Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a stabil One UI 7 az európai Galaxy S24 szériára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
akos727 #1901 üzenetére
Szia!
Én korábban még a gyári kiszivárgott ROM-okat használtam, majd amikor megjelent az LCR-F 1.1.2, akkor rootoltam a telefont és azóta LCR-F-et használok, csak azóta már a 2.0-t.
Nekem teljesen beváltak az LCR-F ROM-ok, tetszett, hogy végre lecserélhettem az akadozó Acer Dialert a gördülékeny AOSP Dialerre (Telefonkönyv, tárcsázó, ...).
Más ROM-ot sosem próbáltam.
Természetesen mindegyik ROM-ot Android UI-al használtam, az Acer UI csak 1napig ment próba képpen, de olyan szinten akadozós volt + nem tetszett a widget kezelése, hogy maradtam a jól bevált Android UI-nál ADW.Launcher-el.Üdv: Sopi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Acer Windows Mobile-ról Androidra váltott, a végeredmény magáért beszél: a Liquid gyors, okos és szerethető.
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megérkezett a stabil One UI 7 az európai Galaxy S24 szériára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 14 Pro Max Deep Purple 256GB IOS16 100% Akku
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T pro 256GB nagyon szép állapotban garanciával
- Apple iPhone 16 - 128GB - Teal szín - A3287 - ÚJ-BONTATLAN! - AKÁR MÁSNAPI KISZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest