- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobilhasználat külföldön
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Mindenképp tudatos döntés volt, de erre utaltam:
"A káva meg azért olyan, mert ilyenre tervezték (mint ahogy az iPhone-oknak pl még nagyobb a kávája), nem azért, mert nem tudnák kisebbre csinálni."Úgy értettem, ha valami technikai oka volt annak hogy ilyenre csinálták (pl. valami hardver elem van ott a burkolat alatt ami miatt nem lehet egy hangszórót vagy akármit oda rakni, vagy kissebbre csinálni a kávát) azt esetleg megértem. Lehetnek ilyen limitációk néha, még ha el is várható hogy egy ekkora cég megoldja őket egy ilyen árú terméknél.
Ha viszont nem volt semmi ilyen limitáció, és szándékosan/tudatosan ilyenre dizájnolta valaki (és egy vezető ezt elfogadta) "jóleszezigy" alapon, akkor valaki nagyon rosszul végezte a munkáját.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 (512 GB/16 GB RAM)
- Galaxy S25FE 256Gb - pár napot használt, 3 év garancia
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónapos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest