- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
Hogy tudtam hogy ezt fogod mondani A settingses lag durvább mint a 3:43-as, dehát pont ez az Android szépsége, sose tudni mikor és mennyire szaggat be.
1. ezek nem durva laggok, szinte észre sem venni(se én sem a többiek nem vették észre, te is soká válaszoltál)
2. semmit se cáfoltál meg, hiszen nem mondtam hogy gyorsabb lenne csak azt hogy elég
gyors és folyékonyellenben:
3. ma próbáltam egy i4-est, teljesen szűz volt(semmi plusz programmal) és meg akartam nyitni az ipod-ot kábé egy akkora, ha nem nagyobb mikrolagg-ot láttam mint amiket te említesz, ez sem laggmentes
4. az sgs2 vs i4 videoban is nézd meg hogy laggol az i4-es GPS-e és a beállítások menüje
bár gyorsabb talán az i4(egyszerűbb felelüettel persze) az sgs1nél, de egyik kutya másik eb
Az igazságod is aranyos, egy lassan egy éves modellt megver egy circa két hetes, két magos csúcsgép. Pisloghatsz majd (azaz pontosabban bekötheted a szemed, bedughatod a füled és kiabálhatod, hogy "dehát az SGS a király"), ha kijön a 4S.
hogy tudtam hogy ez lesz, eddig az volt hogy az Android sohasem lesz olyan gyors mert fragmentált és mindig egy laggos vacak lesz, mostmegmár az eddigi szuper-smooth i4-essel felveszi a versenyt egyből az i5-öst emlegetitek
ilyen szinten nem mind1? elég gyors mind2 nem?
végülis ez is haladás részetekről
-
Remus389
veterán
főleg hogy az iphoneban nincs is widget steve bácsi bölcsen kihagyta, nem bírná az iphone se(a mozgó háttereket és a 3D-es menürendszert is), maradt egy szimpla valami
egyébként 3:43-nál nem olyan vészes az(legyen ez a legnagyobb lagg! kb 0,3 mp lehetett hűha), ennyit a szifon is laggol meg a csempék is
ezt nézzétek meg: Itt Az igazság
bezony, jelenleg az Android gyorsabb(boot idő android, internet android, menü kb egál(bár androidban widgetek mozgó háttér is lehet), GPS android nyer
jó éjszakát!
ki is mondta hogy az Android SOHA nem lehet olyan mint az ios sebességben? vagy hogy csak szaggatni tud?
érdemes hallgatni a bolgár tesztelő beszólásait, ő is nekem adna igazat, illetve alul a kommentelők is elismerik az igazat
ti nem fogjátok, de ti vagytok a kisebbség
most tekintsünk el a technikai részletektől hogy ez duál core, meg minden, jelenleg ez a kínálat
az sgs-ben még tartalék is van mert duálkór, good night, sleep tight!
-
Kumite
aktív tag
Nyílván nem úgy gondolta, ahogy Te gondoltad, hogy gondolja. Részemről azért vettem Wii-t, mert lehet rá olyan játékot venni, amire az van írva, hogy Mario. Azért az Xbox nagy húzónév tud lenni a játékosoknak, ezt teljesen felesleges és kár is vitatni. Nem (feltétlen) a játék lesz 3szor olyan fasza, hanem az XBox integráció és az ehhez a rendszerhez tartozó szolgáltatások teszik jobbá ugyanazt a játékot.
-
törölt tag
Arról nem értekezett, hova pozicionálják. Bár nem tudom miért lenne jobb business vonalra a wp7 a s^3-nál.
S ha ők terveznek vele, akkor valószínű lassabban fog teret veszteni, mert nem rohannak annyira tőlük el a céges vonalon mozgók. Illetve ha meg mégis, akkor jelenleg én leginkább a BB-t látom potenciálisnak, nem a wp7, A, iOS vonalat.#92 adam014: fekvő qwerty-vel mikor lesz hajlandó együttműködni? Egyáltalán elforgatható a kijelző? Mert eddig nekem nem akarta. Mikor szoknak le róla, hogy egyes menüpontokon belül "görgetve" a menü neve ne mozogjon olyan idétlenül, eleinte lassan, majd gyorsabban, a szemet irritáló módon? Vagy mikor tanulják meg illeszteni a szöveget a kijelzőhöz-menü.
-
Akimbo
csendes tag
Én is végigjártam minden rendszert - lásd pár hozzászólással feljebb - és engem is a kíváncsiság hajtott, de nem az, hogy hú, ez új ezt meg KELL vennem, vagy csak keveseknek van; hanem ha a dolgok úgy álltak - többek közt anyagiak ugye - akkor kipróbáltam a többi rendszert is. És leszűrtem a konklúziót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged