- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
neko18
senior tag
Külföldön ezt megteheted simán
Magyarországon igen ritka sajnos, de azért itt is előfordul.
Amit linkeltem az nem olyan vészes csomag, tudom nic mentes, de legalább kipróbálnál pár ízt és akkor már tudod hogy milyet neveket érdemes keresni. Mint mondtam nagyon sok márka van, de sok íz hasonló néven fut mindenhol pl RY4 az mindenhol karamellás dohányféleség lesz, ahogy a málna is hasonló lesz mindenhol.
A linkelt oldalon meg kb 3 évre visszamenőleg meglehet találni értékeléseket, valamint jó leírást is hogy mi milyen. Amikor elkezdtem akkor nekem a Laca féle kész liquidekből a Buddha kertje jött be nyári íznek (citrusos, ánizsos), dohányos ízvilágból pedig a Cuba, Havanna azok elég erősen dohányízűek voltak kb mint egy szivar. HA bejönnek az édesebbek is akkor szinte tuti hogy bejön a RY4(karamellás), 555(szerintem diós),sweet home, Mandulás dohány, "Djarum Black" (szerintem nem hasonlít rá, én imádtam cigis időszakomban).Az evapor féle Mystic juice is eszméletlen jó, talán a legjobb a magyar piacon, de ennek az ára picit húzósabb. Abból próbáltam a Prime 66-ot és a Royal Five-t, mindkettő dohányos, valamint a régebbi ízeit amit már nem forgalmaznak. (Innen lehet nikis lötyit is rendelni).
A vape42-nek is elég tűrhető kész löttyei vannak, bár én inkább a forgalmazott aromáira vagyok rákattanva (Baker Flavors és TPA aromák)
-
neko18
senior tag
Szerintem mentesben még vannak ,de gyorsan megnézem
Annyi már nincs mint régen, de azért van pár
Régen volt 20-as pakk is egyben 2-3 ezer körül
Abban volt vagy 7 dohányos, 7gyümis és a többi különlegesség meg extrém -
neko18
senior tag
Én 26-28-al kezdtem
Laca akkoriban még árult nikotinos lötyiket, nagyon jókat kevert a mester, a legjobb a kóstoló pakk volt ami kb 2-3 ezer és volt benne vagy 20x1 ml ízÍgy hamar rájöttem mik azok amik ízlenek és mik azok amik nem
Pl a füstös pirítósos egészen extrém volt
-
Juditta_56
aktív tag
"... az elején tuti nem fogok kazánt tekerni ..."
Remélem, azért pótkazánt eleve vettél, mert ha beko(k)szosodik, sokkal egyszerűbb kicserélni, mint pánikban pucolni-égetni! Plusz, ha van tartalék, könnyebben nekiállsz szétszedni-összerakni, és hamar rájössz, hogy nem ördöngösség.
Ha úgy érzed, hogy változik az íze, vagy kevesebb a gőze, RÖGTÖN pucold ki! Gondolom, a videók megvannak hozzá ...
És szólj, ha segíthetünk!
-
DeltaPower
addikt
Csatlakozom harmadiknak, május 1-jén 12 év dohányzás után átálltam elektromosra
Egy veterán e-cigis haver tanácsára egy 1100-as eGo twist-et vettem Aspire BDC Mini Novával. Egyelőre 18-as löttyel használom, de hamarosan fel fogom hígítani mentes löttyel kb a felére, mert pár nap után már marha erősnek érzem.
-
bzoley
veterán
Én is sajnálom, bírtam hogy mindenhol megnéztek, mint egy majmot, az egyéb járulékos dolgokról nem is beszélve. Egyhónap után fel-alá szaladgáltam a lépcsőn, híztam mint a disznó, és rengeteg lóvém megmaradt.
A nikotinmentesre csökkentés magától jött, nem tervezett volt, simán csak úgy esett jól. Az előző mindig egy kicsit erős volt.
Az utolsó két-három hónapban magamnak készítettem a liquidet, csak aromát vettem hozzá. A legtöbb alapanyagot gyógyszertárban megkaptam, szóval az aromán kívül más nem nagyon változott.
Egyszer talán újra előveszem. -
bzoley
veterán
Sok sikert, vagy ami ide illik!
Anno engem is elkapott ez a "hobbi". Vagy négy hónapig szipókáztam ködöt, körülöttem mindenki jól szórakozott, én élveztem. Eleinte rengeteget ráköltöttem, de a végére már egy fillérbe sem került, minden alapanyag, kellék egy évre megvolt, liquidhez többre is. Ahogy múltak a hónapok, úgy csökkent a nikotin tartalma a liquidnek, az utolsó hetekben már teljesen nikotin mentes volt. És ez tetszett(bár a cigiben sem az a legkárosabb, néha még hasznos is). Aztán elkezdett bedagadni a torkom, alig tudtam nyelni, egyet sem tudtam szippantani. Később átment a tartómra, és még hónapokig fájdogált. Azóta minden egy dobozban hever, és újra elfogy két doboz cigi.
Nem tudom mi lehetett, talán valamilyen allergia, vagy semmi köze nem volt hozzá, sima fertőzés, de azóta nem próbáltam.
Félrértés ne essék, akinek nem ismerős a téma, nem ilyen sztorikkal vannak tele a hasonló fórumok, még hasonlóval sem találkoztam, nekem csak simán nem volt szerencsém.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- LG LCD és LED TV-k
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- PlayStation 5
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: Ingatlan eladás
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest