Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den Hadnagy
senior tag
Vagy plusz egy húszas a százas helyett, és kiegészítetted a teljeskörű (!) garidat 3 évre. Tudom, hogy divat fikázni az Acereket, de alapvetően szerintem túlzó tévedés egy márkát vagy gyártót kategorikusan lehúzni, annak alapján, hogy belevesszük a pár évvel ezelőtti modelljeit (időbeli dimenzió), illetve belekeverve mondjuk a silányabb százezres kategóriájú modellekkel szerzett rossz tapasztalatokat. Nagyon régóta nézelődöm gémer gép után ebben az árketegóriában, és én indokoltnak tartom ezért a hardverért ezt az összeget (engem az i7+gtx 760 érint). Más gyártók esetében mindig van olyan kompromisszum, ami elveszi a kedvemet, és nem adnék ki jó szívvel 300 ezret érte... Vagy a kijelző fényes, vagy nem fHD, vagy gyengusz a dVGA, stb. Itt megvan a választás szabadsága a sok verzió miatt, lehet pluszban venni garit is, stb. Kikerülhető minden olyan nyűgös kompromisszum, amelyeket más gyártók esetében csak a 400+ árkategóriában tudnak megoldani. Ami a beviteli részt illeti: játszani mindenki külső egér+bill kombóval fog, bár a tapipadért valóban kár egy kicsit Nekem személy szerint nagyon tetszik, még a pezsgőszínt kell látnom élőben.
Akik meg 150-200 ezres ársávban vártak egy ésszerű gépet játszani, azok ugyanolyanok, mint akik a mobilos fórumokban mindent akarnak a telótól, de ócóér'. Vagy-vagy. Az ár-érték arány szerintem verhetetlen ezeknél a gépeknél (ill. konkrétan a tesztelt példánynál).
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest