- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Érdekes dolog ez felbontás dolog mobilon meg tableten. Szerintem kell a nagyobb felbontás mint egy monitoron mert nagyon közelről nézed. Max 30 centi. De akár még közelebbről is. A monitoromat (24" 1920*1080 IPS) minimum 60 centiről de inkább 80-100 centiről nézem. Sokat számít a távolság.
Nekem egy Acer Iconia Tab A700-am volt 1920*1080-as felbontással. Ha nagyon közelről (1-2 centiről néztem) akkor látszódtak a pixelek 10 colon, de normális használat mellet már nem. Persze nyílván szebb egy magasabb felbontás, de mivel a tartalmak többsége maximum HD túl sok gyakorlati haszna nincs. A filmek, youtube videók inkább max 1080p-ben jönnek ki, képekből is csak kevés van ami e feletti felbontású lenne. Játékoknál csak az aksit szívja, egyedül könyv olvasásánál és böngészésnél jelent komoly előnyt szerintem. Ott viszont ténlyeg jó a nagy felbontás. -
boletus
aktív tag
Én láttam Nexus 10-et. Sőt, három hónapja csodálom,most is ugyanolyan örömmel veszem a kezembe,mint amikor először kapcsoltam be ezt a csodálatos készüléket. Nagyon is egyet értek Veled.
Hobbifotós vagyok,fákat,növényeket,gombákat(is)fényképezek,sokszor S4 mobillal,majd a képeket "átrakom"a Nexusra. És,következik egy kisebb "csoda"............. -
Hobbbyt
őstag
Dehogy sok.. Láttatok már pl. Nexus 10-et?
Mióta használom, nincs kedvem ránézni a hagyományos felbontásokra... Egyszerűen annyival szebb-simább-jobb hogy a többitől elmegy az ember kedve is.. A 15.6 colos 1366*768 meg kifejezetten borzalmas.
-
pusszycat
nagyúr
Csak a gpu-t kínozza a sok pixel a fhd elég szvsz.
-
Ed3r_X_
nagyúr
melyhez 2560 x 1440 képpontos megjelenítőt választott
Szép kis pixelhalmaz, de feleslegesnek érzem egy tabletre, mikor még a legtöbb monitor is FHD-s.
-
danikollar
őstag
Hazánkban sajnos az árazás sosem a legjobban alakul.
-
nbg
senior tag
Vagy ez lesz az uj Nexus?
-
Spancho
senior tag
Egy ilyen gépért a jó ár az olyan 80-100k között van.
De én egy 40-nek örülnék -
leslie_smith
aktív tag
Érdekes lesz csak mit is takar a jó ár itthon?
-
lenox
veterán
7 collos kene, sima hd-vel es tegra 4i-vel. Remeljuk olyan is lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- Medence topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini PC
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged