- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
beleszólok
senior tag
Annyira feltűnő, mikor valaki teljes mellszélességgel kiáll egy khm... nagytestvér mellett.
Én nem védem egyik oldalt sem (pláne ilyen szempontból), mostanában többet használom a windows-t, mint akármi mást, mégis... Attól, hogy a google és az androidra fejlesztők többsége pofátlanul gyűjti az adatokat, a MS nem lesz különb a hasonló húzásaival.
Publikus tesztre kitenni valamit ilyen feltételekkel... hát a szememben minimum bicskanyitogató. Kb. az a kategória, mint ahogy mondjuk a Rovio sok (legtöbb?) programja úgykérkövetel hozzáférést a mobil híváslistájához, kamerájához és mikrofonjához, hogy ezt semmivel sem tudják megindokolni.
És sok millió felhasználó még így is telepíti.
Az én szememben ez legalábbis az emberi hülyeséggel való visszaélés tipikus esete. -
rii
nagyúr
Neked ez az egész helyzet megfelel.
én meg szeretem az MSDOS-t, szeretem a win98-at (egyik serial number-jét a mai napig nem felejtettem el) szeretem az XP-t, atomsatbil, a win7 szintén, a win8 is biztos, és a win10 is biztos az lesz. (mégjobban szeretem a Linux-ot, és az OSX-t, ... meg régen az OS2/Warp-ot)
de ez a helyzet nekem - tudom, egyényi nyomor - nem tetszik.
Szerintem ezt nem lett volna szabad hagyni globális szinten, mert nem az egyszeri felhasználók érdekeit szolgálja - mint ahogy egy monopólium sem, hanem csak a cég saját érdekeit.
Én túl tudok tekinteni a saját igényeimen, hogy mi felel meg (mert nekem még az XP is tökéletes) de látom a rendszerben a hibát.
és Te?
-
Az a baj, hogy oké, neked megfelel.
Neked.
1. másnak nem felel meg, mégis kénytelen azt használni
2. sokaknak nem biztos, hogy megfelelne, ha lenne más, viszont választásuk sincs gyak., mert nem tudja, hogy van más"alaki a Ford tipusú autót, valaki meg az Opelt. M"
Érted? Autóból vetesz ötvenféle gyártótól ezer típusból, OS-t meg szinte csak egyet.
(És igen, a VGA piacra és a CPU piacra sem ártene még pár erős szereplő.) -
rii
nagyúr
mert más magyarázat már nincs, amikor egy olyan helyzetben (monopol) levő céget védtek (sőt, annak a monópóliumát), amiben sem Ti, sem a cégen kívül senki, csak az MS jár jól
nektek is jobb os lehetne a kezetekben - mégjobb
de nektek nem kell, mert annyira szerelmesek vagytok az ms-be, elvakultan, fanatikusan. -
törölt tag
itt nem(csak) a Windowson van a hangsúly, hanem a legalizált adathalászaton. Windows, nem Windows, ez finoman szólva nem etikus.
(#211) gyurkikrisz: arra az Office-ra gondolsz, ami időnként önmagával se kompatibilis?
ma láttam olyat, srác összerakott PPT-t 2013-ban, megnyitotta 2010-esben, elcsúszott itt-ott.
-
BlackPriest
őstag
egészen pontosan beidéznéd hol fikáztam? azt írtam nem lennék meglepve. hol bérenceztem? annyit írtam, hogy attól, hogy valaki valahol dolgozik, még nem lesz feltétlen korrekt a hely. én is olyan cégnek dolgozok közvetetten, ami nem feltétlen a legkedvesebb a szívemnek és nem is próbálom védeni minden mozdulatát, pedig végeredményben tőle kapom a pénzt. tudod, egészséges kritika. na ez már elég hosszú szöveg, ebbe már tényleg elég sok hülyeséget tudsz még belemagyarázni, hajrá, amíg megírod, kipattog a kukorica, lesz min röhögnöm...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest