- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
-
MATEO6600
őstag
Nem attól kell félni, hogy felhackeled rá a W10-et, azt működik vagy sem...
Amire nem adták ki hivatalosan, arra nem véletlenül nem.
W10-et használtam a L925-ömön több mint fél évig: hányadék.
Tetű lassú, használhatatlan szutyok, nem is tudom hogy bírtam vele addig. Ja de tudom: lusta voltam visszarakni a 8.1-et.
Na mikor visszaraktam rá, megváltás volt, emlékszem mintha új telefonom lenne.
Ez csak egy technical preview, többet nem érdemes várni tőle. -
dzsole
újonc
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Sajnos gyanítottam, hogy ez a helyzet, csak azt nem értem, hogy akkor miért írják le minden cikkben ezt a mondatot: "A WP 8.1 rendszereken a Facebook főalkalmazásába kerül vissza a beszélgetés lehetősége, ahogy korábban, a Messenger megjelenése előtt volt."
Merthogy most pont ennek az ellenkezője áll fenn. Nekem pl. ez tökéletes megoldás lenne még akkor is, ha jó eséllyel a FB app-nak is meg vannak számlálva a napjai. Legalább pár hónapot még nyerhetnék.
De nyilván ez akkor csak ilyen kamu PR-duma.W10-es telóra semmiképp sem fogok beruházni, mint ahogy írtam is, a mostaniban is a hardveres dolgokat szeretem, nem vagyok nagy csempe-fan, inkább úgy megtűröm. Ha tehetném, már valamilyen droidom lenne, ez a mostani csak félig-meddig kényszerből maradt rajtam. Az új vételt pedig pénzügyi okokból próbálom minél jobban halogatni, de azt hiszem kezdek elbukni ebben a harcban, tényleg ezek az app-megszüntetések az utolsó koporsószegek, mint ahogy írta is valaki.
De valamiért úgy érzem, a "gonosz háttérhatalmak" részéről ez is a cél, hogy vegyen új telefont a paraszt. (Már bocsánat.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- One mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest