- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Érdekes dolog ez felbontás dolog mobilon meg tableten. Szerintem kell a nagyobb felbontás mint egy monitoron mert nagyon közelről nézed. Max 30 centi. De akár még közelebbről is. A monitoromat (24" 1920*1080 IPS) minimum 60 centiről de inkább 80-100 centiről nézem. Sokat számít a távolság.
Nekem egy Acer Iconia Tab A700-am volt 1920*1080-as felbontással. Ha nagyon közelről (1-2 centiről néztem) akkor látszódtak a pixelek 10 colon, de normális használat mellet már nem. Persze nyílván szebb egy magasabb felbontás, de mivel a tartalmak többsége maximum HD túl sok gyakorlati haszna nincs. A filmek, youtube videók inkább max 1080p-ben jönnek ki, képekből is csak kevés van ami e feletti felbontású lenne. Játékoknál csak az aksit szívja, egyedül könyv olvasásánál és böngészésnél jelent komoly előnyt szerintem. Ott viszont ténlyeg jó a nagy felbontás. -
boletus
aktív tag
Én láttam Nexus 10-et. Sőt, három hónapja csodálom,most is ugyanolyan örömmel veszem a kezembe,mint amikor először kapcsoltam be ezt a csodálatos készüléket. Nagyon is egyet értek Veled.
Hobbifotós vagyok,fákat,növényeket,gombákat(is)fényképezek,sokszor S4 mobillal,majd a képeket "átrakom"a Nexusra. És,következik egy kisebb "csoda"............. -
Hobbbyt
őstag
Dehogy sok.. Láttatok már pl. Nexus 10-et?
Mióta használom, nincs kedvem ránézni a hagyományos felbontásokra... Egyszerűen annyival szebb-simább-jobb hogy a többitől elmegy az ember kedve is.. A 15.6 colos 1366*768 meg kifejezetten borzalmas.
-
Csak a gpu-t kínozza a sok pixel a fhd elég szvsz.
-
Ed3r_X_
nagyúr
melyhez 2560 x 1440 képpontos megjelenítőt választott
Szép kis pixelhalmaz, de feleslegesnek érzem egy tabletre, mikor még a legtöbb monitor is FHD-s.
-
danikollar
őstag
Hazánkban sajnos az árazás sosem a legjobban alakul.
-
-
nbg
senior tag
Vagy ez lesz az uj Nexus?
-
Spancho
senior tag
Egy ilyen gépért a jó ár az olyan 80-100k között van.
De én egy 40-nek örülnék -
leslie_smith
aktív tag
Érdekes lesz csak mit is takar a jó ár itthon?
-
lenox
veterán
7 collos kene, sima hd-vel es tegra 4i-vel. Remeljuk olyan is lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Minden, ami Unreal Engine
- Parkside szerszám kibeszélő
- Háztartási gépek
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest