Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Az Acer magyar oldalán mért nincsenek telefonok? Nehogy ez is olyan legyen mint az S200 hogy ha tönkremegy akkor mindenki mossa a kezét és küldözgeti ki franciába ahol áll x hetet.
Nem tudnád megérdeklődni az Acer magyarországi képviseletétől hogy a telefonokkal mi hivatalosan a helyzet? -
Gengi
senior tag
Nem arra gondoltam ,hogy ez szürke import lenne.
De a speedshopban a galaxy S is 150 000 Ft még mindig. Ez az ár is a monopól forgalmazói helyzetéből jön. Amiért írtam ,hogy bitang gyorsak vagytok ,ami áldás ,hogy a készülékről hamar lehet olvasni ,de átok is mert a speed kap 2,5 darab Steam-et eladja jó drágán és ez befolyásolja a készülék értékelését. Ez pedig valahogy ellenszenvet kellt. Ránéz valaki azt mondja ,hogy drága és szar. Pedig nem feltétlen ilyen drága csak az első fecske került ennyibe. De nem akarok átmenni flame háborúba ,mert azt meg megértem ,hogyha minden friss húsú tesztnél nem írnátok oda az árat az se volna jobb vagy épp megvárnátok a bővebb telítettebb piacot ,hiszen akkor az exkluzivitásotok veszne el. De (Emellett nem lehet elmenni) Viszont az "i" betűs készüléknél nem írtátok ki az árát ,holott bőven a duplája volt ennek és Magyarországon több boltban is árulták horribilis áron. Nem bántásnak szántam ezt a hszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Android szakmai topik
- Cyberpunk 2077
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged