- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nem az a baj, hogy hozzájut. Hanem amikor lekapcsolod a küldést, és nem kapcsol ki, tovább gyűjti, stb...
Meg az elmúlt évek után nem kéne csodálkozni, ha mindenki paranoid.@Fontos? : Hááát, ld. fent, ha nem is ugyanaz, de mostanában mindenki harap az ilyen adatküldős dolgokra. És nem lett összemosva, végig külön volt kezelve.
"Amúgy őszinte leszek és teszek rá, küldje az adatokat nyugodtan
Eddig ebből semmi károm, problémám nem volt, ez után sem lesz."
EDDIG, és a jövőbe látsz? -
-
beleszólok
senior tag
Csináltam:
Customer Experience Improvement Program data was successfully consolidated into files that will be sent to Microsoft for analysis. These files will be sent only if the user has opted to join the Windows Customer Experience Improvement Program.
Írja ezt kb. hat órával azután, hogy kikapcsoltam.
Félórával később meg ezt:
A problem prevented Customer Experience Improvement Program data from being sent to Microsoft, (Error 80004005).
Azóta néma csend.
-
-
Krystal_s
addikt
Tudom, ezt én is írtam itt kicsit eltúlozva.#559
"Adathalász program a Windows összes verziója, ami a 10 előzetesben még részletesebb lett?"
Köszönöm az információkat.#576 King Unique: Szívesen.
Korábban említettem/kérdeztem a Win7 fórumon, de nem reagált rá senki. Azt, amit küld nem tartom én sem durvának, de azért ez is csak adatküldés, amiről sokan nem tudnak. Mivel előjött itt ez a téma és kicsit már el is durvult, gondoltam kicsit megszakítom a vitákat
és közben én is választ kaphatok egy kérdésemre.
-
King Unique
titán
-
-
beleszólok
senior tag
Konkrétan hol? Warning szintig bogarászom az eventlogot, mióta ssd-re költöztem (naponta), és tegnapig be is volt kapcsolva az adatküldés. Gondolom, a napi ~1000 info üzenet között kellene megtalálni.
(tegnap átlapoztam az újabb típusú event logokat is, nem tűnt fel - igaz, mást kerestem, de ott az infot is néztem, nem csak warningtól felfelé) -
Ok, de mennyit? Csak azt nezem, hogy mondjuk ha szerzodeseskent fizetnek, es jelentosen ra tudnak ajanlani az iparban, nyugaton manapsag jellemzo napidijakra (asszem most olyan 500-800 kozott mennek a kulso konzulensek, naponta), akkor esetleg elgondolkoznek rajta. Nyilvan hitelesen bele kell bonyolodni a flame-be, tehat napi atlag 10-20 hozzaszolasnal tobbet nehez jol elsutni azonos temaban. Azaz hozzaszolasonkent olyan 30-100 euro kozott kellene fizetniuk, mondjuk fel eves fix szerzodessel. Ha hetvegen is lehet trollkodni, akkor 30-50, mondjuk.
sad_Vamp, te, aki 'atlatod' ezt a helyzetet: fizet ennyit az MS kommentelesert az informacioid szerint? Szamlasan fizetnek vagy zsebbe? Esetleg cserebe a gamer felhasznaloktol lementett billentyuleutes-sorozatokat adjak oda (waaaasddsdsawdsaddwdadadwadwsdadawawdasdwddsadawdadsdawd).
Es gyanutok szerint ezt a cikket az MS finanszirozta, vagy a Google, neten ez egy unikalisan oszinte, lenyeglato iras?
-
sirály12
őstag
Ezzel egyet is értek, de én mint írtam otthon használom, tehát most nem szerver verziókra gondoltam.
És mint ilyenkor legtöbbször nem az os hibájából ugyan de voltak már rendszerösszeomlásaim.
És windows-on ez több volt mint linuxon.
Szerintem egy jó operációs rendszer attól jó, hogy ha egy hibás/rosszul működő program van rajta, akkor sem omlik össze. -
Jobb helyeken amúgy is cserélik néha a hardvert. Nem hinném, hogy csak ez az ok.
@bambano : Én csak gyakorlaton voltam közszerveknél, de elég sokféle cumó volt még egy kisebb épületben is. Minden addig megy, amíg életben lehet tartani.
Kap az iskola 5 gépet adományban, 10-et közbeszerzésből, hármat pályázatból, legyenek ugyanolyanok (mondjuk ezek 2 év eltéréssel jöttek).@Bird : Igen, ettől mindenkinek feláll a hátán a szőr, de az ilyen vasakat win környezetben sem egyszerű fenntartani. Megintcsak nem az OS a hibás, ha befuccsol a projekt (a DOS-os könyvelőprogram meg vígan elvan DOSboxon, ha nem valami vadhajtás...)
-
törölt tag
Jelentheti az SMS hosszát, bár nekem akkor is fura, hogy egy több mint 20 éves, mára jobbára darabszámban és hosszban is korlátlanná vált, de önmagában mégis csak egy gyatra fícsörhöz (SMS) mit kell fejleszteni. Főleg, hogy az okostelók netközelben küldik az üzenetek jelentős részét is. No mindegy.
-
BlackPriest
őstag
ha hetek után derül ki, akkor semennyire, mert annyi idő alatt sehol nem vezetik be. amerika gazdaságát mennyire vetette vissza a sok kiderült kéműgy? vagy mennyi magyar lázadozik a kémprogi licensz vásárlás miatt itthon? nem kell semmi jót kinézni az ms-ből akkor sem, ha konkrétan alkalmazott vagy ott...
-
Fontos?
tag
"..This isn't a permanent feature within Windows 10, and therefore should not be a concern to your average Joe.."
Nem kellett volna kiadni mindenféle Pistikének :/
Talán jobb lett volna szűk körökben.Most már mindegy, mert megint Pistikék hada mondja meg, hogy ez is szar rendszer mint a nyóóóc...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- One mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest