- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
luckolucko #78 üzenetére
Most off-olok itt utoljába.
Jelenleg ezek vannak telepítve:
Total Commander, RootExplorer, LightMeter, GMail, GTalk, GSearch, PlayStore, YouTube, GTanslate, Hitelesítő, GDrive, Chrome, Keep, ColorNote, Atrium, Szótár, ConvertBee, HiSuite, MobilUncleTools, Elixir, E-Robot, MXPlayer, Hírek és Időjárás, MoonReader+, Mahjong, ArmyFlightSimulator, DeathShooter, GolfStar, Greenify, CacheCleaner, CleanMaster, Seeder, GoogleSkyMap, KeePassDroid, GPSTest, CallBlacklist, CloudFogger, BM OKF VTR, BarcodeScanner, KingsoftOffice, SkyDrive, Link2SD, DroidWall, AdAway, SecureSettings, Port.huTV, OSMAnd+, Vespucci. Néhány nappal ezelőtt még volt fent egy rakat benchmark program is - AnTuTu, GFXBechmark, Linpack, Smartbench, Quadrant, AnTuTu Tester, Speedtest - mert épp a telefon tesztjét írom a Logout-ra.
A fentiek, nem csak a helyet foglalják, használom is őket. Emellett vannak még a gyári cuccok.Nem a működéshez kevés az az 512MB RAM, henem a normális multitaskinghoz. Nálam néha 20-25 app is bent figyel a futó programok között, mégsem lassul be és bármikor válthatok az egyes appok között, indul azonnal és nem homokórázik, míg előtölt. Sokszor 650-800MB a RAM-foglalásom.
Részemről ennyi. Ha elégedett vagy vele használd boldogan. Senki sem mondta, hogy ne tedd. -
vadkörte
addikt
A színtől, meg egy pótakkutól esetleg egy szilikontoktól még nem lesz több a memória, vagy magasabb a felbontás. Esetleg optimalizáltabb kissebb fogyasztású a rendszer.
A teszt is, a pontozási rendszer is is megpróbál amennyire lehet objektív maradni.Ehhez az izéhez még nem volt szerencsém, de egy fajtársa egy PHA-5830 már járt a kezemben. Nem tudtam megnyúzni, hisz nem az enyém volt és a lelkébe sem kukkanthattam nagyon, hisz használatban lévő telefon volt, tele szenzitív adatokkal.
Az még akkoris köröket vert erre a szerencsétlenre, ha egy generációval régebbi SoC köré épült és a panelje is ~1,5x nagyobb volt, mint ezé. Pedig azon is volt minden szarság.
Mint írtam az én telefonom ugyanezt a SoC-ot használja és bizony ha be van lakva egy rendszer az 512MB RAM a szükséges minimum. Ha nincsenek nagy igényeid el lehet vele lenni, de nem kell csodálkozni, ha a rendszer RAM hiány miatt elkezdi kilövöldözni a futó szálakat.
Nem raktam tele minden vacakkal - ha kéred felsorolom miket telepítettem - és bizony 600-650MB az átlagos RAM foglalásom. OK, a 2GB-ból tud gazdálkodni... -
vadkörte
addikt
Ugyanez a SoC van a telefonomban, igaz van mögötte némi RAM is (2GB), ugyanezzel a GPU-val, csak nem FWVGA-t, hanem HD hajt.
Az AnTuTu szerintem max. e-penis hosszabbitónak jó. Az eredményem lényegében ugyanez. Belakás előtti és belakás utáni Linpack eredményeim között majdnem 1/3-nyi különbség van. Gondolom nem kell részleteznem, hogy az előbbi javára.
Belakás előtt, ha feloldottam a zárat lényegében azonnal megjelent a kezdőlap, most, 2 héttel a telepítés után, 1-2 mappa kicsit - max 0,25s - gondolkodik. Igaz nem stock Android, hanem egyedi felület és az átlagos memóriafoglalásom is 1,5x-ese a Glory L1 teljes RAM-jának és nincs fent 1000 program.. -
vadkörte
addikt
Gondolom ismered a sztereotípia jelentését. MT-s SoC-kal is vannak korrekt telefonok. Viszont EZ a valami tényleg nem az. Ezt kár volt kiadni...
-
vadkörte
addikt
Gyerekek, ez egy vicc...
Azért ugyanebből a platformból láthattunk már fényévekkel jobb cuccot is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest