- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
"Sajnos nem matt a kijelző felülete, így a tükröződés probléma."
Ugyanolyan a kijelző, mint az iPhone-é, az sem tükröződik zavaróan. Bár a nagyobb méret miatt ez majd kiderül élesben.
"A fogást látatlanban nem tudom megmondani, de nem vagyok benne biztos hogy hosszútávon kényelmes lehet, míg a notit az ölembe helyezem kényelmesen."
Úgy fogod, mint egy könyvet, azt meg elég sokáig kényelmesen lehet lapozgatni
"Ha utazáskor filmet akarok nézni, akkor a kis kapacitás miatt másolgatnom kell előre, illetve konvertálni (nem tudom avi-val, mkv-vel hogy boldogul)."
Még a 16 GB-osra is ráfér egy csomó film (6-700 mega filmenként).
A konvertálást valószínű nem lehet jailbreak nélkül megúszni, de ha lesz törés, akkor az mkvt is vigyorogva fogja vinni (yxflash iPhonon lejátssza az mkv-t is, de akadozik, az iPad lényegesen izmosabb vasán ez nem lesz probléma)."Nincs magyar billentyűzet"
Már miért ne lenne, alapból van.
"Ja és ugye az Itunesra vagyok szorulva, ami nem mindig kényelmes."
Mivel nekem eleve minden zeném és alkalmazásom ott figyel, így ez számomra inkább előny
-
erdoke
titán
Vannak jó kijelzők notikban is, de jellemzően nem a filléres kategóriában.
Úgy tűnik, te még a görgetés semmilyen formájáról nem hallottál. Egyszer nyomd le a lefelé nyilat bármilyen billentyűzettel ellátott PC-n.
Sok oldal már 1280 pixel szélességre optimalizált, az iPad-et akárhogy forgatod, oldalra IS scrolloznod kell, meg lefelé IS. Ha ez előny...(#79) Ulkesh
iPad + billentyűzet + állvány + kártyaolvasó = legalább 1,2 kgA subnotit se regényírásra használja a nagy többség, elhiheted. Az amerikai fizetett újságíródnak meg kívánok sok-sok gépelést az ájpeden.
A kijelző felbontása kicsi munkára, kicsi a 2010-ben már átlagosnak számító 720p-re, és kicsi böngészésre. Túl van tárgyalva.
(#82) Ulkesh
Ezzel egyetértek, ma a postán hülyének néztek, mert sorban állás közben elolvastam a PDA-mon a híreket (RSS). Pedig azt a fölösleges időt kevés hasznosabbal tudtam volna elütni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest