- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
Juditta_56 #64 üzenetére
Hát ez a boltocska kisebb, mint a fürdőszobám.
Már ha azt a boltot találtam meg - de nem hiszem, hogy a nevezett utca tele lenne e-cigi bolttal. Semmi érdekeset nem láttam.
-
aggleány
addikt
válasz
Juditta_56 #61 üzenetére
Az általad linkelt üzlet egyik boltja itt van tőlem nem messze, talán 5 perc autóval (kapunyitással-zárással-parkolással együtt).
Még ma meglesem. Köszönöm.
-
aggleány
addikt
Szívesen mennék akár az USA-ig is kipróbálni, de sajnos momentán nincs rá keret.
Alaposan át fogom nézni az ajánlott oldalt, és azokat a lötyiket is, amiket most írtál.
A karamellát nem szeretem, de diós, mandulás jöhet. Szeretem az édes és a gyümölcsös ízeket is. A webshopot nézegetve felmerült bennem, hogy vajon milyen íze lehet a misztikus sivatagi fuvallatnak?
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
válasz
Juditta_56 #46 üzenetére
Boltban bátrabb vagyok, ott fizettem, tehát vannak jogaim.
Kiállok én magamért mindenhol, ne aggódj.
Segítséget kértem (nem magam miatt), nem kaptam, majd megoldom egyedül a dolgot, és úgy az enyém a dicsőség is.
-
aggleány
addikt
válasz
Juditta_56 #44 üzenetére
Igazi pótkazánt nem vettem, mert nem maradt rá keret, de két példány van mindenből, úgyhogy nem maradok gőzölnivaló nélkül.
A Mini Protank félig szétszedve érkezett dobozban, én raktam össze a kezdéshez.
Aztán kiderült, hogy folyik.
Megint szétszedtem, megtörölgettem, megigazítottam a tömítéseket, néztem róla videót, megint összeraktam, megint folyt. Visszavittem a boltba, hogy nem jó. A srác persze furcsán nézett, mert előző nap vettem, azt mondta, hogy biztos valamit nem jól csináltam. Én persze szívóztam, hogy de bizony, mindent jól csináltam, videó alapján. A srác szétszedte a tankot, és kiderült, hogy hibás volt a csőrész.
Simán kicserélte, és bocsánatot kért, amiért azt hitte, hogy én rontottam el valamit.
Köszönöm a felajánlott segítséget, élni fogok vele.
-
aggleány
addikt
válasz
baal-amiga #41 üzenetére
Akkor ezek szerint erről csúnyán lemaradtam.
-
aggleány
addikt
válasz
baal-amiga #38 üzenetére
Jahogyja! Így sem hallottam még.
Akkor én most éppen KC-t olvasok.
-
aggleány
addikt
Ami éppen volt. Egy Mini Protank-II (V2)-t (mert lila, és illik az akksihoz), tartaléknak pedig egy Kangertech T3S-t, mert nagy volt.
Nem bírtam várni hétfőig, és Vape42-t nem értem el telefonon, gondolom nem voltak nyitva pénteken. Sokan ajánlották a Vape-t, és oda is akartam menni, de nem voltam képes várni.
-
aggleány
addikt
válasz
DeltaPower #26 üzenetére
Király!!! Megvan a triumvirátus!
Én még egy szippantást is alig éltem túl a 18-asból.
-
aggleány
addikt
A 7ezres már egészen tűrhető, de persze minél drágább a kezdőkészlet, annál jobb, ha jól van összeválogatva. Nézz szét a neten, hátha találsz olyan helyet, aminek van oldala is, én teljesen véletlenül találtam az én boltocskámat itt a kertek alján.
Majd írd meg, hogy mit sikerült szerezni.
-
-
aggleány
addikt
Hát igen, az úgy macerás lenne.
5.500,- pénzért:
- eGo 650 mAh akksi
- E-turbo V2 tank
- 1 lötyi
Ez így nagyon karcsú, de ha csak ennyi tudsz szánni rá, kezdésnek elmegy. Az a fontos, hogy tudd, hogy ez az alap, nem a cigifazonú cuccok. Ez nem fogja azt az élményt adni, mint egy komolyabb cucc, és a hozzáértők sanszosan le is fogják szedni a fejem, hogy ilyet javasolok, mert az akksi és a tank is elég kezdetleges kis cucc, de ennyiből ez van. Kisebb akksit nem érdemes venni, mert folyton töltheted. Ez sem lesz elég sokáig, és minden nap dughatod töltőre (akár kétszer is), de nem fér bele nagyobb a keretbe.7.000,-ért:
- eGo 900 mAh akksi
- Kanger T3S tank vagy Mini Nova tank
- 1 lötyi
Ez már egészen elfogadható, de még mindig nagyon kezdő szint.10.000,-ért:
- eGo Winder 1100 mAh akksi vagy eGo Winder 900 mAh
- Kanger T3S tank vagy Mini Nova tank vagy Halmizer Evolution tank (más néven Helix)
- 1-2 lötyiA tank soha ne legyen 2,4 Ohm-osnál nagyobb, a boltban tudni fogják, hogy miről beszélsz, ha így kéred.
-
aggleány
addikt
Ha pesti vagy, fussunk össze valahol. Pár száz forintért lehet venni külön szipkát, azt rátesszük az enyémre, és kipróbálhatod.
Amúgy egy alap kezdőkészletet (nem duplát) meg tudsz venni már 5.000,- Ft-ból, és ebben már benne vagy egy likvid is.
Mondjuk ez tényleg alap, pici akksi, gagyi tank, de a cigiformájúnál sokkal jobb.
-
aggleány
addikt
Nekem egyelőre már az is nagy szám, ha 15ezerre le tudom vinni a havi költséget. Mint kezdő, biztos fogom próbálgatni a lötyiket, és arra elég sok pénz el fog menni. Plusz az elején tuti nem fogok kazánt tekerni, tehát azzal számolok, hogy azt is venni kell majd újat.
Soha nem hatott meg igazán mások véleménye, úgyhogy nem zavar, ha megbámulnak. Azért vettem pont ezt a színű e-cigit, hogy kellőképpen feltűnő legyen.
Nem akarom dugdosni, hátha rákérdez valaki, hogy mi az, és akkor sikerülhet gyarapítani az e-cigis tábort.
Egyelőre még van pár napi analógom, minden másodiknak azt szívom, de már nagyon várom, hogy elfogyjon.
-
aggleány
addikt
Engem is bámultak páran az Arénában a kávézóban.
Én nem akarok hízni, úgyhogy majd figyelek a kajára. A topikban az elmondásom alapján 18-as lötyit ajánlottak, de az túl erős volt, egyszer beleszívtam, és majd megfulladtam tőle, úgyhogy rögtön 12-essel kezdtem.
A keverésnél azért még bőven nem tartok, de lehet, hogy annak is eljön majd az ideje. Egyelőre próbálgatom a kész likvideket, de még nem lett meg az igazi.
-
aggleány
addikt
Köszönöm!
Sajnálom, hogy neked ilyen rosszul alakult ez a dolog. Azt olvastam több helyen, hogy a PG bázisú lötyik tudnak allergiás reakciókat kiváltani, de ilyenről, amit leírtál, még nem hallottam.
Én inkább arra gyanakszom, hogy valami másfajta likvidet vettél, mint előtte, és azt nem bírtad. Az allergia nem ilyen lassan jött volna ki egyazon anyagra. Nem emlékszel, hogy váltottál volna, mikor kijött ez a probléma?
Abszolút megértem, hogy ilyen körülmények között abbahagytad, és az a lényeg, hogy most rendben vagy.
Azt viszont sajnálom, hogy emiatt kénytelen voltál visszatérni a rendes cigihez.
Én úgy tervezem, hogy előbb-utóbb menteset fogok használni, mivel az mindenhol beszerezhető.
-
-
aggleány
addikt
válasz
varga.tamas #1 üzenetére
Akkor együtt kezdük!
Nekem ez az első e-cigim, de én nem akarom abbahagyni. Sok helyen olvastam, hogy idővel automatikusan gyengébb lötyit vesznek, úgyhogy az is lehet, hogy spontán mégis "leszokódom" a cigiről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trónok harca - Game of Thrones (sorozat)
- Gitáros topic
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Autós topik
- Kompakt vízhűtés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest