- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
"A mobil kicsi, zsebben elfér, sokkal kényelmesebb hordozni, mint egy közel 1 kilós tabletet."
Amikor a mobil megjelent akkor nem igazán volt sem kicsi, sem zsebben elférő.
"Egyébként a külseje nem tetszik, ezért néz ki szerintem idiótán az ember kezében."
Egy tablet hogy máshogy nézhetne ki?
"Ha nem olyan hülye alakja lenne oldalról, mint az iphone-nak, hanem rendes téglalap, nekem sokkal jobban bejönne"
Az lehet, hogy neked tetszene, csak kényelmetlen lenne, ha törnék az élek a kezemet.
-
Ijk
nagyúr
El kell ismernem, hogy számomra is kissé mulatságosnak hat amikor valakinek a kezében látni.
Jobs bácsi is szépen keresztbedobta a lábát a kanapén, csak én 2 percig sem bírok úgy ülni. Vagy kapok az ipad mellé jóga bérletet is?
Várjuk meg míg kijön, nézzük meg a teszteket és próbáljuk ki. Majd akkor eldől. -
sien
aktív tag
semmi gondom az ízléseddel, úgy utálod ahogy akarod. azt látsz szánalmas hülyének amit ( bár nem tudom hogy tud egy tárgy szánalmas hülye lenni, mindegy, ne feszegessük) csak szeretnél, mindössze téged minősít szerencsére, nem azt akire vagy amire mondod. de azért tényleg elmondhatnád hogy milyen alakja lehetne még, mert ezt elfelejtetted megemlíteni a kedves kioktatásod közepette. a többire nem, de erre kíváncsi vagyok nagyon. gömb?
-
sien
aktív tag
ebben az esetben neked mindenki "szánalmasan hülyén fest" aki egy mappát, egy jegyzettartót vagy hasonlót fog a kezében. mert ezt is ugyanúgy fogod. csak nem tollal írsz egy kemény táblára csíptetett papírra, hanem magára az eszközre. az átlagemberek pedig még okostelefont sem vesznek, sőt ezt a fórumot sem olvasgatják nagyon nagy részt.
az a vízió hogy ezt buszmegállóban előveszed, nem tudom honnan bújt elő, de elég életszerűtlen.
azt pedig egyszerűen nem tudom elképzelni hogy egy ilyen eszköznek milyen más megjelenést tudsz elképzelni. gömb alakút? vagy mit? egy képernyő minden más sallang nélkül. te milyenre csinálnád?
-
Ulkesh
őstag
Én sem a technológiáról, hanem az eszközről beszélek.
Pár éve ha a mobilodat vetted elő nyílt helyen akkor is furán néztek rád, változnak az idők, változnak a szokások is. Ma még fura lenne egy tablet-et a buszra várva olvasgatni, de lehet, hogy 10 év múlva azt néznék meg aki papírra nyomott újságot böngész ugyanott -
Ulkesh
őstag
"Egyébként szerintem alapból hülyeség egy ilyen eszköz. Kb. körbe röhögném azt az embert, aki pl. egy buszmegállóban előkapja az ipadet és elkezd rajta online magazint olvasni."
De ismerős szöveg, pár éve a mobiltelefonáló emberre is ilyesmiket mondtak (lásd bunkofon elnevezés), ma meg már teljesen hétköznapi dolog és az a fura, ha valakinek nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Cyberpunk 2077
- OLED monitor topik
- Kerékpársportok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest