Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kICkje
csendes tag
Sziasztok.
Egy kis olyan problémám van. Leírom, remélem tudtok segíteni

A minap játszottam, és játék közben szoktam zenét hallgatni, és lemenni tálcára, winampban számot váltani (jó öreg win hívó gomal ugye), és tegnapelőtt nem ment le tálcára, hanem villant 2-t a kép, és fekete kép, gondoltam én hogy hátha valami gebasz, a jo kis ALT + TAB-al visszalépek játékba, és kilépek teljessen, és ujraindítom a gépemet.
Ám ujraindítás után már a windows betöltése után vibrálni kezdett a kép sajnos, gondoltam elsőnek hogy hátha a VGA-mmal van valami( 7300 GTS PCI-s), visszatettem a hangos de ujabb 8600 GTS-emet (szintén PCI-s) , amivel ugyanez a szituácio, csak már indulás elején (ram számolásnál) sem volt semmi kép, csak full fekete.
Ezután gondolkodás után töprengtem, és gondoltam én hogy háthogyha a windows a hiba oka, elkezdtem XP után feltelepítteni a Windows 7-et (VGA benenvolt gépemben, ugy installáltam fel win7-et), de egy idő után amikor a windowsban telepít, akkoris vibrálni kezdett a képernyőn a kép.
Miután kivettem a VGA-mat, és a kőkemény beépített Integrált VGA-val installáltam a windows 7-et, ugy sikeressen feltudtam telepíteni, de sajnos továbbra is ha VGA van benne a gépemben, betöltéskor vibrál a kép

Ismerősök adtak pár tippet (baráti kör) hogy mi lehet a probléma oka, valaki a PCI-s foglalatot mondta hogy elromlott, valaki hogy a táppal lehet a probléma, nemtudom

Kérlek titeket ha valakinek van valamilyen ötlete az írjon ide. Előre is köszönöm.
Tamás
-
Segítségként egy UP

-
adalbert1
veterán
Az esetet taglalva rossz belegondolni milyen lehet mikor az elmúlt kb. 20 év munkája füstté válik...
-
Eastman
addikt
Az első linked nálam nem működik.
(...és egyben UP a bejegyzésnek!) -
adalbert1
veterán
Csak egy fórumos up a témának...

-
adalbert1
veterán
Módosítva a bejegyzés, update-eltem egy új cikkel a témában.
-
adalbert1
veterán
Egy kis up, hogy ne legyen annyira lent a fórumban...
-
adalbert1
veterán
Első hozzászólás, hogy a fórumban is megjelenjen...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Arch Linux
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Peugeot, Citroën topik
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux felhasználók OFF topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- HOPPÁ! HIFIMAN Arya Unveiled - Over-ear planar fejhallgató - ÚJ! BONTATLAN!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Eladó ZOTAC Gaming GeForce RTX 5070 Ti SOLID OC
- Apple watch Ultra megkímélt kiváló akku dobozos
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(...és egyben UP a bejegyzésnek!)