Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
Minden vizuális alkotásban fontos valamilyen szintű egyensúly, ez alól az ilyen termékek dizájnja sem kivétel, másképp az emberek nagy részének valamilyen hiányérzete lesz ha ránéznek (ahogy ennek hangot is adnak sok fórumon).
furcsa dolog ez, bár sztem elég szubjektív, nekem pl anno(és ma is) iszonyat tetszett az [S853asom] asszimetrikus elrendezésű kezelőszerv felosztása, valakinek meg abszolút nem... de ha már érintős, ott van az első [Desire] ... hát én ettől hánytam sugárban, hogy egyik gombon piktogramm, aztán mellette ocsmányul ráirva a gombra, hogy "menu" a másik oldalon meg szintén két gomb.. összevonva (nokia3310 módón a le-fel funkciónál még oké is volt).. WTF?!, és ehhez képest mérföldkövekkel volt szebb a testvérmodell [Nexus One]

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Minden PC-ből konzolt csinálna a Microsoft
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 6/128 - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest