Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
kICkje
csendes tag
Sziasztok.
Egy kis olyan problémám van. Leírom, remélem tudtok segíteni

A minap játszottam, és játék közben szoktam zenét hallgatni, és lemenni tálcára, winampban számot váltani (jó öreg win hívó gomal ugye), és tegnapelőtt nem ment le tálcára, hanem villant 2-t a kép, és fekete kép, gondoltam én hogy hátha valami gebasz, a jo kis ALT + TAB-al visszalépek játékba, és kilépek teljessen, és ujraindítom a gépemet.
Ám ujraindítás után már a windows betöltése után vibrálni kezdett a kép sajnos, gondoltam elsőnek hogy hátha a VGA-mmal van valami( 7300 GTS PCI-s), visszatettem a hangos de ujabb 8600 GTS-emet (szintén PCI-s) , amivel ugyanez a szituácio, csak már indulás elején (ram számolásnál) sem volt semmi kép, csak full fekete.
Ezután gondolkodás után töprengtem, és gondoltam én hogy háthogyha a windows a hiba oka, elkezdtem XP után feltelepítteni a Windows 7-et (VGA benenvolt gépemben, ugy installáltam fel win7-et), de egy idő után amikor a windowsban telepít, akkoris vibrálni kezdett a képernyőn a kép.
Miután kivettem a VGA-mat, és a kőkemény beépített Integrált VGA-val installáltam a windows 7-et, ugy sikeressen feltudtam telepíteni, de sajnos továbbra is ha VGA van benne a gépemben, betöltéskor vibrál a kép

Ismerősök adtak pár tippet (baráti kör) hogy mi lehet a probléma oka, valaki a PCI-s foglalatot mondta hogy elromlott, valaki hogy a táppal lehet a probléma, nemtudom

Kérlek titeket ha valakinek van valamilyen ötlete az írjon ide. Előre is köszönöm.
Tamás
-
Segítségként egy UP

-
adalbert1
veterán
Az esetet taglalva rossz belegondolni milyen lehet mikor az elmúlt kb. 20 év munkája füstté válik...
-
Eastman
addikt
Az első linked nálam nem működik.
(...és egyben UP a bejegyzésnek!) -
adalbert1
veterán
Csak egy fórumos up a témának...

-
adalbert1
veterán
Módosítva a bejegyzés, update-eltem egy új cikkel a témában.
-
adalbert1
veterán
Egy kis up, hogy ne legyen annyira lent a fórumban...
-
adalbert1
veterán
Első hozzászólás, hogy a fórumban is megjelenjen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig Ryzen 5 8400F 32GB DDR5 512GB SSD 1TB HDD RX5700XT 8GB!
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black - Garancia: 2034.10.07 ALZA
- ÚJ Nvidia RTX 2060 super 8GB GDDR6 Ryzen 5 8400F Zen 4 12x4.7Ghz/32GB DDR5/512Gb/1TB M.2 SSD/2ÉV
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 5080 AMP Extreme INFINITY ULTRA
- Rog Ally Z1 Extreme
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(...és egyben UP a bejegyzésnek!)