- iPhone topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Íme az új Android Auto!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybor99
tag
Én nagyon maximum mate 50 pro valtanék de most hogy gms mók nélkül működik minden még a nfc-s fizetéstől kezdve minden az értetsítések jönnek rögtön akkumulátor elég masszív 10 órás kijelző időt simán hozza. Így nem gondolkodom az eladásán az tény hogy fotoba sokkal gyengébb éjszaka de a szoftveres butítás érződik rajta
f1. 9 p40e pro 640 iso ez meg 7610 jó hogy csúnyább lesz a kép
-
Tybor99
tag
Szia pl ha töltőre raktam kabelal akkor állandóan kifagyott a launcher és fekete kép és újra indulgatott a launcher zárt/feloldott állapotban is.
Ha alkalmazás keresőt szeretném használni vissza lép az asztalra. Hőkamera képe néha be be fagy 2-3 másodpercre illetve játékok alapból 30fps állítják magukat így nagyon szaggat és rögtön át kell állítani.Amúgy egy korrekt készülék nem túl gyenge kamerával viszont hiányolom a stabilizálást és a huawei kamera tudását.
Majd írok még
-
Tybor99
tag
Így 1 nap után vannak bugok majd jelzem a supportnak
Ezért az árért többet várna egy csomó ember de a hőkamera miatt borsós az ára. Amúgy teljesen használható a készülék így 1 nap után. P40 pro után sebbessegbe egy kicsivel jobb kamera téren egyértelműen vissza lépés :/
-
Tybor99
tag
Hát itt tok nélkül 208ezer lett volna Alin 211 írt tokkal még 32 dollár kupont sikerült össze kaparni így 203 lett volna de paypal dollár váltási árfolyama miatt 211 ezer lett. Ha vamoltatják akkor 58ezert kell még rá fizetni bevallaltam meg nézzük milyen lesz :) ha nem jön be lesz egy eladó :)
-
Tybor99
tag
válasz
t72killer #33 üzenetére
Annyira olcsó biztos nem lesz a globális piacot nézve telefonok terén ;) doogee s98 prot már meg akartam rendelni de az kamerába hatalmas vissza lépés lenne nekem :/
Inkább csak drágább lesz minden most még a dollár se horribilis. Bugogtol tartok mivel 2016 óta csak Huawei teloim voltak és azokra nem volt jellemző. Az előtt meg lumia 830 gigabyte akusmart g1 nah abba volt bőven
-
Tybor99
tag
tanácstalan vagyok :/ hogy a hőkamera minőségére tegyek főbb szempontból vagy helyezzem magam elé a 12gb ram 120hz kijelző és jobb fotós teljesítményt ?
-
Tybor99
tag
tud meglepetést okozni szerintem a telefon
jó volt a hasonlat mert egy x5 ültem át egy prius gen 2 2006 ba
és boldog vagyok
fele akkor fogyasztás hybrid érzés és hogy a pénztárcámba hóvégén 2x annyit utazva marad pénz
nyílván a p40 pro-t megtartanám itthon fotós kamerás mobilnak polír munkáknál jól jön
viszont így a p9 lehet eladom
-
Tybor99
tag
sziasztok
jelenleg p40 pro-m van váltani szeretnék egy doogee s98 pro ra vagy az új ulefone 18-t szerintetek melyik lenne kisebb csalódás a huawei után ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Jövedelem
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged