- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fontos?
tag
válasz
#19617792 #594 üzenetére
LebuktamPoént félretéve, nekem csak jó, ha fejlesztik PL a defendert, vagy a kompatibilitásokat javítják
Azt meg nem hinném, hogy pont az én meztelen testem, vagy bankszámlám őket érdekelné...
Mit is várhatunk, ez az ő rendszerük és régen azt is tudjuk, hogy akár távolról, észrevehetetlenül is bele tudnak nyúlni a rendszerbe
Ami biztos, hogy egy nagyon jól "figyelt-kialakított" rendszer ez a CEIP, meg a win10 féle telemetria is, hiszen idáig ezt nem tudták kihasználni a hekkerek. -
szabonagyur
félisten
válasz
#19617792 #225 üzenetére
Azért elég vicces, hogy ha YX dolog nem ismerése, vagy nem akarja megszokni valaki akkor már egyből a "Nem akarásnak nyögés a vége" szöveg jön.... de egy szaros Metro screen esetében meg lázadni kell ellene. Hogy is van ez? A linuxot meg kell próbálni, de egy Metro-t meg nem?
@(#242) Kékes525: továbbra sem kötelező használni, vannak korábbi rendszerek amikben nincs ilyen szintű telemetria.
@(#241) VIC20: VM témában még sem kampányolsz, hogy az a hülye gyártó nem szólt nekem erről meg arról... Mi alapján döntöd el, hogy MS-nél nem jogszerű, hogy nem szól dolgokról, más gyártónál meg kit érdekel? Vagy a VM nem olyan népszerű, hogy ezért lehessen napokon keresztül csesztetni?...
Igen és így is kellene használni egy teszt rendszert... ha így használod ahogy azt kell, akkor mit kell ezen meglepődni, hogy adatokat gyűjt?
-
-
King Unique
titán
válasz
#19617792 #225 üzenetére
És neik mért nem volt, az már az ő problémájuk...dögöljön meg akkor már a szomszéd tehene is szintű dolog kezd már lenni.
Persze online játék is van, de azért még játszanak nem kevesen PC-n és ott egyértelmű a Win fölény. De, ha épp nem játék, akkor más területek, műszaki stb., ott szintén ablakéknál a labda. Vagy akár orvosi terület, egészségügy, ott is rakás szoftver Win only, kórházi gépeken is mind az megy jobbára, fogászatnál is ahogy láttam.
Tehát ezt a részt, ilyen téren való előnyüket nem érdemes firtatni és feszegetni, ahogy azt sem, hogyan érték el, mert a végeredmény a lényeges. -
King Unique
titán
válasz
#19617792 #220 üzenetére
De, de, de...ezt hiába próbálod megmagyarázni, tökmindegy...a másik fél anno akkor mért nem kampányolt, mért nem tudott lépni ilyen téren
Ez már az ő bajuk... ennyi erővel, ha xy üzletlánc, bolt jobb marketinggel bír, több hirdetőtáblájuk van kint, TV-ben több reklámot tudnak elnyomatni, amivel jobban felhívják magukra a figyelmet, ezáltal jobban bevonzzák a vásárlókat, a másik fél meg ezt nem tudja, az már az utóbbi problémája lesz.... a vásárlókat baromira nem fogja érdekelni.
Az meg szerintem megint nem vita tárgya, h spec programok, játékok stb. kompatiblitása, használata sokx eleve kilőve a másik rendszeren.
Azért pont ne egy Ubuntut említsünk meg, mert összehasonlítva pl. egy W7-tel, nem hiszem, h a nagy nagy átlag előbbit annyira könnyebben kezelné. Talán még egy Mintet esetleg, v nem.(#222) bambano: a másik oldalnak mindig is ez fájt, h ilyen téren soha nem tudták és nem fogják tudni felvenni a versenyt az Apple/MS szintű óriásokkal, de ez van. Ez az átírják, nevében küldenek dolog már túlzás, mert ilyen eddig se volt és vsz nem is lesz. De valóban, a nagy átlag ilyennek alapból nem foglalkozik, nincs is vele tisztában, csak mi IT-kockák veszekszünk rajta itt a PH-n...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest