Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vadkörte

addikt

válasz magvető #68 üzenetére

A színtől, meg egy pótakkutól esetleg egy szilikontoktól még nem lesz több a memória, vagy magasabb a felbontás. Esetleg optimalizáltabb kissebb fogyasztású a rendszer.
    A teszt is, a pontozási rendszer is is megpróbál amennyire lehet objektív maradni.

Ehhez az izéhez még nem volt szerencsém, de egy fajtársa egy PHA-5830 már járt a kezemben. Nem tudtam megnyúzni, hisz nem az enyém volt és a lelkébe sem kukkanthattam nagyon, hisz használatban lévő telefon volt, tele szenzitív adatokkal.
    Az még akkoris köröket vert erre a szerencsétlenre, ha egy generációval régebbi SoC köré épült és a panelje is ~1,5x nagyobb volt, mint ezé. Pedig azon is volt minden szarság.
    Mint írtam az én telefonom ugyanezt a SoC-ot használja és bizony ha be van lakva egy rendszer az 512MB RAM a szükséges minimum. Ha nincsenek nagy igényeid el lehet vele lenni, de nem kell csodálkozni, ha a rendszer RAM hiány miatt elkezdi kilövöldözni a futó szálakat.
    Nem raktam tele minden vacakkal - ha kéred felsorolom miket telepítettem - és bizony 600-650MB az átlagos RAM foglalásom. OK, a 2GB-ból tud gazdálkodni...

Üdv. V. Körte

Új hozzászólás Aktív témák