Hirdetés
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a stabil One UI 7 az európai Galaxy S24 szériára
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
Új hozzászólás Aktív témák
-
combrader
tag
hajdú: backup komplett rendszerről szerintem sem megy rootolás nélkül. Továbbiakban pedig érvényesek a Sopi által leírtak. Malez -> nandroid backup.
De simán is tudsz op rendszeren belül, a fontosabb progikról, adatokról. Ott van pl. a Titanium Backup, vagy a MyBackup Pro. Én ezt a kettőt használom. Sőt az újabb Titanium-ok már magyarul is tudnak.Sopi: ROM telepítés menete előbb egy adott bin fájlt teszel fel (attól függ az adott rom milyen verziójú op rendszeren szeret futni) [és ehhez kell az Acer Tool]. A legtöbb modding csapat fel szokta tüntetni, hogy az általuk készített rom milyen bin-eket szeret.
Amúgy nekem szállt már el bin telepítés közben, pont a fastboot-nál. Sőt előfordult már, hogy egy bin-t elsőre nem tett fel, és a fastboot-nál dobott egy hátast. De eddig mindig sikerült újrarakni. Utóbbi esetben valami hibát csinált az Acer Tool így újra leszedtem és már ment is.
Ami lényeges infó, azt az Acer Tool mindig kiírjaA legtöbbször azt, hogy MÍG NEM VÉGEZ AZ INSTALL, KI NE HÚZD AZ USB KÁBELT. Mert akkor kampó.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Acer Windows Mobile-ról Androidra váltott, a végeredmény magáért beszél: a Liquid gyors, okos és szerethető.
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ukrajnai háború
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Airsoft
- Megvan az Xbox Games Showcase 2025 pontos dátuma
- Okos Otthon / Smart Home
- Futás, futópályák
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 14 Pro Max Deep Purple 256GB IOS16 100% Akku
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T pro 256GB nagyon szép állapotban garanciával
- Apple iPhone 16 - 128GB - Teal szín - A3287 - ÚJ-BONTATLAN! - AKÁR MÁSNAPI KISZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i5-2GEN I 6GB I 320GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest