Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
Minden vizuális alkotásban fontos valamilyen szintű egyensúly, ez alól az ilyen termékek dizájnja sem kivétel, másképp az emberek nagy részének valamilyen hiányérzete lesz ha ránéznek (ahogy ennek hangot is adnak sok fórumon).
furcsa dolog ez, bár sztem elég szubjektív, nekem pl anno(és ma is) iszonyat tetszett az [S853asom] asszimetrikus elrendezésű kezelőszerv felosztása, valakinek meg abszolút nem... de ha már érintős, ott van az első [Desire] ... hát én ettől hánytam sugárban, hogy egyik gombon piktogramm, aztán mellette ocsmányul ráirva a gombra, hogy "menu" a másik oldalon meg szintén két gomb.. összevonva (nokia3310 módón a le-fel funkciónál még oké is volt).. WTF?!, és ehhez képest mérföldkövekkel volt szebb a testvérmodell [Nexus One]

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ubuntu Linux
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Battlefield 6
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem lesznek kitömve VRAM-mal az új VGA-k a gyártók szerint
- Óra topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi