- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
Minden vizuális alkotásban fontos valamilyen szintű egyensúly, ez alól az ilyen termékek dizájnja sem kivétel, másképp az emberek nagy részének valamilyen hiányérzete lesz ha ránéznek (ahogy ennek hangot is adnak sok fórumon).
furcsa dolog ez, bár sztem elég szubjektív, nekem pl anno(és ma is) iszonyat tetszett az [S853asom] asszimetrikus elrendezésű kezelőszerv felosztása, valakinek meg abszolút nem... de ha már érintős, ott van az első [Desire] ... hát én ettől hánytam sugárban, hogy egyik gombon piktogramm, aztán mellette ocsmányul ráirva a gombra, hogy "menu" a másik oldalon meg szintén két gomb.. összevonva (nokia3310 módón a le-fel funkciónál még oké is volt).. WTF?!, és ehhez képest mérföldkövekkel volt szebb a testvérmodell [Nexus One]
-
RaveForce
veterán
válasz
Dare2Live #56 üzenetére
olyat szar trollok tesznek.
jah, meg az ilyen okos kijelentéseket is ők teszik:
múgy a világ egyik legnagyobb pr átverése, hogy az S7et vízállónak reklámozzák pont addig amíg be nem ázik. Mert onnantól mutogathatod a reklámot garancia az nincs rá.ha képben lennél, tudnád, hogy ez minden gyártónál pontosan így van, sőt a sony már egy ideje, felhívja a figyelmet, hogy ip ide vagy oda, ne rakd vízbe, mert pórul jársz. ha utánanézel az ip szabványok feltételekhez kötöttek, amiket utólag senki nem tud ellenőrizni... de persze a legnagyobb pr átveres... tejoeg..
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest