Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
orpheusone
csendes tag
En vartam ezt a keszuleket,vannak komprumisszumok de szerintem par honapon belul versenykepesse valik,bar a galaxy s-el nemfogja tudni felvenni a versenyt a hianyossagok miatt,de ugy ahogy a liquid es a s200 f1,szepen lefog esni az ara arra az arra amennyit mar meger,az pedig korulbelul a 110 ezer forint,amivel mar versenykepesse fog valni,es akinek nemkell csuszszuper kamera,es a halksaga sem bantja a fulet ,ugy ezt fogja valasztani.
..persze felteve ha tetszik neki a kulseje(Szerintem ha a fem resz nemolelne korbe,csak a fekete resz lenne a telefon szebb lenne,de ez szubjektiv)
..ha nemzavarja a hazai megnemoldott szervizeles.
..ha nemjon ki egy keszulek addig sokkal jobb arcedulaval,es egy picivel atgondoltabb tervezessel(picivel jobb kamera,kicsivel jobb hangszoro)Nemlesz slagertermek,az acernek meg hianyzik az a kis plussz,amivel kepes lehetne feltorni ezen a piacon,de azert sok embernek meg igyis egy jo alternativat nyujthat,persze majdcsak 100 ezer koruli aron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest