- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Engem is bámultak páran az Arénában a kávézóban.
Én nem akarok hízni, úgyhogy majd figyelek a kajára. A topikban az elmondásom alapján 18-as lötyit ajánlottak, de az túl erős volt, egyszer beleszívtam, és majd megfulladtam tőle, úgyhogy rögtön 12-essel kezdtem.
A keverésnél azért még bőven nem tartok, de lehet, hogy annak is eljön majd az ideje. Egyelőre próbálgatom a kész likvideket, de még nem lett meg az igazi.
-
aggleány
addikt
Köszönöm!
Sajnálom, hogy neked ilyen rosszul alakult ez a dolog. Azt olvastam több helyen, hogy a PG bázisú lötyik tudnak allergiás reakciókat kiváltani, de ilyenről, amit leírtál, még nem hallottam.
Én inkább arra gyanakszom, hogy valami másfajta likvidet vettél, mint előtte, és azt nem bírtad. Az allergia nem ilyen lassan jött volna ki egyazon anyagra. Nem emlékszel, hogy váltottál volna, mikor kijött ez a probléma?
Abszolút megértem, hogy ilyen körülmények között abbahagytad, és az a lényeg, hogy most rendben vagy.
Azt viszont sajnálom, hogy emiatt kénytelen voltál visszatérni a rendes cigihez.
Én úgy tervezem, hogy előbb-utóbb menteset fogok használni, mivel az mindenhol beszerezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest