- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
win7 es win8 eseteben csak akkor kerul bekapcsolasra, hogy ha telepites kozben a gyors/ajanlott beallitasok vannak kivalasztva. oem-enkent meg elter ez gondolom.
es akkor most megint meglepodunk egy tobb eve jelen levo funkcion, ami nem csak az operacios rendszerekben talalhato meg. hurra!
-
sad_Vamp
őstag
Persze hogy az, mint ahogy létezik a "bérkommentelő" munkakör is (sima marketing húzás). Csak sajnos nagyon sokan vannak akik ezt nem látják át.... de persze nyitva kell hagyni az adblockot a PH-n nehogy szegény szerkesztők éhen haljanak... van itt elég fizetett cikk... meg fórumozó is valószínűleg.
-
voyager4.4
senior tag
"Szerintem ezt nem lett volna szabad hagyni globális szinten, mert nem az egyszeri felhasználók érdekeit szolgálja - mint ahogy egy monopólium sem, hanem csak a cég saját érdekeit."
Amit itt megfogalmaztál az valóban így van egy hagyományos monopólium esetén, ez a társadalom jólétének csökkenése abból adódik monopol vállalat esetén, hogy a monopólium bizonyos termékmennyiség fölött nem termel. (mert eléri a profitmaximumát már kissebb termeléssel is mint egy versenyző vállalat). Így olyan vásárlók is elesnek a terméktől akik akár többet is hajlandóak lennének érte fizetni. (de egyszerűen nem jutnak hozzá mert x mennyiség van csak.)
Sajnos az MS nem egy klaszikus monopólium, mert hát a SW nem egy kézzel fogható termék. Bárki számára liszenszelhető. Sokszor még tényleges anyagköltsége sincs, elég letölteni.
-
Marmint ki szerelmes?
Ha jol lattam, ez egy olyan topic, aminek a cime:
> Adathalász program a Windows 10 előzetese?
Ez egy IT tema, es pl. nekem az a velemenyem, hogy ez egy bullshit, marhasag. Ha holnap megjelenne az, hogy Linus Torvalds-ot az oroszok finanszirozzak vodkaszallitmanyokkal, akkor ott irnam le, hogy ez hulyeseg - ettol nem lennek szerelmes bele.
Kene egy 'ovoda' a szakmai reszlegben, ahol olyanok tarsaloghatnanak, akik azt gondoljak, hogy attol, hogy felraknak egy Ubuntut, be tudjak allitani az Xorgot, rendszergazdak egy iskolaban vagy egy custom tesznek romot a telefonjukra, attol egy kicsit ertenek a technologiahoz. Olyanok, akik azt gondoljak, hogy technikai donteseket, velemenyeket erzelmi alapokon szokas meghozni. Olyanok, akik szerint van olyan, hogy 'jobb OS'. Aztan ott lehetne homokozni kedvetekre.
-
Pearce
aktív tag
"nektek is jobb os lehetne a kezetekben - mégjobb"
Nekem a mostani is megfelel...na bumm. Ettől már elfakult MS lover lettem? Kösz!
Egyébként én meg a linuxot nem bírom. Most akkor? Még sem megyek a linux topikokba tolni a hülyeségeket."de nektek nem kell, mert annyira szerelmesek vagytok az ms-be, elvakultan, fanatikusan."
Nekem megfelelnek az MS termékei. Valaki az iPhone-t szereti, valaki a laggdoidot, valaki a Ford tipusú autót, valaki meg az Opelt. Most az, hogy nektek nem felel meg, az egyéni probléma. Úgyis utáljátok az MS-t, több topikba besíró emberke is jelezte ezt.
(#479) hcl
És ezzel mi a gond? Eddig is ez volt a preview verziókkal, nem kell még 5-ször bemásolni. Aki elolvasta a feltételeket, nem csak agyatlanul next-next-et csinált, az tudja ezt. A többi meg user error. Ne legyen már olyan nehéz.
-
szabonagyur
félisten
De te hardverekről beszélsz, ugyanaz a példa mint az autók, nem lehet összehasonlítani.
Intel-AMD - hiába van Intelnek konkurenciája, évek óta pár %-ot javít a teljesítményen
AMD-NVIDIA-évek óta szintén csak a felső kategóriában javul, de nem jelentős mértékben
Android-iOS: android eléggé egyed uralkodó, ahogy a OS X az iOS is egy eléggé különböző csoport, mivel versenytársa nincs hiszen saját hardveresen fut, a rendszer gyökeres része
Apple-Samsung: felső kategóriában egymás versenytársai, alsó kategóriában Apple sehol sincs, nem versenyzik vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest