- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Érdekes dolog ez felbontás dolog mobilon meg tableten. Szerintem kell a nagyobb felbontás mint egy monitoron mert nagyon közelről nézed. Max 30 centi. De akár még közelebbről is. A monitoromat (24" 1920*1080 IPS) minimum 60 centiről de inkább 80-100 centiről nézem. Sokat számít a távolság.
Nekem egy Acer Iconia Tab A700-am volt 1920*1080-as felbontással. Ha nagyon közelről (1-2 centiről néztem) akkor látszódtak a pixelek 10 colon, de normális használat mellet már nem. Persze nyílván szebb egy magasabb felbontás, de mivel a tartalmak többsége maximum HD túl sok gyakorlati haszna nincs. A filmek, youtube videók inkább max 1080p-ben jönnek ki, képekből is csak kevés van ami e feletti felbontású lenne. Játékoknál csak az aksit szívja, egyedül könyv olvasásánál és böngészésnél jelent komoly előnyt szerintem. Ott viszont ténlyeg jó a nagy felbontás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Xbox tulajok OFF topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest