- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szederp
tag
Na, mi az? 600-nál elzárták a komment-csapot?
-
Szederp
tag
válasz
szabonagyur #97 üzenetére
"A job interview dologra csak annyit mondanék, hogy alap szabálynak kellene lennie, hogy aki ilyenre készül nem tölt fel magáról sehova semmilyen kínos képet vagy tesz közé bejegyzést, de ha mégis az a minimum, hogy a láthatóságot korlátozza. De gondolom itt is a program készítője a szemét, hogy Te ÖNKÉNTESEN megosztod ezeket a dolgokat."
Megosztok? Mármint a böngészőm adatait én megosztom valakivel? Nem facebook-ról beszélünk, ahol valamit tennem, kell, hogy elérhetőek legyenek rólam adatok. Itt arról beszélünk, hogy a böngészési adataimból kiolvassák hogy milyen zenét kedvelek, milyen honlapokat nézek meg. Ezzel már azt is tudják pl. hogy bal vagy jobboldali médiumokat részesítem előnyben. Ez csak egy példa, de már ez is veszélyes. Ne menjünk nagyon bele, mert abszurd, amit leírtál.
-
Szederp
tag
válasz
GypsFulvus2 #94 üzenetére
Ami azt illeti, szerintem kifelejtettem egy egész sor felhasználási módot. Valószínűleg olyanokat is, amiről még csak nem is hallottunk vagy nem tudjuk, hogy miért lehet érdekes.
-
Szederp
tag
Ez a szalámi szeletelésének az elve. Mindig csak egy nagyon vékony szeletet.
1. Először csak ilyen adatot gyűjtünk, de kizárólag ezért és ezért és persze névtelenül.
2. Most már szükségünk lesz egy kicsivel még több információra, de gondosan vigyázunk rá és mindez azért van, hogy jobb terméket adhassunk Önnek.
3. Nézze, már 20 éve ugyanaz az ÁSZF és ezzel Ön egyetért, most mit számít még ez a maradék adat, hiszen úgyis használja a rendszert évek óta, nem igaz?
Néhány itt hozzászóló már csúcsszupi módon demonstrálja ezt. "Ez meg ez eddig is itt volt, mit számít?" " Nem vagyok bűnöző, nem érdekel". " úgysem nézik végig, hogy mit böngészek"
Ilyen hozzáállással kb 10 éven belül ott fogunk tartani, hogy az ÁSZF egy sora is elég lesz ahhoz, hogy minden adatot kiszolgáltassunk. Persze a sok okos azt hiszi, hogy ezeket az adatokat azért gyűjtik, hogy a programozók "rá..." a micsodájukat meg ránk kíváncsiak. Nem, ezekkel az adatokkal kőkemény kereskedés folyik, statisztikákat állítanak fel, politikai nézeteket elemezhetnek belőlük, piaci trendeket figyelhetnek stb.
És aztán csodálkozunk hogy be sem hívnak később egy job interview-ra mert már tudják előre, hogy ki és mi vagyok CV nélkül. Brave New World!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest