- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirithon
csendes tag
Én is megvettem a gépet, írok egy kis összefoglalót a saját tapasztalataimról, meg azokról a dolgokról, amik miatt aggódtam, hátha másnak is segít.
Konfig: i7, 8GB ram, Geforce 850m, 1000 GB HDD és raktam bele egy 250-es SSD-t.
Teljesen elégedett vagyok vele, jelenleg minden rendben, könnyű volt szerelni is. Az elején volt egy kis zökkenő, mert nehezen lőttem be, hogy USB-ről tudjon települni a Windows, aztán meg a driverek levadászása sem ment simán, touchpad-dal küzdöttem kicsit, mire kiderült, a kétféle lehetőség közül melyik van benne.
Ezek után már minden rendben, nagyon gyors a gép, jó a nagy kijelző, mennek a játékok maxon és nem melegszik túlzottan.Megpróbálok válaszolni korábbi kérdésekre és a sajátjaimra is. :-)
Először a pozitívumok:
+ A kijelző szerintem elég jó minőségű, nyilván nem egy MacBook, de teljesen jó, a betekintési szögei is rendben vannak (valaki IPS panelnek nézte)
+ szerintem nem melegszik túlzottan, 1-2 órákat játszottam vele, ölben is és asztalon is, melegedett, de nem volt vészes
+ a hűtés néha kicsit hangosabbra kapcsol, de nem zavaró - fülessel játszva persze semmit nem számít, de nálam közben simán alszik mellettem a párom is
+ a 850m kártyához már az új BIOS tartozik, ami úgy tűnik, rendesen látja mindkét merevlemez helyét, így simán berakható a plusz SSD, amit beépítő keret híján egy útmutató alapján én kitámasztottam kis öntapadós szilikonokkal, tökéletes így - teljesen felesleges a gyári dupla árat kifizetni érte
+ gyári merevlemezt az SSD mellett nem érzem lassúnak, ezen vannak a játékok, de teljesen rendben van a töltési idő - ez eléggé meglepett
+ eddig minden játék ment maxon, amivel többet játszottam, az a DeusEx HR és a Remember Me, teljesen jól futnak és a melegedés is rendben van (1-2 órás játék mellett)
+ ölben is kényelmes használni a mérete ellenére, ráadásul nem melegszik így sem zavaróan, nem volt probléma a lábammal tartani
+ nagyon jó az anyaghasználata, kulturált üzleti megjelenése van, nekem ez nagyon bejön és nincs szinte sehol lötyögős műanyag érzete, kivéve...Ami nem tetszik:
- ...kicsit lötyögős a touchpad, mivel gombként lenyomható, viszont túl mélyre kell nyomni, szerintem ez használhatatlan és ront az touchpad-en
- a fényerő fel/le gomb fordítva működik, mint ahogy rá van rajzolva - igaz, elvileg lepattintható és megcserélhető
- a legalacsonyabb 2 fényerő fokozat között túl nagy a különbség és sötétben a legkisebb is sok egy picit
- az usb és egyéb portok lehetnének hátrébb, néha azért beleakadok a kábelekbe
- nekem csak 2 órát megy aksiról netezés közben, ami bőven elég számomra, de tesztekben 3-4 órát is emlegettek rendszeresen
- kissé gyűjti az ujjlenyomatokat a szálcsiszolt mintás kéztartó rész és a fedlap isMég pár szó az Acer VN Nitro Black modellekhez, azokon is gondolkodtam: Ami nálam egyértelműen kizárja őket, hogy bármilyen szereléshez ki kell venni gyakorlatilag az egész alaplapot, mivel az ellenkező oldalán van a memória is, aminek ráadásul csak két foglalata van, és itt van az mSATA is. Feltételezem, az alaplap kivétele garanciavesztéssel jár. Ráadásul belül van az aksi is, így nem kivehető, tehát amikor 1-2-3 év múlva tönkremegy, akkor is benne marad a gépben, nem lehet könnyedén kipattintani belőle.
-
mokos83
csendes tag
Szia! terhelés közben melegszik rendesen (nincs összehasonlítási alapom) de ha nem ölben használod és a bal kezed nem a szellőzőnyílás mellett pihen, akkor gyakorlatilag ebből nem veszel észre semmit. Laptop-hűtővel (saját tapasztalat) kb.10 százalékkal hatékonyabb a munka. Ami pozitívum, hogy nagyon gyorsan visszahűl.
-
jozsef83
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy akinek ilyen gépe van az mennyire elégedett a gép hűtésével? Főleg terhelésnél, mondjuk játékok alatt?
-
mokos83
csendes tag
Ezek is nagyon szépek, és végre ott a háttér-világítású billentyűzet:-)
Amúgy teljesítményben nekem nem tűnnek sokkal erősebbeknek.
http://www.foramax.hu/advanced_search_result.php?keywords=acer+vn7&x=0&y=0 -
Tirithon
csendes tag
Sziasztok!
Én is egy ilyen gépet készülök venni, ezzel megszüntetném a régi asztali gépet és egy laptop maradna munkára és játékra is. Az i7, 8GB RAM, 850M variánst választanám és az 1 terás vinyót toldanám meg egy SSD-vel. Két kérdésem lenne:
- Akinek 850M-es videokártyája van, attól kérdezném, hogy elégedett-e a játékoknál hozott teljesítménnyel? Illetve túlmelegedéssel nincs probléma? Kell alá hűtőpadot venni?
- Aki házilag rakott bele SSD-t, ott minden rendben volt? Több fórumon olvastam és a boltban is riogattak vele, hogy nem mindig megy a házilag berakott SSD, nem ismeri fel a gép - boltban nyilván azt javasolták, hogy náluk vegyek és ott rakassam be, de az ő áraiknál 40 ezerrel olcsóbban is meg tudom rendelni a gépet, az pedig már az SSD ára.A segítséget előre is kösznöm!
-
mokos83
csendes tag
Sziasztok!
Vágóként anno nagyon kerestem azokat a hozzászólásokat, amiket laptopok mellé írnak filmes, videós szakemberek.,ezért döntüttem úgy, hogy saját tapasztalatból ajánlani merek valamit a sorstársaknak. Már két hónapja vagyok boldog tulajdonosa egy ACER Aspire V3-772G NX.MMCEU.012-nek, és azt kell mondjam, nagyon jól teljesít videóvágás terén! (Adobe Premiere Pro CC, Edius, Avidről még nem tudok nyilatkozni, de folyamatban) A HDD-t kicseréltem egy 7200 RPM-esre, valamint SSD és gyors RAMok is kerültek a masinába, és hasít, mint a villám! Csak ajánlani tudom, persze a backlit keyboard hiánya örökké fájni fog, ha felnyitom
-
Roshon
csendes tag
Sziasztok
http://www.digiprime.hu/laptop/acer-laptop-akcio/acer-aspire-v3-772g-16639-elado
Ezt a laptopot néztem ki
Van valakinek valami tapasztalata ezzel,hogy mennyire jó?, vagy a webshopról?
Esetleg, tudnátok valami jobbat max 210 ezer-ig?
Filmnézésre és néhány játékra kellene,mint az Aion vagy a World of TanksKöszi
-
d.i.s.t.
tag
Szeretném megkérdezni attól,akinek ilyen notija van,hogy kezeli e a két behelyezhető hdd-t + msata ssd egyszerre?Tehát működik e a 3 meghajtó egyidejűleg?
-
whitehand
senior tag
Sziasztok megvan az új lapos. GTX850 2 GB ddr5, i7. tettem bele egy crucial 240es ssd msata, meg ddr ramot még 4 GB-tot igy van benne 8 GB.
-
g4mercore
csendes tag
válasz
Den Hadnagy #78 üzenetére
Köszi a vàlaszt!
Ma megvettem ès nagyon tetszik
Szerintem egy 200 Gb felettire fogok beruhàzni. -
Den Hadnagy
senior tag
válasz
g4mercore #77 üzenetére
Nekem még nem jött elő különösebben semmilyen gyenge pontja, így szerintem elég, ha arra figyelsz, mint amire bármilyen másik gép vásárlásakor. Max. az akksit érdemes csekkolni, full feltöltés mellett újszerű állapotban 3-3,5 órát mennie kell (win előrejelzés szerint), ha pl. netezel.
SSD ügyében nézd át a vonatkozó teszteket, látni fogod, hogy életszerű felhasználási körülmények közepette egetrengető különbság nincs az egyes modellek között (az én szívem a Samsung 840 felé húzna amúgy).
Mivel az msata SSD-k azonos kapacitás mellett többnyire drágábbak, és a gép fogad sima 2,5" méretet is, vegyél normál méretet szvsz. Ami igazán fontos, hogy a felhasználói szokásaid függvényében jól válassz 64-128 vagy akár nagyobb tárkapacitású modellt, mert az SSD-k esetében fontos, hogy ne legyenek fullon tele (erről van is egy nagyon jó összefoglaló itt a prohardveren). Én a gyárilag benne lévő 120 gigáson elvagyok egy 64 bites W7 Ultimate mellett, Office, pár játék... és még így is 60 giga szabad helyem van.Üdv.:
DH
-
g4mercore
csendes tag
válasz
Den Hadnagy #76 üzenetére
Hello!
Pár nap múlva tervezek venni egy ilyen gépet.
Milyen ssd-t érdemes megvenni bele?
Mire érdemes odafigyelni vásárláskor? (használtan veszem)
Köszi a választ! -
Den Hadnagy
senior tag
Azóta én boldog tulajdonos vagyok, i7 - 8 G RAM - GTX760m - 128 SSD - 1 Tb HDD kiépítéssel, W7 Ultimate-tel: nagyon szeretem. Ha van kérdés, nagyon szívesen válaszolok.
-
uszkart
tag
Én a PC-t akarom kiváltani. Nem vagyok nagy játékos. A nagy képátló, a FHD felbontás, de leginkább a plusz háttértár bővítési lehetőség miatt nézegetem ezt a modellt, mivel egy SSD mellett használnám az 1TB-os HDD-t. Meg különben is a laptop csak lakáson belül mozogna.
Aki tud jobbat ennél, szóljon... -
kukacok
csendes tag
Nem csak ő mondja hanem a tesztek is:
740m kártyával pl. a Dishonoured magas beállításokkal egy 2magos 4500u val csak 47 frammel megy, viszont 4 magos 3630qm el 70 fps pedig ez kifejezetten közepes grafikájú játék.
Crysis 3: Minimum beállításokkal 1024x768 ban nem hajlandó 28 frame fölé menni, viszont 4 maggal már 47 fps el söpör!
Mass Effect 3: 2 maggal 36, 4 maggal 60 frame.
Shogun 2: 40 - 180 !!!
stb.Na most ha egy gt740m(384 shader) kártyához kevés a 2 magos corei akkor egy gt760m(768 shader) hez pláne...
-
kisza25
félisten
hu bakker, ez mekkora félrevezetés, hogy i5 csak 2mag+HT eddig ez fel sem tünt, azt hittem az is 4mag HT nélkül, mint asztaliban, így már tényleg nem buli
de ez a 3 sli gép alkalmasabb játékra, viszont a tesztre kattintva kiderül, hogy aki játszani akar inkább vegyen egy asztali gépet.... -
vittorio7
őstag
Nem olcsó, az biztos.
-
kisza25
félisten
nem azért, de ha megfizethető "játékos laptop" akkor inkább:
EZ 238-ÉRT,
VAGY EZ 223-ért
vagy ez 250-ért nemrég ez is 238 volt,
mert 300eFt-ért már van 750 sli i7-el 8GB RAM 1TB vinyóval -
Cyberpunk
félisten
válasz
Den Hadnagy #62 üzenetére
Ja tegyük fel nem tetszik a Win8 sokaknak nem jön be a csempéivel. Nekik nem feltétlen gond ez.
-
Den Hadnagy
senior tag
Gondolom a költséghatékonyság jegyében rád bízzák, hogy mivel akarod használni, nem építik bele az árba... Meg ne legyünk álszentek, ez így vonzóbb egy warezoló Vér Istvánnak, nem? Az Acernak meg az a lényeg, hogy n+1 db lapos elmenjen. Én pl. rühellem, hogy adják mindenhez alapból a W8-at. Majd én eldöntöm.
Tegyük fel kereken 300 ezret szánsz a gépre. Ha benne lenne a W8, akkor lehet, hogy mondjuk csak gyengébb procival tudnád megvenni oprendszerrel együtt. Így meg mondjuk megveszed Linuxszal, a következő fizukor meg veszel rá egy legális W8-at, ha akarsz. Ez így rögtön egyszerűbb, mint hardvert cserélni, vagy szájhúzogatva együtt élni egy gyengébb konfiggal.gabor_01: köszi!
-
gabor_01
senior tag
válasz
Den Hadnagy #57 üzenetére
4 meghajtó lehet benne. A DVD író helyére is rakható HDD. A bios ugyan nem látja, de a Winfos kezeli rendesen.
mSata-ról nem tudom mit kezd vele... -
Bomc
aktív tag
300k-s géphez szaros linux jár, hát menjen az acer a rákba...
-
Den Hadnagy
senior tag
Az emlegetett konkurensek - elsősorban a Lenovo (konkrétan az y580 SLI kiépítéssel) - szerintem több helyen elvéreznek. Tudom, mert jelöltem volt sokáig... Az SLI hátrányai (mikrolag, drivergondok, melegedés), általános hűtési problémák, gamernek szerintem kicsi 15" (és más hátránya is van a kis méretnek, lásd. hűtés), agyatlan fogasztás az SLI miatt, a nem "jól" ill. nem működő Turbo órajelek a procinál... Egy almás termék lehet, hogy szebb, de nem játszol vele; a tesztben is említett HP gyenge VGA-ban.
Még egy szót a külsőről: nekem kifejezetten előny, hogy nem klasszikus gamer a kinézet, ide értve a világítós billentyűzetet is, a "légbeömlőkről" nem is beszélve.
KÉRDÉS: a notebookchecken az egyik hozzászóló írt egy olyat, hogy fizikailag behelyezhető 3 meghajót (mSata + 2 db Sata), de a gép egyszerre csak 2 db-ot lát. Erről van infója valakinek? -
Den Hadnagy
senior tag
Vagy plusz egy húszas a százas helyett, és kiegészítetted a teljeskörű (!) garidat 3 évre. Tudom, hogy divat fikázni az Acereket, de alapvetően szerintem túlzó tévedés egy márkát vagy gyártót kategorikusan lehúzni, annak alapján, hogy belevesszük a pár évvel ezelőtti modelljeit (időbeli dimenzió), illetve belekeverve mondjuk a silányabb százezres kategóriájú modellekkel szerzett rossz tapasztalatokat. Nagyon régóta nézelődöm gémer gép után ebben az árketegóriában, és én indokoltnak tartom ezért a hardverért ezt az összeget (engem az i7+gtx 760 érint). Más gyártók esetében mindig van olyan kompromisszum, ami elveszi a kedvemet, és nem adnék ki jó szívvel 300 ezret érte... Vagy a kijelző fényes, vagy nem fHD, vagy gyengusz a dVGA, stb. Itt megvan a választás szabadsága a sok verzió miatt, lehet pluszban venni garit is, stb. Kikerülhető minden olyan nyűgös kompromisszum, amelyeket más gyártók esetében csak a 400+ árkategóriában tudnak megoldani. Ami a beviteli részt illeti: játszani mindenki külső egér+bill kombóval fog, bár a tapipadért valóban kár egy kicsit Nekem személy szerint nagyon tetszik, még a pezsgőszínt kell látnom élőben.
Akik meg 150-200 ezres ársávban vártak egy ésszerű gépet játszani, azok ugyanolyanok, mint akik a mobilos fórumokban mindent akarnak a telótól, de ócóér'. Vagy-vagy. Az ár-érték arány szerintem verhetetlen ezeknél a gépeknél (ill. konkrétan a tesztelt példánynál). -
Daffchy
őstag
Azt mondja megfizethető... akinek nincs pénze félmilliós játszós laptopra mi?
Nem egy országban élünk vagy mi a szösz?
-
Takataka
csendes tag
Acer aspire 7741G-t vettem anno 283 pénzért.
Azóta hibátlan.
Ja igen, 3 év garanciával és 3 év biztosítással persze tatyó és egér is volt hozzá.
Lehet van az Acernek alacsonyabb minőségű gépe, de az enyém hibátlan.Kicsit idegesítő, hogy túlzó jelzők nélkül már senki nem tud véleményt írni.
Mintha bármennyit is számítana, hogy ki kiabál hangosabban -
Pocok256
veterán
válasz
Daywalker #44 üzenetére
Mondjuk a tisztítást én minden gépnél előírnám évente egyszer főleg egy gamer gépnél ... Azt a 5-6k t amennyibe kerül egy normális szervizbe bőven megéri.
Lehet ferdít a furmark, de arra tökéletesen elég, hogy megmutassa mennyire van felültervezve esetlegesen a hűtési rendszer. Ami egy nyári 40 fokos lan party alkalmával igen hasznos tulajdonság lehet
-
Daywalker
addikt
A "noticsekk" ha jól látom furmarkol. Másképp mérnek, mint ahogy mi szoktunk.
Látom modosítottál: van némi igazság abban amit írsz, de egyébként az mxm modulos gépek esetében pláne javasolt 2 évente kitakaríttatni szervizzel a gépet és újra pasztáztatni kompletten a hőleadó felületeket...
Egyébként azért nem furmarkolunk és hasonlókat, mert gyakran olyan esetek jönnek ki, amik a valós életben soha, és erre sok hűtő nincs is felkészítve, emiatt elkezdi az órajeleket visszavenni stb...tehát ferdíti a valóságot. -
Pocok256
veterán
Érdekes noticsekken más hőmérsékletek jöttek ki
Bár tegyük hozzá ez egy stress test ás aogy noticsekken írták hétköznapokban nem jön elő, de ahogy öregszik a gép úgy fognak egyre nagyobb terhet jelenteni neki a játékok ....Sőt a 48 fok körüli WSAD rész is igen vicces egy gamer géptől :/
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hát azért ez is elég drága még..Én is gondolkodtam, hogy laposra váltok, néha jobb lenne, de több előnye van számomra a PC-nek, és ez főképp az erő..
-
Daywalker
addikt
Igen, az Acer shopban fel is tették ezt a kérdést, ahol azt a választ írták, hogy a gyártó megszüntette azt az opciót
Én is nyafogtam miatta egy sort, de tényleg nem vészes ez a panel, ami benne van...(ok, ettől még én is IPS-nek örülnék, bár én sem engedhetem meg magamnak jelenleg
)
-
smkb
őstag
Érdekes, hogy nemrég, olcsóbban ugyanebben a szériában volt még FHD IPS paneles 300 alatt... nem csak a retek tn-es.
-
margithid
veterán
válasz
Daywalker #34 üzenetére
Ezért írtam, hogy nekem ez nem lenne jó
Nekem! Érted?
Itt van egy jó kis gépkonfig: Alaplap, processzor, ssd,, memória, ház, táp, monitor, egér, és billentyűzet.
Kiszállítással és összeszereléssel kb pont 150k-ba áll meg.
És ez egy minőségi kis gép!
Ellenben ezzel az acerrel!
Ez az acer kb annyira hordozható mint ez az asztali -
Daywalker
addikt
Ne menjünk bele ebbe a használt vs. új vitába, mert értelmetlen, és mindig ide lyukadunk ki. Olyan ez, mint a használt autó vs. új autó. Aki újat akar, mert megteheti, vagy mert csak, az úgyis újat vesz. Aki pedig megelégszik a használttal (mert spórol, vagy nincs pénze, vagy mindegy neki), az meg használtat vesz. Nem lehet egy új terméket összehasonlítani egy régivel, ez sosem így működött. Köszönöm.
-
margithid
veterán
Akinek fontos a teljesítmény az nem ilyet vesz az tuti.
Ráadásul ez már szeritnem nem is a hordozható kategória.
Ennyiből vennék inkább egy asztali gépet, 150k-ért már egész jók vannak, egy 100k-s belépő notit meg mondjuk egy win8as tabletet.
Kicsit jobb biznisz mint ez -
kromatika
veterán
Hogy is mondjam.a cikket olvasva ,olyan 220-as árazásra gondoltam.300 ropi eléggé nem a megfizethető kategória szerintem.
-
h_and
tag
aki 300 rugót kiad egy gépért, kiad fél milkát is egy _igaziért_. nincs jogosultsága
-
Notalab
tag
Nagyon tetszik, jó, hogy nincs agyon dizájnolva. És a teljesítményéhez képest nem is drága.
A belépő notikat szokták 120-150ért adni, de ez kétszer ennyiért töbszörös teljesítményt nyújt (i3 vs. i7 ill. 720M vs 760M). Nagyon jó! -
törölt tag
Akinek nincs 0.5 millája?! Annak van 0.319 millája?!
-
TaS1kaaa
tag
válasz
Stalker-2572 #16 üzenetére
Már csak a TN panel miatt síró kollégák hiányoznak és teljes lesz a felhozatal
-
Peethy
őstag
Nagy és ronda. Hardveresen persze erős, de ahogy ránéztem... hát... nem tudom, hogy 1,5 év múlva mennyire fog recsegni-ropogni.
A 32GB memóriabővíthetőség viszont tetszik!
-
Tiszteletes
aktív tag
Hát a dizájnerek' vélhetően nem izzadtak le azon ebédszünet előtti negyed órában mikor összehozták ezt a kinézetet.
Egyébként tényleg érdekes alternatívája lehet a Lenovo y510p-nek. Ami nem szereti az SLI-t az ezen sanszos, hogy jobban hasít.
-
satz18
őstag
Végre méltó kihívóra talált a lenovo y510p. Ha most vennék gémer laptopot, jó eséllyel ezt választanám.
-
"A csavarok eltávolítása után bebizonyosodott, hogy bizony bőséges a helykínálat: négy SO-DIMM foglalatot, mSATA csatlakozót és egy üres 2,5"-os rekeszt kapunk, azaz a gépbe összesen három darab tárolót tudunk pakolni, memóriából pedig házilag is összehozhatunk akár 32 GB-ot."
-
tixem
addikt
Ez hol megfizethető?
Szép meg jó a hardver, de a 300+ sehogy sem megfizethető.
-
thomeef
őstag
Acer...2 év gari...nah meg ez a ház... A konkurens Dell oké hogy kicsit gyengébb vga-val van szerelve, de minden másban falhoz vágja ezt a gépet.
-
Én a cím alapján meg voltam győződve róla, hogy max 150k. Dimenziók ugye.
-
Tankblock
aktív tag
Valamit valamiért.
Ennyibōl inkább asztalit vennék... -
Gicz
addikt
hardverhez képest nem rossz ár, de eszeveszettül ronda, nem úgy ülnék le elé mint egy macbookhoz
-
dlaj
őstag
A címet ki kellene javítani!
"megfizethető" ??????
Valószínűleg ez egy tőlünk nyugatabbra írt teszt fordítása lehet.
-
törölt tag
Külseje visszaidézi a 2004 körüli laptopok feelingjét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest