- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #94 üzenetére
Most direkt kipróbáltam, de még szándékosan sem tudok úgy fotózni, hogy körben a kereten kívül máshoz hozzáérnék. Még ha a számomra érthetetlen idiotizmusnak tartott állított fotózás módszerével próbáltam akkor sem.
Bárhogy próbáltam, nekem sehogy nem esik kézre és nem tudom összehozni, hogy bármi okból is, de a kávához érjekA videót nézve nem mutat annyira rondán mint elsőre gondoltam, bár a hátlap így is röhejes (vagy ilyen, vagy olyan lett volna), a valós esti/éjszakai képekre kíváncsi vagyok milyenek, eléri-e vagy jobb-e az S7-től, a kétkártyás kivitel hiánya miatt viszont szinte 100% hogy kiesik nálam. Fenének van kedve két telefont hordani. Az ára sem baráti számomra, Google telefon ide vagy oda, ha ~180e körül adták volna akkor azt mondom, valós alternatívának tartanám az S7 és az i7-el szemben.
-
hallerlaller
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #94 üzenetére
Azt hiszem, arról megfeledkeztél, hogy viszonylag népszerű a Pixel most is.
Na akkor megpróbálom utoljára. Nem, nincs erre hivatalos adat, eddig az összes Nexus-t is eladták, minden évben hiánycikk volt az elején 'alábecsülték' 'nem készültek fel ' stb, csakhogy mindig az lett a vége, hogy mégsem a vártnak megfelelően fogy. Mivel a google hivatalosan nem tesz közzé eladási adatokat, így csak az android disztribúciós grafikonból lehet tippelni.
-
nkmedve
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #92 üzenetére
Persze van akinek igy is bejön, ahogy a Google-nél is valaki elfogadta ezt a dizájnt, de ettől eltekintve az a nagy üresség a telefon alján egy negativum. Minden vizuális alkotásban fontos valamilyen szintű egyensúly, ez alól az ilyen termékek dizájnja sem kivétel, másképp az emberek nagy részének valamilyen hiányérzete lesz ha ránéznek (ahogy ennek hangot is adnak sok fórumon). Emiatt a kis hiba miatt tűnik úgy mintha a termék nem ment volna át egyetlen dizájner kezén sem, hanem mérnökök tervezték volna, mint ahogy azt egy prototipusnál szokás (ott abszolút nem számit a dizájn, és nem ritkák az ilyen nagy üres kávák).
Ez most ilyen lett, ezt el kell fogadni, remélhetőleg a következő verziónál legalább egy második hangfalat raknak oda, ami úgy dizájnban (egyensúlyba hozza az előlapot) mint funkcionalitásban (stereo hangzás) pozitivum lenne. Ha elég sokan mondjuk ezt, akkor nagyobb az esélye hogy meglépik. Plusz nem ártana normális vizállóság, fémrács a hangfalra (ez alapján valami szövet van rajta, ami nem túl jó az élettartamra nézve). Szerintem a második generáció üthet nagyot ha ezeket a hibákat mind kijavitják.
-
Bardoczy
csendes tag
válasz
Dr. 444Hertz #57 üzenetére
"szimplán csak az ár-érték arányt nézzük."
Könyörgöm, szokjunk már le erről a mondatról! Ár-felszereltség arányról akartál beszélni..
Ebben a legjobbak a Kínaiak és persze a prospektuskirály Samsung.Ha valóban úgy fut rajta az Android, ahogy ígérik, ebben a (felső)kategóriában ez a világ legjobb ár-érték arányú készüléke.
-
Inkvizitor1
tag
válasz
Dr. 444Hertz #53 üzenetére
Ok, nem "gagyi", maradjunk annyiban, hogy van a piacon jobb alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest