- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
Elvileg az acer stream kamera appját rá lehetett fabrikálni. AZ tud 720p-t, persze pontosan nem néztem vissza gépen, de amikor kipróbáltam elég gyengus minőségű vlt,még a 3,5' kijelzőn is. Szóval az egy dolog, hogy elméletileg képes-e rá, de nagyon nem mind1, hogy milyen minőségben.
-
GSpecter
tag
Hali!
Köszönöm, mindkét választ!
Sopi! Az általad említett (az első) romot használom én is pár napja, tökéletes. Gyors, és tényleg semmi baj vele. Eddig a kiszivárgott gyári 2.2-t erőltettem, de nem kezelte jól a GPS-t, sokszor nem talált jelet. Sőt többször nem, mint igen. Jobb játékokból való kilépés után alig tért magához.
Ezzel az új rommal (és egy iGO-val) tökéletesen működik a GPS, 20mp és már indulhatok.
Még egyszer köszi mindkettőtöknek.
-
To_Pet
tag
Köszi! Lehet, hogy én csinálok valamit rosszul, de ha ezt teszem fel: LCR-F 1.1.2 ROM akkor teljesen összeomlik a teló. Egyfolytában újra indul és szinte azonnal lefagy amikor bekapcsol. Egyszer régebben már próbáltam feltenni akkor is ezt csinálta.
Nagy nehezen sikerült felraknom egy 2.1-est ami jól megy.Nagyon Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
To_Pet
tag
Ezt raktam fel: http://lcr-team.org/v1/index.php?site=files&file=16 Ez az 1.0-ás.
Felraktam a Malez recoveryt és a letöltött romot felmásoltam a mem kártyára. Elindítottam recovery módban és simán hiba nélkül felment. Hangsúlyozom, hogy lehet, hogy valamit rosszul csináltam. Sajnos az angolom elég szegényes, ezért lehet, hogy valami kimaradt. -
akos727
senior tag
Szia!
Leginkább a játékok fps növelésére szeretném használni, meg néha be-be laggol, de nem olyan lagg amit a gpu gyengesége miatt csinál. Meg eleve kíváncsi vagyok, hogy milyen a rendszer 1ghz-en. Üzemidőre már én is gondoltam, de úgy voltam vele, hogyha nem jó akkor visszaórázom 768-ra. -
combrader
tag
hajdú: backup komplett rendszerről szerintem sem megy rootolás nélkül. Továbbiakban pedig érvényesek a Sopi által leírtak. Malez -> nandroid backup.
De simán is tudsz op rendszeren belül, a fontosabb progikról, adatokról. Ott van pl. a Titanium Backup, vagy a MyBackup Pro. Én ezt a kettőt használom. Sőt az újabb Titanium-ok már magyarul is tudnak.Sopi: ROM telepítés menete előbb egy adott bin fájlt teszel fel (attól függ az adott rom milyen verziójú op rendszeren szeret futni) [és ehhez kell az Acer Tool]. A legtöbb modding csapat fel szokta tüntetni, hogy az általuk készített rom milyen bin-eket szeret.
Amúgy nekem szállt már el bin telepítés közben, pont a fastboot-nál. Sőt előfordult már, hogy egy bin-t elsőre nem tett fel, és a fastboot-nál dobott egy hátast. De eddig mindig sikerült újrarakni. Utóbbi esetben valami hibát csinált az Acer Tool így újra leszedtem és már ment is.
Ami lényeges infó, azt az Acer Tool mindig kiírja A legtöbbször azt, hogy MÍG NEM VÉGEZ AZ INSTALL, KI NE HÚZD AZ USB KÁBELT. Mert akkor kampó. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Láncfűrész topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- SörcsaPH!
- További aktív témák...