Új hozzászólás Aktív témák
-
hajdú
csendes tag
Sziasztok!
Szemezek az Acer Liquid telefonnal, egy kis segítséget kérnék tőletek... Ami igazából elérhető árúnak tűnik a piacon, azon még csak 1.6-os Android van. Ezt lehet frissíteni 2.2-re? Mennyire macerás az ilyesmi? Mik a buktatói? (Garanciavesztés?) -
hajdú
csendes tag
Ühümm... Nem túl bíztató, kicsit úgy érzem, mintha lebeszélnél...
Legalább mennyire üzembiztos a gép?
És a "hivatalosan" mit takar, konkrétan hogyan? -
-
hajdú
csendes tag
Hát hajlok erre a gépre, és találtam egész olcsóért, 70 ezerért talán már megéri...
Még egy kérdés. Nem gond, hogy csak 256MB RAM? Nem kevés?
Nektek milyen gépekkel volt "versenyeztetve", amikor döntöttetek, hogy ilyet szeretnétek?
(HTC Desire?) -
hajdú
csendes tag
válasz bzsolt99 #1881 üzenetére
Hát a posta mint kiszállítás talán nem olyan rizikós, rendes webshop, de a gari 8 nap után (addig lehet visszaküldeni) már az. Innen amúgy:
http://www.expansys.hu/acer-liquid-e-okostelefon-eu-fekete-android-200960/
De alapból egy picit azért jobban érzem magam, ha mégis van hol verni az asztalt, persze hacsak nem sokkal olcsóbb/jobb az alternatíva. Ráadásul a kinézett A1 meg fehér lenne, ami talán még jobban tetszene, mondjuk ez már abszolút szubjektív dolog és még nem láttam élőben... -
hajdú
csendes tag
Ezennel beléptem én is a klubba, hosszas hezitálás után egy fekete Liquid E boldog tulajdonosa lettem (Android 2.1 rendszerrel). Igazán gyönyörű darab, remélem okosnak és kezesnek is bizonyul és nem bánom meg
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mit érdemes tenni, essek neki egyből valamilyen frissítésnek, ROM-módosításnak? Mit érdemes tenni, ellenőrizni, telepíteni így első körben?
-
hajdú
csendes tag
-
hajdú
csendes tag
Még egy "utolsó" (haha ) kérdés mielőtt elkezdek mindent buherálni: a backupot hogy érdemes megoldani, ha valami elszáll, hogy állítsam vissza az eredeti rendszert?
-
hajdú
csendes tag
Belekezdtem a kicsike megbuherálásába, és hát nem mondom, hogy néha nem estem kétségbe, konkrétan tegnapelőtt, amikor hajnali fél kettőkor még hibát jelzett a fastboot alatt, és volt egy gyönyörőszép ámde tégla funkcionalitású Liquidem Végül ráraktam egy másik ROM-ot és azzal működik. Szép ez az acer breeze ui, viszont néha mintha picit akadna, néhány tök dolog szuper (pl. status barról elérhető dolgok, rohadt logikus), más meg fura, valahogy össze kéne ollózni őket...
Most jönnek a kérdések - gondolkodtam, hogy fárasszalak-e vele titeket, de gondoltam akár másnak is jól jöhet még:
- egy adott UI-hez kinézeteket/témákat hol érdemes keresgélni?
- nem lehet összeollózni valahogy ezeket? pl. az Acer UI képernyőfeloldója + más UI? (lehet ez hülye kérdés, de hátha van ilyen)
- mik ezek a Launcherek, mit érdemes tudni róluk?
- az Acer UI alatt van egy olyan app(?), hogy "Widgets", de olyan mintha egy másik kezdőképernyőt hozna elő. ez egy alkalmazás vagy mi? be lehet állítani kezdőképernyőnek is?
- van-e olyan, hogy offline térkép? (logikus lenne, de nekem per pillanat csak online működik, ami nem praktikus...) -
hajdú
csendes tag
Nekem meg ma este szarakodni kezdett a mobil. Konkrétan akit hívok, az olykor kevésbé, olykor kibírhatatlan zajt, recsegést hall. Én viszont jól hallok mindent. Volt már ilyen valakinek? Most megpróbálom újrahúzni a rendszert. Nagyon-nagyon remélem, hogy nem a hardverrel van gond! De eléggé aggódom...
-
hajdú
csendes tag
Mégiscsak a telefonnal van probléma... A szörnyű zaj több körzetben is jelentkezik. Ráadásul ha bedugom a headsetet, egyből elmúlik, ha kihúzom, újból jelentkezik. Tehát valami módom a mikrofon nem oké.
Szerintetek lehet esetleg szoftveres a gond (rendszer újrahúzásával megoldható) vagy mindenképp hardver?
Senkinek nem volt, senki nem hallott hozzám hasonló problémáról? (Túrom a netet is, de pont ilyet eddig nem találtam) -
hajdú
csendes tag
válasz akos727 #1950 üzenetére
Próbálkozom... Amúgy csak találtam hasonló probléma nyomát a neten, okulásul belinkelem:
http://android.modaco.com/content/acer-liquid-liquid-modaco-com/322647/problem-echo-sound-and-noise-during-call/
http://android.modaco.com/content/acer-liquid-liquid-modaco-com/336839/noise-in-every-2g-call-please-help/
http://code.google.com/p/acer-liquid-community-rom-bugtracker/issues/detail?id=230Szóval lehetséges, hogy a 2G-vel van problémája, ami meg is magyarázná, hogy miért tűnt lokálisnak a gond... csak jó lenne ha valaki jelentkezne, akinek szintén ez van és megnyugtatóan megoldotta szoftveresen. Meg hát ha ennyire egyedül vagyok vele, akkor lehet mégis a vassal van baj
-
hajdú
csendes tag
Az lehet, hogy az LCR-F 2.0 sokkal lassabb, mint a gyári romok? (pl. sms-ek, kontaktok betöltésekor) Nem is beszélve a sok force close-ról.
Én csinálok valamit rosszul vajon? -
hajdú
csendes tag
Ebay a barátod! Pl:
http://shop.ebay.com/i.html?_trkparms=65%253A7%257C66%253A2%257C39%253A1&rt=nc&_nkw=acer+liquid+lcd+display&_sticky=1&_stpos=&_trksid=p3286.c0.m14&gbr=1&_sop=12&_sc=1
Angliából (persze nyilván kínai kereskedő), nyomkövetős postával 28 font (kb. 9 ezer Ft). De Hong Kongból 20 dollárért is van (4 ezer Ft), csak alighanem várhatsz rá 1 hónapot... -
hajdú
csendes tag
Sziasztok! Lehet hogy hamarosan eladó lesz az én Liquid E-m... Esetleg tudtok valakit, akit érdekelne?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest