- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
válasz
RaveForce #96 üzenetére
Alapvetően nem csak szimmetriával lehet elérni az egyensúlyt, az mondjuk a legegyszerűbb út
Ha a Pixelt szimmetrikusra akarjuk csinálni, akkor rakunk felül és alul egy-egy hangfalat, igy megvan a Stereo hangzás is, tehát még hasznos is (csak talán kicsit unalmas). Lehetnek viszont más lehetőségek is, mondjuk az Apple és Samsung gombokat tett oda, ami már nem teljesen szimmetrikus de kiegyensúlyozza a fenti komponenseket (hangfal/kamera) és plusz funkcionalitást ad.
Az S853 inkáb különlegesség, nekem is bejön pont azért mert nagyon más, még az akkori hasonló gombos telefonokhoz képest is, és ott leginkább a funkcionalitásra mentek rá, az átlagnál több kezelőszervet adni a user-nek. Ha mondjuk akkoriban a telefonos kamerázás olyan elterjedt lett volna mint ma, akkor a telefon másik oldalára lehetett volna tenni még néhány kamera-gombot is. Na az lett volna az ultimate kezelhetőség
-
zseko
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #94 üzenetére
Most direkt kipróbáltam, de még szándékosan sem tudok úgy fotózni, hogy körben a kereten kívül máshoz hozzáérnék. Még ha a számomra érthetetlen idiotizmusnak tartott állított fotózás módszerével próbáltam akkor sem.
Bárhogy próbáltam, nekem sehogy nem esik kézre és nem tudom összehozni, hogy bármi okból is, de a kávához érjekA videót nézve nem mutat annyira rondán mint elsőre gondoltam, bár a hátlap így is röhejes (vagy ilyen, vagy olyan lett volna), a valós esti/éjszakai képekre kíváncsi vagyok milyenek, eléri-e vagy jobb-e az S7-től, a kétkártyás kivitel hiánya miatt viszont szinte 100% hogy kiesik nálam. Fenének van kedve két telefont hordani. Az ára sem baráti számomra, Google telefon ide vagy oda, ha ~180e körül adták volna akkor azt mondom, valós alternatívának tartanám az S7 és az i7-el szemben.
-
Weeman1
veterán
Szegény pedig elég csúnyára sikerült.
-
janeszgol
félisten
Baromságot beszélt, utána meg maszatolt.
A cikkhez: meglepő a siker, de érthető, különösen amiatt is, amit Batai15 írt. Látom eladtad a P9 Lite-ot? Már a MIUI-n is veszekednek a fanok, hogy mennyire erőforrászabáló. A Samsung TW-je is az (volt) és a Huawei EMUI-ja pedig szintén azzá vált a hármas verzió óta, szép folyamatosan. Szóval annyira nem lep meg a siker.
-
RaveForce
veterán
Minden vizuális alkotásban fontos valamilyen szintű egyensúly, ez alól az ilyen termékek dizájnja sem kivétel, másképp az emberek nagy részének valamilyen hiányérzete lesz ha ránéznek (ahogy ennek hangot is adnak sok fórumon).
furcsa dolog ez, bár sztem elég szubjektív, nekem pl anno(és ma is) iszonyat tetszett az [S853asom] asszimetrikus elrendezésű kezelőszerv felosztása, valakinek meg abszolút nem... de ha már érintős, ott van az első [Desire] ... hát én ettől hánytam sugárban, hogy egyik gombon piktogramm, aztán mellette ocsmányul ráirva a gombra, hogy "menu" a másik oldalon meg szintén két gomb.. összevonva (nokia3310 módón a le-fel funkciónál még oké is volt).. WTF?!, és ehhez képest mérföldkövekkel volt szebb a testvérmodell [Nexus One]
-
hallerlaller
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #94 üzenetére
Azt hiszem, arról megfeledkeztél, hogy viszonylag népszerű a Pixel most is.
Na akkor megpróbálom utoljára. Nem, nincs erre hivatalos adat, eddig az összes Nexus-t is eladták, minden évben hiánycikk volt az elején 'alábecsülték' 'nem készültek fel ' stb, csakhogy mindig az lett a vége, hogy mégsem a vártnak megfelelően fogy. Mivel a google hivatalosan nem tesz közzé eladási adatokat, így csak az android disztribúciós grafikonból lehet tippelni.
-
Azt hiszem, arról megfeledkeztél, hogy viszonylag népszerű a Pixel most is.
Legalábbis van annyira sikeres, hogy a Google per pillanat ne a kávahuszárok panaszaival foglalkozzon.
Zárójelben: én például szeretem a kávát, mert mondjuk fotózáskor kényelmesebb fogni egy nagyobb kávájú mobilt.
És mindegy, hogy van-e ott gomb, vagy sem.
Zárójel bezárva -
nkmedve
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #92 üzenetére
Persze van akinek igy is bejön, ahogy a Google-nél is valaki elfogadta ezt a dizájnt, de ettől eltekintve az a nagy üresség a telefon alján egy negativum. Minden vizuális alkotásban fontos valamilyen szintű egyensúly, ez alól az ilyen termékek dizájnja sem kivétel, másképp az emberek nagy részének valamilyen hiányérzete lesz ha ránéznek (ahogy ennek hangot is adnak sok fórumon). Emiatt a kis hiba miatt tűnik úgy mintha a termék nem ment volna át egyetlen dizájner kezén sem, hanem mérnökök tervezték volna, mint ahogy azt egy prototipusnál szokás (ott abszolút nem számit a dizájn, és nem ritkák az ilyen nagy üres kávák).
Ez most ilyen lett, ezt el kell fogadni, remélhetőleg a következő verziónál legalább egy második hangfalat raknak oda, ami úgy dizájnban (egyensúlyba hozza az előlapot) mint funkcionalitásban (stereo hangzás) pozitivum lenne. Ha elég sokan mondjuk ezt, akkor nagyobb az esélye hogy meglépik. Plusz nem ártana normális vizállóság, fémrács a hangfalra (ez alapján valami szövet van rajta, ami nem túl jó az élettartamra nézve). Szerintem a második generáció üthet nagyot ha ezeket a hibákat mind kijavitják.
-
-
nkmedve
őstag
Mindenképp tudatos döntés volt, de erre utaltam:
"A káva meg azért olyan, mert ilyenre tervezték (mint ahogy az iPhone-oknak pl még nagyobb a kávája), nem azért, mert nem tudnák kisebbre csinálni."Úgy értettem, ha valami technikai oka volt annak hogy ilyenre csinálták (pl. valami hardver elem van ott a burkolat alatt ami miatt nem lehet egy hangszórót vagy akármit oda rakni, vagy kissebbre csinálni a kávát) azt esetleg megértem. Lehetnek ilyen limitációk néha, még ha el is várható hogy egy ekkora cég megoldja őket egy ilyen árú terméknél.
Ha viszont nem volt semmi ilyen limitáció, és szándékosan/tudatosan ilyenre dizájnolta valaki (és egy vezető ezt elfogadta) "jóleszezigy" alapon, akkor valaki nagyon rosszul végezte a munkáját. -
nkmedve
őstag
Ha tudatos döntés volt hogy ilyenre csinálják, akkor nagyon sürgősen ki kéne rúgni néhány dizájnert (ha volt egyáltalán ilyen a projekten). Nem kell mindig az iPhone-t felhozni ellenpéldának, elég megnézni a Nexus 5X-et. Itt sem nagyon kicsi az alsó káva, de legalább van ott valami, igy egyensúlyt teremtve az előlapon (szerintem nem csúnya). De vehetjük pl. a HTC One M7-et is másik példának, aminek ugyancsak hatalmas kávája volt (hangszóró + HTC logó van rajta), de ettől eltekintve a mai napig egy nagyon szép telefon.
Ha már mást nem akartak, akkor legalább egy Google vagy Pixel logót rakhattak volna oda, bár az se lett volna túl szép, de legalább az tényleg tudatos döntésnek tűnne, és a telefonra ránézve nem lenne az az érzése az embernek hogy egy prototipust néz. Szóval összegezve, nem a káva mérete a gond, hanem hogy mennyire nem kezdtek vele semmit. -
szbxvr
tag
Szerintem nem néz ki olyan rosszul a teló, de mondjuk abban a kék színben tényleg elég ratyi
-
válasz
Inkvizitor1 #83 üzenetére
A Pixelekben is van gyorstöltés és jó a kamera. A káva meg azért olyan, mert ilyenre tervezték (mint ahogy az iPhone-oknak pl még nagyobb a kávája), nem azért, mert nem tudnák kisebbre csinálni.
-
judas13
veterán
Add többszörösért mind az elődöket és garantáltan vinni fogják mint a cukrot.
Ügyes ehhez nincs mit hozzáfűzni.
-
Igazából valahol érthető, hogy egy gyártó nem gyárt le előre egy készülékből 10 millió darabot. Első körben annyit gyártottak le, amennyit szinte biztosan el is tudnak adni. Inkább bevállalják a pár hét csúszást a kiszállítással, mintsem bent ragadjon a raktárban több millió eladatlan készülék, mert az embereknek mégsem jön be. Gazdaságilag teljesen jogos, pláne egy új termékvonal esetén.
-
hallerlaller
addikt
És hol olvastál ennek ellentmondó adatot? Azt a pár száz darabot amit berendelnek előre eladni nem nagy mutatvány, nexusokkal is megcsinálták, aztán jön a sírás hogy jaj nem a vártnak megfelelően alakulnak az eladások. Disztribúciós lista nem hazudik, ha ott megjelenik 0.1%-al a 7.1 akkor az azt jelenti eladtak belőle ~1.5 milliót (vagy sokan iratkoztak fel a developer preview-re a tavalyi modellek használói közül)
-
kymco
veterán
Ár-felszereltség Ez sem sokkal jobb szvsz...
Ár-funkció arány; ár-tudás arány; ár-képesség arány;... ettől jobb a talán rosszul megfogalmazott, de már mindenki által jól értelmezett, általánosan elterjedt ár-érték arány...
Jelentkezzen, aki félreérti a vitatott kifejezést! -
Bardoczy
csendes tag
válasz
Dr. 444Hertz #57 üzenetére
"szimplán csak az ár-érték arányt nézzük."
Könyörgöm, szokjunk már le erről a mondatról! Ár-felszereltség arányról akartál beszélni..
Ebben a legjobbak a Kínaiak és persze a prospektuskirály Samsung.Ha valóban úgy fut rajta az Android, ahogy ígérik, ebben a (felső)kategóriában ez a világ legjobb ár-érték arányú készüléke.
-
a510
aktív tag
Rég láttam már ennyire jellegtelen, ronda telefont. De legalább amoled.
-
válasz
Inkvizitor1 #52 üzenetére
Vagyis a Note7-en kívül, mely az egyedüli írisz scanneres mobil, minden gagyi?
-
válasz
A kameraminőség gagyi?
(#69) Dare2Live:
Mikor vettem anno a Z-met, akkor a Sony is ezerrel nyomta a vizes reklámokat, aztán ha beázott a készülék, imádkozhattál, hogy ne hajtsanak el a csába....
-
Dare2Live
félisten
válasz
RaveForce #62 üzenetére
"ha képben lennél, tudnád, hogy ez minden gyártónál pontosan így van"
Képben vagyok tudom. Igen Sony felhívja rá a figyelmet. Samsung meg nyomatja ezerrel a vizes reklámokat de garancia nincs rá, mert nem tudod te bizonyítani, hogy csak eső érte és nem buvárkdtál vele.
Mellesleg elég nagy a diferencia a garancia és a szavatosság között. Úgy indul, hogy nem neked kell bizonyítani, hogy nem rendeltetésszerűen használtad hanem Samsungnak. Mégis hülyére veszik userek 99%át? aham.
Nem mellesleg ez már a nagyon sokadik eset amikor ilyen "korrekt" samsung hozzáállása. És evvel kb bármi hiba garanciális ügyét 99%ban le is passzolják.
pl müködik ám a gps csak menj ki városon kívülre és várj 15-20percet és megtalálja hol vagy. Csak ne mozogj nagyon mert akkor elveszti. Látod a GPS müködik, nem garanciális probléma.Hülyére veszik vásárlókat sokadszorra? Aham. Te szerinted ez rendben vant? Naná.
-
m_makai
tag
Nem úgy volt, hogy ez a telefon meg fog bukni mert ronda és nagy a káva
-
kormoskandur
tag
nem jött be
-
kengyel
nagyúr
Valahol ez várható volt, az ottani árakhoz viszonyítva.
-
RaveForce
veterán
válasz
Dare2Live #56 üzenetére
olyat szar trollok tesznek.
jah, meg az ilyen okos kijelentéseket is ők teszik:
múgy a világ egyik legnagyobb pr átverése, hogy az S7et vízállónak reklámozzák pont addig amíg be nem ázik. Mert onnantól mutogathatod a reklámot garancia az nincs rá.ha képben lennél, tudnád, hogy ez minden gyártónál pontosan így van, sőt a sony már egy ideje, felhívja a figyelmet, hogy ip ide vagy oda, ne rakd vízbe, mert pórul jársz. ha utánanézel az ip szabványok feltételekhez kötöttek, amiket utólag senki nem tud ellenőrizni... de persze a legnagyobb pr átveres... tejoeg..
-
batai15
félisten
válasz
Inkvizitor1 #55 üzenetére
hát nem sok. bloatware samsung nem kell, huawei volt, emui miatt inkább köszi nem.
van igény a pixel re, szóval akárhogy is nézzük, de igenis eleg jó telefon lett a piac ezt igazolja. -
sg22
senior tag
xiaomi.......................
-
Mr.Silkó
veterán
Abban a kék színben még mindig úgy néz ki a Pixel, mint egy játéktelefon.
-
Reinkz
senior tag
Csak én látom nagynak a kávát?
Eskü G3 óta csak egyre rosszabbak ezek az alsó kávák..
-
válasz
Inkvizitor1 #55 üzenetére
Igen, így már jobb
Ebben viszont teljes mértékben igazad van, ha szimplán csak az ár-érték arányt nézzük. -
Dare2Live
félisten
válasz
-gyorstöltés: Még a reklámjában is benne van a 15 perc alatt 70%
-kamera minőség: With an overall DxOMark Mobile score of 89, pixel, the latest Google smartphone, is the highest-rated smartphone camera we have ever tested
Akkor ha a pixelé a legjobb kamera az azt jelenti a többi gagyi?-vízállóság: [link] Amúgy a világ egyik legnagyobb pr átverése, hogy az S7et vízállónak reklámozzák pont addig amíg be nem ázik. Mert onnantól mutogathatod a reklámot garancia az nincs rá. Ilyen alapon akár pixel is lehetne az.
A snapi821 meg úgy, hogy google ráhuzza androidot messze a legyorsabb, lagmentesebb androidos telefon. Mégse gagyizom le a konkurenciát olyat szar trollok tesznek.
-
Inkvizitor1
tag
válasz
Dr. 444Hertz #53 üzenetére
Ok, nem "gagyi", maradjunk annyiban, hogy van a piacon jobb alternatíva.
-
válasz
És a Pixel kameraminősége mióta gagyi?
A vízállóság pedig hol nem elég?
A káva meg mióta hardver? Szerk: igaz, hardver, de inkább nevezném dizájnnak, ami pedig szubjektív része a dolognak.
(Írisz szkenner meg minek?)
Messze nem gagyi a Pixel. -
Scholes9
nagyúr
Meglepő
-
batai15
félisten
válasz
Inkvizitor1 #45 üzenetére
valóban, ezt nem olvastam de akkor is vér ciki gagyinak nevezni a mostani socokat. másik meg amig qualcommra, meg exynosra optimlizalnak főleg, addig a Huawei kirin sose lesz kiaknazva.
-
Potrien
senior tag
Én is rendelek 200-darabot, nehogy már ne legyen kellemes meglepetés a google-nek!
-
batai15
félisten
válasz
Inkvizitor1 #39 üzenetére
snapi 820 gagyi? mesélj még kérlek.....
főleg huawei hozod fel mikor ez tény, de általában gpuban elmarad az aktuális csúcsoktól. -
atikó
őstag
Dizájnból egyes!
-
Matada2.3
veterán
Egy csöppet elszomorít, hogy ennyire ez kell a népnek, és főleg, hogy ezzel nem csak a jővő nexusait de az egy éves modelleket is kinyírta a gugli. Nincs bajom magával a Pixellel, inkább a mögötte rejlő mentalitás az ami keserű.
-
hallerlaller
addikt
válasz
enginev3.0 #28 üzenetére
Öö, hátlapon az a buborék üveg pont úgy néz ki mintha egy csaj összekente volna körömlakkal. Ha ez nem nőies akkor nem tudom mi.
-
Inkvizitor1
tag
Hardveresen gagyi, egy Samsung vagy Huawei százszor jobb nála. Egy értelme van ilyet venni, a Google Assistant ami szinte bármilyen szóbeli utasítást megért. Persze csak angolul, magyarul nem ért, úgyhogy itthon sok mindenkinek értelmetlen ilyet venni. Meg aki tud is, hülyén néz ki ha itt mondjuk a munkahelyen elkezdesz neki angolul magyarázni.
-
Dottore
addikt
válasz
enginev3.0 #28 üzenetére
Nem uniszex? Ne haragudj vitatkozni természetesen nem fogunk, de ennél metroszexuálisabb telefont ritkán látni. Mondok egy ellenpéldát azért, legyen mihez mérni a véleményem. OnePlus, na az férfias.
-
doooo
veterán
Csak ne lenne ennyire rusnya...
Legalább az alsó kávát vettük volna keskenyebbre (vagy vékonyabbra, vagy ahogy tetszik)..
-
bencze
senior tag
Én sem értem, szerintem is ronda. A samsung s3 szappantartó forma jut eszembe róla. A 2 éves htc m8-amnál rondább, és a speckók sem annyira csodálatosak, mintha eléggé lelassult ez a világ is. A családi vernee thor is tucattelefon, de az legalább jó ár / érték aránnyal rendelkezik.
Én próbálok kitartani de én is kacsintgatok vagy iphone felé ha jó kell (ne lenne az a pocsék akku idő), vagy pedig az 5 számjegyű kínai középkategória fele, pedig annál elég nagy hátrány a beépített kínai trójai. -
Quqesz
nagyúr
Érdekes a htc gyártja, de az lg szokott ilyen csúszásos bődliséget csinálni.....
-
Ádám16
addikt
válasz
enginev3.0 #28 üzenetére
Ez a telefon ferfias volna? Szerintem pont, hogy tucat uniszex.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #28 üzenetére
ha leírtad volna, hogy férfias, még a végén lefejelek valamit. LOL na de nem vitatkozunk ízlésről, let's agree to disagree
-
h4h01
senior tag
Nem értem, de szerintem maga a google se nagyon érti
Ronda is, drága is, semmi speckó nincs benne, de viszik..
Nem mondom, h rossz telefon, de azért meglep ez az érdeklődés..:S -
törölt tag
hát, nekem ez nem kéne. egy ronda iphone, idétlen hátlapokkal és gyerekes névvel. még az sem kompenzálna eléggé, ha nagyon jó kamerája lenne, ebben a kategóriában az magában nem elég. de ez csak én vagyok
-
HardRic
addikt
Nem tetszett a design elsőre, a hátlapot még mindig rondának találom, de a sötétszürke előlap nagyon bejön a Meglehetősen fekete modellen. Egy fotóra kihegyezett telefonon nem akkora bűn a vastag káva.
Ha most kéne felsőkategóriában keresgélni, nem igazán lenne alternatíva. -
Obyboy
addikt
válasz
jonnyjoker01 #22 üzenetére
Google Nexus/Pixel készülékeknél számomra is hihetetlen ez az alábecsültük az igényeket dolog. Az hogy a OnePlus mint feltörekvő "kis" cég a OP2-vel és a OP3-mal is alábecsülte az igényeket hihetőbb dolog.
-
BoB
veterán
válasz
hallerlaller #16 üzenetére
Milyen Nexus 4 óta? Mindig ez volt már a kezdetektől.
Nexus One 'out of stock' even before sale
Carphone Warehouse starts to ship Nexus-S phones but is quickly out of stock
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
hallerlaller #16 üzenetére
Pontosan ez jutott eszembe nekem is a cikk olvasása közben
"alábecsülték"
-
w333
félisten
Persze hogy viszik mint a cukrok ... 650$ -ért én is vinném !
Szerintetek valami esély van rá hogy hazai szolgáltatónál legyen ? vagy vásároljon mindenki Apple és Samsungot ... úgy vannak vele ?
Szerk.
Most nézem hogy forrás "9to5Google"
Kb. 2-3 hét és majd az lesz hogy ..."Mégsem fogynak olyan jól a Pixel telefonok"
-
McSico
senior tag
Ez durva. Nem gondoltam, hogy ennyire bejön az embereknek. Engem speciel nem fogott meg a dizájnja. De ez van.
-
joelke HU
őstag
Egyébként ezek felénk is eljutnak hivatalos csatornákon keresztül, mondjuk szolgáltatók révén, vagy csak szürkeimportos formában?
-
válasz
enginev3.0 #12 üzenetére
Jah, meg úgy a világ országainak 75%-a, akik nálunk szegényebbek....
-
jacis
nagyúr
HTC jókor gyártja pont a Google telókat
-
Tetszetős telefonokok, az biztos.
Ha lenne pénzem, vennék én is egy Pixelt. -
Ribi
nagyúr
Mondja valaki, hogy nem egy jól megírt programsor miatt robbantak fel a Samu telefonok pont a Pixel megjelenés előtt.
-
batai15
félisten
"HTC: túl nagy méretek a csúcskategóriában (vastag) plusz bizonytalan támogatottság"
bizonytalan támogatottság? what ezt most te sem gondolod komolyan. a htcnek van az eggyik legjobb supportja.magához a hírhez szólva : nagyon örülök ennek, nekem speciel bejön nagyon a pixel.
-
madd dogg
senior tag
Miért baj az, hogy ez kell a népnek? Én ezer éve keresek Xperia Z utódot, és nem az ár számít, hanem hogy:
- A Sony hulladék
- HTC: túl nagy méretek a csúcskategóriában (vastag) plusz bizonytalan támogatottság
- Samsung: nem tetszik a csicsa kezelőfelület és a lekerekített szélek
- Huawei: már majdnem ok, de még nincs meg a bizalom
- LG: nem tetszenek a készülékekEzer éve iPhonet nézegetek, de totál belaktam magam a Droid világba, Google világba, nem szívesen váltanék.
Ha a Pixel vonal olyan fasza lesz mint az Apple infrastruktúra, a jövő évi modelljüket kérdés nélkül kicsengetem, iPhone áron is. Az egy év ahhoz kell, hogy ez igazolódjon.
-
atike
nagyúr
Nem semmi. Máshol nem jelent akkora gondot egy ilyen értékű telefont kigazdálkodni... Tetszene nekem is, na de ennyiért...
-
Tomi_Ohl
veterán
Annyira nem örülök neki, mert így kisebb az esély, hogy lejjebb vigyék az árát.
De persze így is jobb, mintha ájfont vinne a nép. -
meszike91
senior tag
Ezek szerint ez kell a népnek.
Ádám16, én már 19 napja várok a oneplus 3-ra.
-
Én erőteljesen "anglomán" vagy, de ez mi a tosz? Már elnézést?
"A publikáció kapcsolatba lépett a Project Fi online ügyfélszolgálatával, és az az információt kapta, hogy egyes, október 27-31-e között ígért Pixelek akár három hetet is csúszhatnak, és csak november 18-án érkeznek meg a vásárlókhoz."
Egy "publikáció", hogy tud bárkivel is kapcsolatba lépni?
-
Ádám16
addikt
Az ilyenek annyira tudnak bosszantani. Akkor annyi keszuleket lehessen elorendelni, amire elozetesen szamitottak, es azokat legalabb teljesitsek idoben.
Ha azt a bizonyos szamot elerik, akkor valtsanak at Hamarosan ujra rendelheto stadiumba. Ez igy nem korrekt, en 21 napot soknak tartok. -
gerii
addikt
Tényleg droidos iPhone kell a népnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest