- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
Ezzel egyet is értek, de én mint írtam otthon használom, tehát most nem szerver verziókra gondoltam.
És mint ilyenkor legtöbbször nem az os hibájából ugyan de voltak már rendszerösszeomlásaim.
És windows-on ez több volt mint linuxon.
Szerintem egy jó operációs rendszer attól jó, hogy ha egy hibás/rosszul működő program van rajta, akkor sem omlik össze. -
sirály12
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #367 üzenetére
bwoosterka kicsit visszavehetnél az arcból, mert ez itt nem a gettó!
Mellesleg ha lehet ne becézgessél, mert nem vagyok sem ismerősőd, sem rokonod, de még csak nem is ismersz! -
sirály12
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #176 üzenetére
Látom te sem láttál/kezeltél az utóbbi pár ávben linuxot.
Winnel párhuzamosan használom otthon, de azt kell modjam, hogy messze a linux a stabilabb!
Mint írták is, azért használják a szerverek nagy részén inkább a linuxot.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest