Új hozzászólás Aktív témák
-
combrader
tag
hajdú: backup komplett rendszerről szerintem sem megy rootolás nélkül. Továbbiakban pedig érvényesek a Sopi által leírtak. Malez -> nandroid backup.
De simán is tudsz op rendszeren belül, a fontosabb progikról, adatokról. Ott van pl. a Titanium Backup, vagy a MyBackup Pro. Én ezt a kettőt használom. Sőt az újabb Titanium-ok már magyarul is tudnak.Sopi: ROM telepítés menete előbb egy adott bin fájlt teszel fel (attól függ az adott rom milyen verziójú op rendszeren szeret futni) [és ehhez kell az Acer Tool]. A legtöbb modding csapat fel szokta tüntetni, hogy az általuk készített rom milyen bin-eket szeret.
Amúgy nekem szállt már el bin telepítés közben, pont a fastboot-nál. Sőt előfordult már, hogy egy bin-t elsőre nem tett fel, és a fastboot-nál dobott egy hátast. De eddig mindig sikerült újrarakni. Utóbbi esetben valami hibát csinált az Acer Tool így újra leszedtem és már ment is.
Ami lényeges infó, azt az Acer Tool mindig kiírja A legtöbbször azt, hogy MÍG NEM VÉGEZ AZ INSTALL, KI NE HÚZD AZ USB KÁBELT. Mert akkor kampó.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest