- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Érdekes dolog ez felbontás dolog mobilon meg tableten. Szerintem kell a nagyobb felbontás mint egy monitoron mert nagyon közelről nézed. Max 30 centi. De akár még közelebbről is. A monitoromat (24" 1920*1080 IPS) minimum 60 centiről de inkább 80-100 centiről nézem. Sokat számít a távolság.
Nekem egy Acer Iconia Tab A700-am volt 1920*1080-as felbontással. Ha nagyon közelről (1-2 centiről néztem) akkor látszódtak a pixelek 10 colon, de normális használat mellet már nem. Persze nyílván szebb egy magasabb felbontás, de mivel a tartalmak többsége maximum HD túl sok gyakorlati haszna nincs. A filmek, youtube videók inkább max 1080p-ben jönnek ki, képekből is csak kevés van ami e feletti felbontású lenne. Játékoknál csak az aksit szívja, egyedül könyv olvasásánál és böngészésnél jelent komoly előnyt szerintem. Ott viszont ténlyeg jó a nagy felbontás. -
boletus
aktív tag
Én láttam Nexus 10-et. Sőt, három hónapja csodálom,most is ugyanolyan örömmel veszem a kezembe,mint amikor először kapcsoltam be ezt a csodálatos készüléket. Nagyon is egyet értek Veled.
Hobbifotós vagyok,fákat,növényeket,gombákat(is)fényképezek,sokszor S4 mobillal,majd a képeket "átrakom"a Nexusra. És,következik egy kisebb "csoda"............. -
Hobbbyt
őstag
Dehogy sok.. Láttatok már pl. Nexus 10-et?
Mióta használom, nincs kedvem ránézni a hagyományos felbontásokra... Egyszerűen annyival szebb-simább-jobb hogy a többitől elmegy az ember kedve is.. A 15.6 colos 1366*768 meg kifejezetten borzalmas.
-
pusszycat
nagyúr
Csak a gpu-t kínozza a sok pixel a fhd elég szvsz.
-
Ed3r_X_
nagyúr
melyhez 2560 x 1440 képpontos megjelenítőt választott
Szép kis pixelhalmaz, de feleslegesnek érzem egy tabletre, mikor még a legtöbb monitor is FHD-s.
-
danikollar
őstag
Hazánkban sajnos az árazás sosem a legjobban alakul.
-
nbg
senior tag
Vagy ez lesz az uj Nexus?
-
Spancho
senior tag
Egy ilyen gépért a jó ár az olyan 80-100k között van.
De én egy 40-nek örülnék -
leslie_smith
aktív tag
Érdekes lesz csak mit is takar a jó ár itthon?
-
lenox
veterán
7 collos kene, sima hd-vel es tegra 4i-vel. Remeljuk olyan is lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Milyen program, ami...?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest