- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Mobil flották
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #94 üzenetére
Most direkt kipróbáltam, de még szándékosan sem tudok úgy fotózni, hogy körben a kereten kívül máshoz hozzáérnék. Még ha a számomra érthetetlen idiotizmusnak tartott állított fotózás módszerével próbáltam akkor sem.
Bárhogy próbáltam, nekem sehogy nem esik kézre és nem tudom összehozni, hogy bármi okból is, de a kávához érjekA videót nézve nem mutat annyira rondán mint elsőre gondoltam, bár a hátlap így is röhejes (vagy ilyen, vagy olyan lett volna), a valós esti/éjszakai képekre kíváncsi vagyok milyenek, eléri-e vagy jobb-e az S7-től, a kétkártyás kivitel hiánya miatt viszont szinte 100% hogy kiesik nálam. Fenének van kedve két telefont hordani. Az ára sem baráti számomra, Google telefon ide vagy oda, ha ~180e körül adták volna akkor azt mondom, valós alternatívának tartanám az S7 és az i7-el szemben.
-
hallerlaller
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #94 üzenetére
Azt hiszem, arról megfeledkeztél, hogy viszonylag népszerű a Pixel most is.
Na akkor megpróbálom utoljára. Nem, nincs erre hivatalos adat, eddig az összes Nexus-t is eladták, minden évben hiánycikk volt az elején 'alábecsülték' 'nem készültek fel ' stb, csakhogy mindig az lett a vége, hogy mégsem a vártnak megfelelően fogy. Mivel a google hivatalosan nem tesz közzé eladási adatokat, így csak az android disztribúciós grafikonból lehet tippelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest