- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
Minden vizuális alkotásban fontos valamilyen szintű egyensúly, ez alól az ilyen termékek dizájnja sem kivétel, másképp az emberek nagy részének valamilyen hiányérzete lesz ha ránéznek (ahogy ennek hangot is adnak sok fórumon).
furcsa dolog ez, bár sztem elég szubjektív, nekem pl anno(és ma is) iszonyat tetszett az [S853asom] asszimetrikus elrendezésű kezelőszerv felosztása, valakinek meg abszolút nem... de ha már érintős, ott van az első [Desire] ... hát én ettől hánytam sugárban, hogy egyik gombon piktogramm, aztán mellette ocsmányul ráirva a gombra, hogy "menu" a másik oldalon meg szintén két gomb.. összevonva (nokia3310 módón a le-fel funkciónál még oké is volt).. WTF?!, és ehhez képest mérföldkövekkel volt szebb a testvérmodell [Nexus One]
-
Azt hiszem, arról megfeledkeztél, hogy viszonylag népszerű a Pixel most is.
Legalábbis van annyira sikeres, hogy a Google per pillanat ne a kávahuszárok panaszaival foglalkozzon.
Zárójelben: én például szeretem a kávát, mert mondjuk fotózáskor kényelmesebb fogni egy nagyobb kávájú mobilt.
És mindegy, hogy van-e ott gomb, vagy sem.
Zárójel bezárva -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Product RED Független 128GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest