- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
Krystal_s #565 üzenetére
"Aztán jött ez a Win 10 téma, amire olyan érveket írtak páran, hogy mivel csak tesztverzió, ezért küldi az adatokat, de amúgy az MS egy "szent" cég és final verzióban nem tenne ilyet. Ezért hoztam fel a témát, hogy akkor most mi az igazság."
a ketto kozott azert van egy aprocska kulonbseg. a tp-ben levo program sokkal reszletesebb infokat gyujt es kuld az ms reszere, mind a ceip.
-
King Unique
titán
válasz
Krystal_s #559 üzenetére
Na, itt a pack, én megnéztem neked.
Windows 7 Professional x64
Műveletközpontban megnyitva, igen opció bepipálása alapértelmezett, módosítások mentése inaktív, nem bejelölése után aktív
Windows 8 Pro x64
Műveletközpontban megnyitva, igen opció bepipálása alapértelmezett, módosítások mentése inaktív, nem bejelölése után aktív
Most akkor mi a gecc' van
Ki kell kapcsolni, mert alapértelmezetten háttérben "tevékenykedik"...?
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Krystal_s #559 üzenetére
nem vagyok a téma szakértője, de simán benne van a pakliban, hogy sokkal kisebb munka leprogramozni, hogy az adott folyamat lefut és a végén küld/nemküld adatot beállítástól függően, mint azt, hogy az adott folyamat el se induljon mert mittomén valamilyen másik rendszerdiagnosztikai folyamattal összefüggésben van.
Ezért a hozzászólásért 50€-t utal az M$
-
-
-
beleszólok
senior tag
válasz
Krystal_s #535 üzenetére
Nézzük jóindulatúan: fejlesztő lusta volt rá, hogy mindenre gondoljon, berakott egy automatát a rendszerbe (egy? hehh... ha csak egy lenne!) ami x időközönként lefut, megnézi, hogy kapott-e új infókat az utolsó futása óta és ha igen, akkor elküldi őket a nagy testvérnek, ha nem, akkor vagy nem csinál semmit vagy elküldi, hogy még mindig ki van kapcsolva.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Krystal_s #535 üzenetére
Mivel ilyet nem tudok megnézni egyáltalán, nem értek hozzá.
És ahogy írtam fentebb is, lefut a folyamat de eredménytelenül.Nálam pl. 8.1 alatt az alapértelmezett OneDrivera mentés van kikapcsolva, erre visszakapcsolja magát látszólag de amúgy nem ment oda. Küldtem róla feedbacket, elvben lesz javítás.
-
-
beleszólok
senior tag
válasz
Krystal_s #521 üzenetére
Csak kíváncsiságból: start menüben elkezded beírni, hogy customer (ha angol a windows), feljön valami olyan, hogy "Change Customer Experience...", ha azt megnyitod, neked mi jelenik meg?
Csak azért kérdezem, mert ha észreveszem, hogy ilyesmit kérdez egy telepítő, biztosan letiltom.
Nálam most engedélyezve volt, tehát vagy nem kérdezett rá a win7 telepítéskor vagy figyelmen kívül hagyta a válaszom (vagy, kicsi, de nem nulla az esélye, esetleg nem vettem észre)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest