Hirdetés
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
combrader
tag
válasz
GSpecter #2010 üzenetére
Akkor gondolom erre: 4.504b.00_EMEA-GEN1_05.01.05.
Hát nem befolyásol semmit, csak ha már feltetted a t&l_Gingerbread_Edition.14-es romot, ami ugyebár "based on 4.002.14", akkor inkább annak a bin-jére tenném fel. Vélhetően gyorsabb is lenne szerintem, de majd kipróbálom.
-
To_Pet
tag
-
To_Pet
tag
válasz
GSpecter #2000 üzenetére
Én nem olyan régen lemerítettem, annyira, hogy kikpacsolt aztán bekapcsoltam megint kikapcsolt és még egyszer bekapcsoltam majd újra kikapcsolt. Na ekkor tettem fel a töltőre és nem lett baja a telónak.
Végig olvastam a rom csere menetét és érdekelne, hogy használatban jelentkezik-e valami pozitív változás, mert nekem is kezd tele lenni a hócipőm az állandó belassulással. -
akos727
senior tag
válasz
GSpecter #1991 üzenetére
Akkor szerintem most hagyjad, keress egy jó leírást a rootoláshoz, vagy lehet, hogy csak a recoverydet kéne frissíteni mert a quickboot nem működik root access nélkül. Sőt, szerintem ezt kéne csinálnod. Holnap estefele tudok segíteni a keresésben, ha addig nem találnál. Vagy talán valaki aki jobban ért a dologhoz megmondja, hogy mit kéne tenned
-
akos727
senior tag
válasz
GSpecter #1987 üzenetére
Aha, de próbálhatod úgy is, hogy először csak a romot és a quadrant 1600at teszed fel. Ezzel is 1000 felettit kell produkálnia. Ha kevésnek tartod felteheted a többit is(kernelek), ezekkel már tudod húzni a processzort. Szerintem mindennapi használatra nem is kell másik kernel, 768mhz-en is lag mentesen fut minden, én is csak egy-egy quadrant erejéig overclockolok, meg néha ha netezek és ott videók,flash,stb...
-
akos727
senior tag
válasz
GSpecter #1985 üzenetére
Innen:-ROM t&l_Gingerbread_Edition.14
- Quadrant 1600 - Acer UI and Android UI - Can be installed on LCR 2.0 with same effect (!!!will not work on t&l_Gingerbread_Edition.08!!!). Innen Android UI-t tettem fel én.
Innen meg: T&L: WITHOUT app2sd.Nekem ezekkel a kombinációkkal hozta az 1888at, de ezzel a kernellel (T&L:without app2sd)
Nem érzékelte, hogy fülhallgatót dugtam bele, viszont reagált a fülhallgató gombjára.
Lejjebb van egy olyan, hogy t_l_choco-stock_boots.zip. Ebben is van egy kernel, ez csak 883-ig hagyja az overclockot, de quadrantban ezzel is hozza az 1450et.A dolgokat olyan sorrendbe tedd fel, ahogy itt vannak.Mindegyik zip file-t no sign checkel tedd fel. Majd ha bebootolt tegyél fel egy SetCPU-t vagy hasonlót és ott tudod majd húzni 998mhz-re. Fölé nem érdemes 1075ig bírja a Liquid de nincs különbség.
Alap órajelen is kicsit gyorsabban merül le a gép ezzel a rommal sztem.
Bocsi ha érthetetlen, írj ha nem érted.
És azok akik jobban értenek hozzá javítsanak nyugodtan.
-
akos727
senior tag
válasz
GSpecter #1981 üzenetére
Az lesz az. Tölts le egy romot, tedd az sd gyökerébe. Mehet Recoverybe, azon belül a wipe menübe és csinálsz egy factory resetet meg egy dalvik cache wipeot. Ezek után vissza főmenübe és flash/test. Itt sign check vagy ha nem megy akkor no sign check. Lemegy, reboot és megy is. Persze az egész előtt egy backup az smsekről,stb..-ről ha gondolod(én erre a mybackup rootot használom).
Ha esetleg nem indulna el a telefon mikor recoverybe tennéd(tetted a quick boottal), akkor vedd ki az akkut, tedd vissza és a bekapcsoló gomb-hang le-fényképező gombokat egyszere nyomjad le míg 2szer 3mat nem rezzen. (ez kb összesen 10 mp). -
akos727
senior tag
válasz
GSpecter #1979 üzenetére
Recovery van a telefonodon? Ha van akkor nagyon egyszerű.
Csak ráteszed a .zip kiterjesztésű romot az sd kártya gyökér könyvtárába, recovery módban elindítod a telefont és ott lesz egy olyan, hogy flash/test rámész és ott is a zip.
Lemegy aminek lekell, rebootra nyomsz és voila.
Igazából nem tudom a rootolás menetét, én rootolva vettem, de rootoltam már pár telefont és nem egy nehéz dolog.
Ha nincs ötleted, hogy kell segítek keresni valami jó leírást -
akos727
senior tag
válasz
GSpecter #1977 üzenetére
Akkor ez gyári rom nem? Nekem a Roggin féle CM6.1,meg a t&l rom jött be idáig a legjobban. Ezekkel 768mhz-en sincs beakadás. Most próbálom az új 2.3mas Miuit, meglátjuk milyen lesz. Szerintem próbáld ki a CM 6.1-et először, azt felteszed és megy
azzal nekem 1117 volt a max quadrantban, de mindíg 900 felett teljesít. (persze 1ghz-en).
De ez az egész quadrant, linpack, stb csak egy irányelv. Az X10 minim 450-500at produkált mégis nagyon gyors, folyamatos, akadás mentes volt a rendszer. -
Inarus
addikt
válasz
GSpecter #1969 üzenetére
Nem ígérek semmit, de azért írd le a gondod!
Ha lehet, akkor azt ide tedd meg: Android appz - szoftver kibeszélő topik /Nincs warez!/, elvégre egy androidos progiról van szó, valószínűleg nem Liquid-specifikus problémával. +talán előbb kapsz rá választ.
-
To_Pet
tag
-
válasz
GSpecter #1808 üzenetére
LCR-F előtt nekem is az volt, de az LCR-F-nek vannak előnyei azzal szemben (azon túl, hogy igazából az LCR-F 1.1.2 pont a 4.504b.00 alapra épül):
- törölhetőek a gyári alkalmazások, amik nem kellenek (Acer Sync, Acer Launcher, GTalk, Tasks, Weather&News widget, ...)
- Dialer visszacserélhető AOSP-s változatra az Acer-esről (az Acer-es lassabb, akadozós, fehér hátérrel, az AOSP-s gyors, gördülékeny, fekete háttérrel)
- javított hangerő
- HTC_IME mod billentyűzet beépítve ROM-ba, ami nagyon sok hasznosat tud (hangerőállítóval navigálni a kurzorral a szövegben karakterenként, saját smiley-kat definiálni, saját domain kiterjesztéseket megadni, egyéni rezgésidőt definiálni az érintéshez, egyéni idő megadható a hosszan nyomott gomb ablakának felugrására, alapból minden betűhöz van egy jel, amit jelent hosszan nyomva és ezt jelzi is a billentyűn, álló nézetben kompakt szimbolikus bevitel, ahol a számok úgy vannak, mint a numerikus padon)
- reklámok kiszűrhetőek
- kamera gombra is lehet állítani képernyőzár feloldástA döntést mindenki maga hozza meg arról, hogy melyiket választja
.
Üdv: Sopi
-
válasz
GSpecter #1791 üzenetére
Szia!
Mindenképpen javaslom, hogy Android 2.2-t tegyél fel, mivel jelentős különbség van a 2.1 és a 2.2 sebessége között.
Ha olyan Androidot szeretnél feltenni, amihez nem kell rootolni és minden gyári programot tartalmaz, innen szedheted le a legfrissebbet (és régebbieket is):
Android@MoDaCo fórum
Ezekből én a 4.504b.00_EMEA-GEN1_05.01.05 verziót próbáltam és rendben volt, utána áttértem a lentebb olvashatóra (annak is ez a kiadás az alapja).Ha rootolt ROMot szeretnél, akkor javaslom az LCR-F 1.1.2 ROM-ot, én jó ideje használom minden hiba nélkül és remek sebességet nyújt és az akksit is jól kezeli (fontos, hogy a távolság- és a fényérzékelőt ki kell kapcsolni, mivel azoknál sajnos elismerten nem megfelelő a fogyasztás-kezelés).
Üdv: Sopi
-
combrader
tag
-
raulicio
senior tag
-
Picco
addikt
-
GSpecter
tag
válasz
GSpecter #1685 üzenetére
Jelentem, rájöttem, hogy lehet váltani a két UI között. (Csak nem vagyok olyan hülye.
) Ezennel a sima Android UI mellett döntöttem. Szép meg van fantázia az Acer UI-ban is, csak nekem szokatlan... De lehet, hogy egyszer kipróbálom. Na most már azt mondom én is, hogy egész jó kis rendszer ez.
Na igen, ez eléggé egyszerre sikerült raulicio!
-
raulicio
senior tag
válasz
GSpecter #1682 üzenetére
Mióta kiszivárgott azóta használom és azt mondhatom, hogy jó, nagyon. Persze gyári béta szóval nem annyira gyors mint a kibelezett custom rom-ok, de nincs vele nagy gond. Bár az is igaz, hogy olyan sok +-t sem ad mert sajnos flash 10.1-el még azért picit lagosak a videók, szóval nem tökéletes; de még nem találtam olyan hibát, ami a mindennapi életben bármilyen kellemetlenséget okozna.
+ Készül hozzá a malez recovery
+ már készülnek hozzá custom romok is.
- A copilot 8 viszont nem működik froyoval -
anzo
senior tag
válasz
GSpecter #1682 üzenetére
Sajnos nem tudtam kipróbálni készülék hiányában
de eddig nagyon rosszat még nem olvastam róla, nyilván lehet benne még hiba mivel ez még csak egy előzetes, kiszivárgott verzió.
Megadta magát az alaplap a liquidemben és nincsen türelmem és idegzetem megvárni amíg a szerviz megcsinálja sajnos nincsen velük szemben jó tapasztalatom.
Menni fog P.Ü. -
anzo
senior tag
-
raulicio
senior tag
válasz
GSpecter #1456 üzenetére
Hát sajna be kell látni, hogy a gameloft picit izmosabb 3d-s játékainak ez a vas kevés, legalábbis ha nem erre a céleszközre fejlesztik. Pl: a Modern Combat: Sandstorm is kb játszhatatlan, meg ott a textúrákkal sincs minden rendben. Az Asphalt-al nekem komolyabb bajom nem volt. Nem tökéletes, de még játszható kategória.
-
Picco
addikt
-
raulicio
senior tag
válasz
GSpecter #1347 üzenetére
Jó, akkor biztos az lehet, amit már korábban is leírtam, hogy az Acer külön, csak nekem gyártott egy egy jó működő liquidet, aztán fogta és tönkre vágta a gyártósort, hogy nektek szart csinálhasson... (egyébként meg lehet, hogy pont a task killer öli meg az ébresztőt, mint ahogy másnál a simet...)
-
animoo
senior tag
válasz
GSpecter #1344 üzenetére
1.Oszinten szolva annyira nem faj a hianya, mert soha nem hasznaltam, csak bekertek a fulest is, hatha az a szar.
2. volt rola papir.
3.nem en hoztam el, hanem egy ismerosom, mert nekem nagyon nincs arra dolgom (meg mas varosban lakom). Most.ezert nem eri meg utanarohangasznom.csak erdekessegkeppen emlitettem meg, ugy emlekszem, nem vertem az asztalt.
4.azert koszi a kioktatast...
egyebkent sem a headset eltunese, hanem a hosszu varakozasi ido az eltantorito tenyezo. -
Dare2Live
félisten
válasz
GSpecter #1333 üzenetére
ezek a visszavitele mert szarul hallja úgy szokott menni, hogy Acer/xyz ül rajta 1hónapot vagy többet aztán visszaadja, hogy: "A hibajelenséget nem tapasztaltam." Tessék bizonyítsd, hogy tompa a beszéde....
A 10-20mpre pedig van egy tippem, hogy mi lenne a válasz: A köv FW verzióban majd jó lesz. Ha pedig csapkodod az asztalt akkor beveszik és 1hó múlva visszakapod a készüléked már egy jó fwvel. (Aminek aztán más baja van
, persze most megint beviheted és majd 1hó múlva megint visszakapod....)
vagy ott az én zene bajom, hogy k* nagy az alapzaj. (Sose volt telóm ahol ekkora lett volna.) Szervízbe beadnám 1hót ülnének rajta és megkapnám "A hibajelenséget nem tapasztaltam."ot.
vagy itt a BT probléma, hogy kvázi nem használható kocsiban a BT mert 20mpig nem szól.
Hát ezért nem fülik a fogunk a gariztatáshoz.
És ne keverjük!!!: Ezen dolgoknak semmi köze az Androidhoz.
-
To_Pet
tag
válasz
GSpecter #1333 üzenetére
Én tervezem, hogy visszaviszem, csak kicsit elkeserítő, hogy nincs egy hónapos a telefon és vihetem vissza azért, hogy másfél hónapig szervízben legyen. Valószínűleg szoftveres hibáról van szó ezért próbálkozunk itt a fórumon, hátha valaki rájött a megoldásra. Ha hardveres lenne akkor folyton rossz lenne. Ráadásul benne van a pakliban, hogy leadom, elküldik francia honba, ott kipróbálják egyszer-kétszer és éppen nem fogja produkálni a hibát és visszaküldik azzal, hogy semmi baja. Én visszakapom és nálam újra előjön a hiba, akkor megint visszaküldöm és kezdődik előlről a másfél hónap. Nem akarok visszaállni sem windoesra, sem symbianra. Én egy jól működő androidot akarok.
-
anzo
senior tag
válasz
GSpecter #1317 üzenetére
Létezik már olyan verzió amelyik nem lóg le a kijelzőről tehát jó a felbontása, akkor lesz magyar a menüje ha mielőtt telepíted azelőtt felrakod vagy a More Locale vagy a Locale Customization progit és átállítod magyarra a nyelvet. Ettől azok a programok amikben van magyar nyelv azok magyarul fognak kommunikálni.
To_Pet: Milyen rom van a gépeden? Csak mert nekem nincsenek ilyen fajta gondjaim és mástól sem hallottam még.
-
-
To_Pet
tag
válasz
GSpecter #1253 üzenetére
Az yxflash (market) nevű programot próbáltad már? Nekem gond nélkül lejátszik avit, bár nem lehet túl sok mindent módosítani a beállításokon. Ami engem zavart benne, hogy nem tudtam beletekerni a filmbe, hiába van ott a csúszka. Ez azért bosszantó, mert a legutolsó poziciót sem jegyzi meg és mindig előlről kezdi lejátszani.
-
jtaylor74
csendes tag
válasz
GSpecter #1207 üzenetére
Bemásoltam a munkalapot.
Termékek: Acer S100 Liquid, Android
Hibabejelentés A kijelző jobb felső sarkában elsötétült a kép, elötte néhány hibás pixel megjelenésével kezdődött.
Vásárlás dátuma 2010.02.12
Eljárás módja szerviz
Átvétel dátuma 2010-02-26 10:30:39
Elkészülés várható ideje (előzetes bejelentés nélkül változhat): 2010-03-19
Lezárva: 2010-04-15Ma jött az SMS, hogy mehetek érte. Kb. 2 hete írtam a szervíznek, de nem válaszoltak...
-
vendingo
veterán
válasz
GSpecter #1025 üzenetére
A 3 nap az 3 munkanap volt.
Amúgy most hívott a futár, hogy hozná a csomagot, de pont nem voltam otthon, de még ma kézhez kapom. Csak azt nem tudom, hogy végülis mi lett a dologból. Csere, javítás, esetleg visszakapom a régit. Na majd délbe kiderül. Egyenlőre minden elismerésem a speedshopnak a gyorsaságért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Acer Windows Mobile-ról Androidra váltott, a végeredmény magáért beszél: a Liquid gyors, okos és szerethető.
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Android szakmai topik
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- általános iskolai rendszergazda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest