- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HXY
addikt
ThinkPad X200 (2 éves, és még nem tisztítottam ki belülről sose)
Sőt még egy notebookot se tisztogattam ki. Asztali gépet már igen, az is 2 évig bírta, majd amikor kapott WD-40-et, akkor újabb 2 év.
Valószínűleg a szerviz nem tisztogat, hanem cseréli az egész hűtést.
Csak nincs időm-kedvem elvinni a gépet, és mivel most csak ez van, ezért nem is nagyon tudnám napokig nélkülözni. Olyan gar van a gépre, hogy kiszáll hozzám a szervizes, de lehet hogy csak egy futár?(A business Delleknél tudom, hogy egyből a szervizes megy, és helyben megcsinálja)
Az lenne a jó, ha hozná magával a cserealkatrészt, és egyből kicserélné! -
törölt tag
Én pont azzal vitatkozom, hogy a csiszolásnak egyáltalán van-e értelme?
(Amikor a paszta-réteg vastagsága nyilvánvalóan sokkal nagyobb - és kiszámíthatatlanabb, mint a "gagyi" nem "optika-tükröző" felület egyenetlensége.) Ráadásul a kézi polírozás kifejezetten "domborúság létrehozására van kitalálva".
De, ezen már elvitatkozgattunk egyszer: Polír_busted -
törölt tag
Ezt én nagyon jól tudom.
Valaki kiszámította már, hogy egy néhány mikronos pasztaréteg mekkora hőlépcsőt eredményez? Eléri-e az 1 fokot?
(A hővezetési adatok megtalálhatók a neten. Ha senki, lehet én holnap kiszámítom.)A polírozáson kb annyi múlik, hogy 5 mikron átlagos pasztavastagság marad 5 mikron...mivel csak a völgyek kisebbek-nagyobbak. De az átlag marad. Viszont, ha egy picivel több pasztát teszünk fel, akkor lehet 6mikron lesz, ha kevesebbet, akkor 4mikron. Sokkal jobban számít, mint a felület minősége. Ezért baromira szubjektív az ilyen "mérés": 2szer egyformán senki nem tudja feltenni a pasztát célgép nélkül.
-
didyman
őstag
A cikkírás ilyen dolog, tökéletes sosem lesz, mert ember vagy te is, aztán a kritikának egy dolga van szemszögedből: Hogy fejlődj belőle :-) .
A panel hajlása: Nos, azt nem is fogod látni. Már a gyári megoldás sem egy kedvező dolog, a NYÁK nem arra való, hogy bármilyen rugónak ellen tartson, ezzel a megoldással ráteszel egy lapáttal. Ha egy hajlásmérő bélyeget raknál alá és úgy húznád meg a csavarokat, hát énekelné a vetemedést, aztán a 20mikronnyi rétegvastagságú furatgalvánt nem igazán érdekli, hogy látod-e a hajlást, vagy nem. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest