- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
tatararpad #557 üzenetére
aki pénzért csinálja, az a rosszabb, ... ugyanis hiányzik belőle valami:
a gerinc.
-
rii
nagyúr
válasz
King Unique #510 üzenetére
nekem az votl a bajom amikor 95 tájékán kihozott a pcworld egy cikket, amiben lehúzták az OS/2 Warp-ot, és istenítették a win95-öt, de nagyon durván.
az OS2-re is nagyon fröcsögtek, és a win95-öt is nagyon dicsőítették.
szóval ez már akkor elkezdődött.amögött a cikk mögött az ms állt.
mint ahogy jóformán rengeteg cikk egy fizett PR hirdetés (itt, a PH-n is) -
rii
nagyúr
" .... Kene egy 'ovoda' a szakmai reszlegben .... "
és kik járnának oda?
akiket Te odaküldesz?" .... akik azt gondoljak, hogy attol, hogy felraknak egy Ubuntut, [...] attol egy kicsit ertenek a technologiahoz. ..... "
'97 nyarán felraktam a pc-mre egy sun solarist – 97-98-ban rengeteg red-hat, meg debian-t, win-NT, os2/warp, be-os – 2000-től is rengeteg debian install(álgatás) (sok-sok itteni fórum segítséggel) – 2008-ban (szintlén sok-sok itteni segítséggel) a PC-re felgyüszköltem az OSX (hackintos) 10.5.8-at – ezek egyike se next-next-next-done install voltmégis, én azt mondom-gondolom-érzem magamról, hogy semmmmmmit nem értek hozzá
-
rii
nagyúr
Neked ez az egész helyzet megfelel.
én meg szeretem az MSDOS-t, szeretem a win98-at (egyik serial number-jét a mai napig nem felejtettem el) szeretem az XP-t, atomsatbil, a win7 szintén, a win8 is biztos, és a win10 is biztos az lesz. (mégjobban szeretem a Linux-ot, és az OSX-t, ... meg régen az OS2/Warp-ot)
de ez a helyzet nekem - tudom, egyényi nyomor - nem tetszik.
Szerintem ezt nem lett volna szabad hagyni globális szinten, mert nem az egyszeri felhasználók érdekeit szolgálja - mint ahogy egy monopólium sem, hanem csak a cég saját érdekeit.
Én túl tudok tekinteni a saját igényeimen, hogy mi felel meg (mert nekem még az XP is tökéletes) de látom a rendszerben a hibát.
és Te?
-
rii
nagyúr
mert más magyarázat már nincs, amikor egy olyan helyzetben (monopol) levő céget védtek (sőt, annak a monópóliumát), amiben sem Ti, sem a cégen kívül senki, csak az MS jár jól
nektek is jobb os lehetne a kezetekben - mégjobb
de nektek nem kell, mert annyira szerelmesek vagytok az ms-be, elvakultan, fanatikusan. -
rii
nagyúr
válasz
szabonagyur #454 üzenetére
ugyanaz
ott van verseny
itt nincsott próbálnak minél többet beletenni, hogy az ő termékeiket válassza a nagyérdemű
itt meg nincs MOTIVÁCIÓ, mert most minek strapálják magukat, hogy mégjobb, mégszebb, méggyorsabb, mégkonfortosabb legyen?de'hát Nektek mindegy
Ti elvakultak, elfogultak vagytok
és a józan ésszel szemben is véditek az ms monopóliumát -
rii
nagyúr
válasz
szabonagyur #442 üzenetére
" .... De továbbra is ha nem lenne monopolhelyzet mivel is lenne jobb? .... "
már megbocsáss, ez veletek MS pártiakkal a gond ... hogy még az sem zavar titeket, hogy monopol helyzetben van, mégha ezzel nektek is rosszabb, hiszen 300% hogy jobb oprendszert hozna ki, ha lenne konkurenciája ....
Te nem láttod-láttad az Intel-Cyrix-AMD harcot?
ATI-Nvidia?
Quantum-Seagate-Wstern Digital?
Android-iOS?
Samsung-Apple?és hogy a PC OS piacon csak egy szereplő van: ms?
-
rii
nagyúr
óóó a jó öreg DOS-os korszak .. de imádtam .-)
turbo pascal, meg a borland
norton comm., volkov comm., config.sys, autoexec.bat, io.sys, msdos.sys, command.com ... kb. ennyiből már volt is egy műköő rendszer ,-Dhát igen .. akkor volt PC-DOS, az MS-DOS mellett, ... más nekem nem is rémlik .. a free-DOS már csak uátna jött?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest