Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MIUI / HyperOS topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- VoLTE/VoWiFi
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
A színtől, meg egy pótakkutól esetleg egy szilikontoktól még nem lesz több a memória, vagy magasabb a felbontás. Esetleg optimalizáltabb kissebb fogyasztású a rendszer.
A teszt is, a pontozási rendszer is is megpróbál amennyire lehet objektív maradni.Ehhez az izéhez még nem volt szerencsém, de egy fajtársa egy PHA-5830 már járt a kezemben. Nem tudtam megnyúzni, hisz nem az enyém volt és a lelkébe sem kukkanthattam nagyon, hisz használatban lévő telefon volt, tele szenzitív adatokkal.
Az még akkoris köröket vert erre a szerencsétlenre, ha egy generációval régebbi SoC köré épült és a panelje is ~1,5x nagyobb volt, mint ezé. Pedig azon is volt minden szarság.
Mint írtam az én telefonom ugyanezt a SoC-ot használja és bizony ha be van lakva egy rendszer az 512MB RAM a szükséges minimum. Ha nincsenek nagy igényeid el lehet vele lenni, de nem kell csodálkozni, ha a rendszer RAM hiány miatt elkezdi kilövöldözni a futó szálakat.
Nem raktam tele minden vacakkal - ha kéred felsorolom miket telepítettem - és bizony 600-650MB az átlagos RAM foglalásom. OK, a 2GB-ból tud gazdálkodni...Üdv. V. Körte
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest