- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsole
újonc
válasz
Departed #126 üzenetére
Alapvetően valami ilyesmi a tervem, igen, csak egyelőre vannak ezzel likviditási problémák, jelenleg nem annyira fér bele 40-50k. Ami meg annál olcsóbb, az meg (szerintem) szintén csak átmeneti megoldás. Annak meg eddig még ez a WP is jó volt. Csak ugye dőlnek ki a falak szép lassan.
Szóval ezért gondoltam még az idei évet kihúzni ezzel a 630-cal, mert amúgy nem magasak az igényeim teló fronton, és ha ezek az alapvető (általam alapvetőnek gondolt) funkciók működnek, akkor nekem bőven jó. A FB nálam az. (Sajnos vagy nem sajnos, én se vagyok oda érte, de kommunikációs csatornának elég hatékony.)
A Herét meg pl. tökre szeretem, azt még sajnálni is fogom, ha végül megválunk egymástól Microsoftékkal.
De majd látjuk... Köszi még egyszer mindenkinek, nem akarom elvinni a témát teljesen a saját személyes problémám irányába.
Shame on them: +1
-
imibogyo
veterán
Lumia 625 és csak hekkelve menne fel rá a Win 10. Bár most erősen gondolkodom rajta, hogy próba cseresznye alapon megpróbálom. Aztán max. kidobom a telefont. Olyan nevetséges összegeket adnak már úgyis csak érte, hogy túl sokat nem kockáztatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest