- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
MATEO6600 #161 üzenetére
Azt hittem, már rég megcsináltad azóta
Igen, maga a leírás azt írja, hogy kapcsold ki az automatikus frissítést. De csak ennyit, nem azt, hogy ne is merj onnan frissíteni.
Mivel az Advisor nem ajánl fel semmit, így az kilőve.
Az Insider pedig a Telefonfrissítés menüpontot használja ugyanúgy, szóval felesleges túlaggódni, frissítsd nyugodtan.
Ugye azt írja, hogy frissebb 8.1 kell a tobábblépéshez. Ha pedig nem frissítesz frissebb 8.1-re, tényleg nem is jutsz tovább
Valamelyik Win10-ben az Insider bekerült a Windows Update alá, szóval az Insider app sem fog kelleni egy idő után. De erről úgyis figyelmeztet majd.
Csak tényleg arra kell kell figyelni, hogy ilyenkor ellenőrizni kell, hogy továbbra is Fast ring-en vagy-e, mert ebben a lépcsőben kilővi az Insider tagságot, újra be kell állítani. -
BiP
nagyúr
válasz
MATEO6600 #159 üzenetére
Én arról indultam, amit a Recovery legújabbnak mutatott. És a Lumiafirmware.com-on is volt.
Talán Denim lehetett, de nem néztem a verziókat. Meg rohadtul mindegy.
De szerintem valami alapból nem elérhető 8.1 update-et adott, ami ahhoz kell, hogy 10-re válthass.
Szépen sorban felpakoltam mindent. -
BiP
nagyúr
válasz
MATEO6600 #157 üzenetére
Én azokat tettem fel, amit az insider adott. Először 8.1-et (erre megijedtem, mert 10-et vártam), de aztán szép sorban jöttek a 10-es buildek is, egészen a 15063.2-es Creators update-ig.
Az Advisor semmit nem ajánlott fel, pedig minden lépésnél ellenőriztem azt is.
Arra kell figyelni, hogy minden frissítés után célszerű ellenőrizni az Insidert, mert nekem kivette, éa újra Fastra kellett állítgatni.Bár ma jelenik meg a Creators, de csak PC-re, mobilra ápr.25, úgyhogy addig mindenképp Insider Fasttal érdemes próbálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest