- Mobil flották
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Szerkesztve: Nem ebbe a topikba akartam írni. Bocsánat....
-
mrksdm
csendes tag
valaki tudna segíteni h a manila 2d-t h rakjam fel az omnia pro-m ra?
a cab fájlt felmásolom a telefonra elindítom a telepítést kiválasztom h a my storageba mentse és utána kiírja h rendben, és sehol semmi
a start menübe semmi inkon nem jelenik meg viszont a setting/memory settings/ main storageba ott van mint feltelepített program.
wm 6.5 professional van fent a gépen -
DarknessHope
senior tag
na de visszatérve az eredeti kérdéshez... mit is kell kezdeni a tpl file-al?
ötlet? -
DarknessHope
senior tag
nos letöltötem a nitorgen playert..(0.3.2) egész jó de van egy komoly problémája.. ha nem világít a kijelző.... tehát kinyomom a képernyőt ( nem tudom hogy ezt hogy lehetne szebben megfogalmazni de remélem érted) akkor megáll a zene.. egész zenehallgatás közben meg nem világíthat mert túl hamar lemerül... v ezt be lehet valahol állítani?
mert egyébként a felület egész jó.. csak keresést nem találtam eddig benne. -
kaller1
veterán
válasz
DarknessHope #114 üzenetére
A windows media player problémára: cseréld le.
-
DarknessHope
senior tag
nos megint itt vagyok.. már egy ideje használom a spb mobile s. 3. at és továbbra is nagyon elégedett vagyok... bár a sok program és a kezelőfelület elég sok ramot elvesz.. lehet egy kaiser-re kéne váltanom az mda vario II-t
na de lenne egy kérdésem is... nemrég találtam egy az időjárás widget-et buheráló cuccot ami annyit csinál elvileg hogy a met.hu adatait tölti le.. igy több magyar város érhető el.. le is töltöttem a tpl file. de sajnos nem találtam semmit hogy mit is kell ezzel kezdenem.. hova tegyem? tud valaki segíteni? [link]
off
jah egy más probléma nem a mobileshellel.. valamiért a windows media player update library funkciója nem működik.. a fileokat megkeresi de az adding filenél pár " kocka" betöltődése után lefagy.. próbáltam hogy leveszek a kártyáról fileokat hátha sok neki a cirka 750 file de ugy is lefagyott. volt már másnak is ilyen problémája? megoldás ötlet?? -
AS
félisten
SPB 5.0 mikor lesz elérhető?
-
zseko
veterán
Én is kipróbáltam az SPB-t, nagyon tetszetős, csilli-villi meg minden, csak egy kicsit fogja a telcsit. Mio A501. Rajta volt vagy két-három hónapig, háát, nem idegbajosoknak való sebességgel működött az biztos
Valamivel gyakrabban kellett töltenem a telefont mint egyébként, meg ráfért a majdnem hetenkénti újraindítás is mert megfeküdt. Aztán leszedtem, mert nem egy sebességbajnok a telefon alapból sem
, hát még ezzel.
De most kipróbálom a PointUI-t, meglátjuk milyen lesz. -
DarknessHope
senior tag
köszönöm mindenkinek mégegyszer a segítséget... azóta lassan kijelenthetem hogy sikerült testreszabni... mert bizony elég sokmindent lehetett álítani... de nagyon jó hogy szinte semmire se kényszerít rá a progi.. az és ott lehet olyan méretben ahogy nekem tetszik. nehezen tudok elképzelni job felületet, jelenleg.. max jobb hardvert.. mondjuk egy multitouch meg kapacitív kijelző
no most már csak a hálózati beállításokon kell átrágnom magam ugyanis az mms/wap stb beállítások azóta se jók. -
erdoke
titán
válasz
DarknessHope #102 üzenetére
SPB Mobile Shell 3 tippek, trükkök
SPB Mobile Shell 3.5 Tippek és trükkökSzerintem itt magyarításokat is találsz.
-
-
fairi
őstag
válasz
na ez a beszéd,nem kel it szenvedni,ezt már rég meg kellett volna lépni...
magyarosítással ne próbálkozz,okozhat gondokat...
de ha mégis akkor google keress rá... -
rep3at
őstag
válasz
Én is így lelkesedtem az elején, utána szó szerint megutáltam a felületet, jobb nekem a TouchFLO..
-
DarknessHope
senior tag
ÁÁÁÁÁÁ megcsináltam a HArd resetet.. és feltettem az SPB mobile shell 3-at.. hát erre nincs szó..
van egy új telefonom.
mondjuk egy magyar nyelv nem lenne rosz a kezdetekhez.. de ha orosz lenne v kínai is megérné a kezelhetőség miatt.. -
DarknessHope
senior tag
-
fairi
őstag
válasz
DarknessHope #99 üzenetére
mikor vetted?ez egy ősrégi telefon,több mint 3 éves modell...
bele kellene ásni,wm egyik előnye jó pár hátrány mellett h alakítható,módosítható szabadon...
wm 6.5.3 vhogy rá kéne tenned,ujjbarát lenne a felülete..de igazán elég kevés a ram,és rom nagyon-nagyon kevés...
Így minden felület akadozni fog...az ajánlott programot a pda-ra kell tenned,telepítés nélkül müxik nálam..ne zavarjon .exe mert ppc alkalmazás!
memóriakártyát betenni és oda teszi az összes adatodat!
nálam a belső tárban pihen,és a ritkán nyomok egy mentést és lesz egy fájl amit a számgépre másolok...
sose aggódok semmi miatt...backup szóra keres rá rengeteg ilyen mentő progi van...
-
DarknessHope
senior tag
na konkrétan itt van.. de ahogy látom egyik sincs 64mega nemhogy 128
[link]
v nem jól gondolom hogy ezekről az adatokról írtál..
a hard resetet azért nem csináltam még meg... mert az általad is említett program nem hajlandó feltelepülni a gépemre....
esetleg más hasonló program van? bár még előbb holnap megpróbálom majd egy másik gépről is elvégezni a telepítést.. hátha itt van valami gáz az XP-vel..
de utánna valóban Hard reset lesz....
ha jól tudom jelenleg ez a manilla 2d van fenn..
[link]
igy nézett ki.. de fektette nézetet nem szerette meg az operával összeakadtak.. bár most egy nap próba után ez a pointui is ugyanúgy.
szóval egyenlőre az adatmentésnél tartok..
no meg bár betettem már másik fórumba... de ide is felteszem.. van egy rakat programom és hát nem nagyon akartam kísérletezni hogy mi micsoda....(pár kivétel van amit tudom mi)
az előző tulajtól kaptam őket....
[link]
jah egyébként még a másik kérdésedre válaszként: én nem végeztem még rajta semmit.. most gondoltam hogy bele kéne ásnom magam ebbe a témába... az előző tulaj viszont valami elektroműszerész volt v mi.. az mikor nekem adta ezt akkor is volt nálam szétszedve egy rakat holmi...tehát ő buherálhatta ezerrel.. pl nekem wm 6 van fenn de ha jól tudom ezeket a T-mobile-nál még 5össel adták ki eredetileg. legalábbis az utóbbi pár napi kutatásom eredménye ez.. de javíts ki ha tévedek -
fairi
őstag
válasz
DarknessHope #96 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=620733
vagy
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=543842
rommal nem lenne érdemesebb próbálkozni,ebből HR lesz vagy romfrissítés nem érdemes szenvedni... -
fairi
őstag
válasz
DarknessHope #95 üzenetére
talán elavult?
RAM: 64 MB SDRAM
ROM: 128 MB Flash ROM
lehet ezzel van baj..
telepítés után van mindkettőből 13 mega szabad?
vagyis nincs fenn az spb akkor 13 szabad ramod van?elég kevésnek tűnik..spb 3 elég komoly szoft,10 mega ramot minimum megeszik....
Vagy lehet manila2D-vel jobban járnál....
Tényleg mióta meg van nem volt HR vagy romfrissítés????
mit félsz a HR-től?nem nagy ügy csináltam már olyat,nem harap..
PPCPimBackUp-al mented az adataidat,összegyűjtőd a kedvenc alkalmazásaidat memóriakártyára,és hajra...
HR után olyan lesz a készülék mint mikor kivetted a dobozból,PPCPimBackuppal minden adatodat helyreállítasz,utána kedvenc progikat felpakolod..
2-3 óra és kész van...és utána már próbálkozhatsz UI-kal! -
DarknessHope
senior tag
nos hát nem bírtam ki.. kellet valami újítás szóval feltettem a cikkben szereplő másik programot.. és elég jó... bár ezzel is fagy... szóval a hard reset nem lesz elkerülhető viszont csodával határos módon visszajött az excel meg a notes... de a wifi alatt ha sleep módba teszem.. akkor csak újraindítás segít továbbra is.. no de remélem ezt majd a hard reset megoldja... addig is egy kérdés aPointui home 2 weboldalán írjátok a cikkben hogy lehet eltölteni ezeket az appletek et... és találtam is párat de egy hibaüzenet jön mindnél.. miszerint korlátolt a letöltés... de regisztrációt nem találtam.. lehet én vagyok vak... de nem látok ilyesmit amitől lenne jogosultságom a letöltésükre.. ha egyáltalán ezt jelenti a korlátozott.
pl ha jól sejtem ez az enyémre való:
[link]
a pontos hibaüzenet:Sorry, download is restricted. -
DarknessHope
senior tag
üdv... nemrégiben kezdtem foglalkozni a windowsos pda-m felturbózásával.. és kezdetnek gondoltam mielőtt hardresetet meg stb-t csinálnék(mivel van némi probléma a készülékkel... excel nem megy... wifinél fagy stb.. lásd tytn fóruma)
szóval megpróbálom feltenni a SPB mobile shell 3 próbaverzióját.. de 13,5 mega szabad hely meg kb ugyanennyi ramnál azt írja nincs elég hely..
egy T-mobile mda vario II.-t használok.. mi lehet a probléma? tényleg nem elég hozzá ennyi hely? mert igy is már jópár szoftvert leszedtem a gépről. és ha ennél többet eszik akkor más alkalmazásnak már nem lesz hely...
tényleg egyébként akik Tytn, Hermes v mda vario 2-t használnak.. normál esetben mennyi szabad helyük és mennyi RAM szokott lenni? Csak hogy legyen viszonyítási alapom. előre is köszi a választ -
Zozicsek
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy volt szó róla a cikkben, de muszály megkérdeznem, hogy tutira menjek: htc touch 3g-m van touchflo-val (természetesen). Ha fölteszem a Mobile Shell aktuális változatát (3.5 asszem), vissza tudok állni a touchflo-ra anélkül, hogy különösebben bűvészkednem kelljen a beállításokkal?
Nem mintha nem lenne marha jó a htc cucca, de erősen gondolkozom, hogy kipróbálom az spb-t.
Előre is köszi
-
AS
félisten
Egész jó lett, Omnián egész gyors ,köszönhetően nem LOW proci van benne mint a HTC k ben...
-
-
AS
félisten
Megnézem az omnián mi lesz belőle...
-
erdoke
titán
válasz
Viktor0610 #88 üzenetére
Lehet, hogy csak akad a TF3D-vel. Az indulás tipikusan a készülék indításával együtt történik, olyankor nem feltűnő. Én legalábbis még sose vettem ki a MS-t az autostartból, ha fent volt.
A korábbi verziókhoz hasonlóan itt is érdemes lesz megvárni egy 3.51-3.52 frissítést, a 3-asból is a 3.01 lett megfelelően stabil és bugmentes.
-
Inarus
addikt
válasz
Viktor0610 #88 üzenetére
uhh! durva... mondjuk én még nem próbáltam és a cikket se olvastam el rendesen, de ez nagyon rosszul hangzik...
Vajon nekem mennyi lesz a tytn-ön? percek?( Hiáyzik az i780 igásló hardvere...
)
-
Nem tetszik...
Piszok lassan indul (másodpercek!!!), mondjuk, utána már nem vészes, a billentyűzet kitolásakor összekeveri a kinézetet, eszi az akkumulátort, most meg lefagyasztotta a gépet...
No, nem mintha használnék bármilyen "megmentőt", de ezzel sem fognak ezen elhatározásomon változtatni.
-
Inarus
addikt
-
FuckeR19
senior tag
PointUI-hoz témákat és cuccokat honnan tudok leszedni? Az oldalukon korlátozva van letöltés
-
legiaap
félisten
válasz
HUNNIA1920 #81 üzenetére
Nekem is leszívja az aksimat. Szinte naponta töltöm az i780-am...kár érte
-
Inarus
addikt
válasz
HUNNIA1920 #81 üzenetére
Ne hidd...
Nem sokkal csökkent a mobilom üzemideje... én legalábbis alig veszem észre. (Samsung i780) -
HUNNIA1920
őstag
Jó az SPB MOBILE SHELL 3.0, viszont egy ma már gyengének számító PDA (Fujitsu-Siemens Pocket Loox N520) akksiját úgy le szívja, hogy észre se veszem. Kb. fele annyi ideig bírja, mint SPB nélkül.
Szóval jól néz ki, jól kezelhető (meg lassabb is a PDA), de szerintem ez nem ellensúlyozza a fele annyi működési időt.
Kíváncsi lennék mit mondanak azok, akiknél pl.: 624MHz proci dohog a PDA / Telefon / PDA - Telefon - jukba. Szerintem a működési idő vetekszik a Notebook - okéval.Szerk.: arra esetleg valakinek nincs ötlete, hogy a PointUI - t hogyan lehetne használni WM 6.0 Classic - on?
-
Inarus
addikt
Ha hírben nem is jött, de: SPB Mobile Shell 3 skinek.
-
emtyyy
tag
Kétségtelen hogy nagyon látványos és még gyors is az spb ms3.0, de nekem valahogy a touchflo sokkal átláthatóbbnak és használhatóbbnak tűnik... aztán lehet hogy csak megszokás kérdése!
-
Fantörpisztikus a Mobile Shell 3.0 megnéztem a videóját anno az SPB oldalán, és azonnal must have volt. 30 dolcsi, ok, de szerintem minden centjét megéri.
Egy HP 614c-n fut - rohan. Valóban rövidíti az akksiidőt - mindegy alapvetően nálam eddig sem húzott ki 2 napot az 1560 mAh-s akksi. -
cousin333
addikt
válasz
cousin333 #72 üzenetére
Na, némi szenvedés és keresgélés után megoldottam.
Regisztrálni kell...
-
cousin333
addikt
Biztos én vagyok a béna, de a PointUI honlapjáról hogyan lehet letölteni új appleteket? Mert nekem csak ez jön be, ha egy letöltésre kattintok:
"Sorry, download is restricted."
-
erdoke
titán
A Professional nem testre szabható, de a Lifestyle nagyon. Utóbbit eléred a pörgettyűs menün, vagy még gyorsabban egy határozott lefelé húzással a kijelzőn.
Igazából a MS3-at a full érintőkijelzős készülékekre fejlesztették, ezért a gombok hazsnálata teljes mellékvágány. Én még egy Iconsoft PhoneEx-et tettem mellé, és a felvesz gombbal azt hazsnáláom híváslista, tárcsázó és névjegyzék gyanánt. Szerintem jól kiegészítik egymást, az utóbbi tulajdonságban sokkal jobb a PhoneEx mint a MS.Jim Tonic,
A Phone Suite nálam mindig is fent volt, elsősorban a verhetetlen profilozása és az egyszerű, de jól működő hívásszűrése miatt. Írtam róla egy rövid bemutatót, ha valakit érdekel. -
legiaap
félisten
A Mobile Shell 3 hìvàslistàjàt tènyleg nem lehet törölni.
Èrdekes.
A màsik fura dolog, hogy ha hasznàlom a qwerty-met (Samsung i780) a today kèpernyön, akkor nem törtènik semmi sem, mìg normàl today-nèl ebben az esetben tàrcsàztam volna.
Amùgy a Mobile Shell today-nèl ki lehet szedni a naptàrt valahogy?
Eddig nekem nem sikerült. -
Integra
titán
ez a tetű 720-as azt mondja nekem a Pointui.Home2.VGA.WVGA.Free.Latest.cab file-ra, hogy the file is not a valid windows ce setup file..
MIVAN?? -
trafo82
csendes tag
Sziasztok!
Én már egy hónapja használom a PointUI-t egy HTC Diamondon, és nagyon meg vagyok vele elégedve, bár nem tökéletes ez sem
Most raktam fel a Mobile Shell 3-mat, kíváncsi vagyok rá hogy mit tud. Elsőre nagyon tetszik, bár a görgető rutin nem sikerült túl jóra, a PointUI-é klasszisokkal jobb. Az SPB ráadásul kicsit lassúnak is tűnik, de ez nem zavaró annyira szerintem az animációk sebessége direkt ilyen. Ha valaki használja ezt az legyen szíves mondja el hogy hogy lehet bekapcsolni a full screen módot - már ha lehet, előre is köszönöm!
Bocha, te milyen gépen próbáltad a cuccokat? -
Integra
titán
a szutykos 720-as pda-ra nem megy fel a mobile shell 3, de a másikkal megpróbálkozom este
legalábbis az spb oldalán win2003se alá nincsen mobile shell 3
-
De kurva jó cikk!!!
Annyira időszerű volt. Rég örültem ennyire egy írásnak. -
Drenadar
veterán
Segítségeteket szeretném kérni.
Feltettem a Pointui2-őt a pda-mra(i900), és azóta folyamat netre akar menni a készülék. Hogy leehtne erről leszoktatni, mert így elég drága. Vagy hogy tudnám rávenni, hogy magától ne mehessen netre, csak ha én azt akarom?
előre is köszi
-
Mamuska
őstag
Hogyan lehet ezeket a widgeteket színezni, mert eléggé beleolvad a háttérbe ezzel az átlátszó halvány körvonallal?
-
Zsolto
őstag
Érdekes, én is pont Samu i780-ra tettem fel azután, hogy a 2.1-et megvettem pár hónapja és boldogan használom is. De a 3.0 próbaverzióját levettem nem egészen egy nap után.
Két fő ok: sokat kell a képernyőt taperolni, húzogatni ide-oda. A 2.1-nél hozzá sem kell nyúlni, csak ha nagyon akarok. A 3.0-nál az egérrel kényelmetlen a mozgatás, a képernyőt meg nem szeretem taperolni (a cerkát taln még elő sem vettem soha).
A másik: nem lehet beállítani, hogy bekapcsoláskor a fő áttekintő képernyővel indítson, mindig oda megy vissza, ahol utoljára jártál. Ez hülyeség.
Ja, és hiányzik a kétsoros "kontext menü", ami a korábbi verzió reklámszövege szerint bonyolult algoritmussal számolta ki, hogy az utoljára használt 12 funkció közül melyik és milyen sorrendben legyen rajta, nagyon szeretem.
Ja, és a normál wines Today screen-re a 3.0-nál már nem is tudsz kitenni Today plugint, pedig néha azt is használom.
Szóval szép a sok mozgó felület, meg a Lifestyle menü, gyönyörűek a mozgások is, de nekem nem erre van szükségem, és a 2.1 is szépen lapoz, rajzolj a kockán pörgő ikonokat stb. Ráadásul a Samu négyzet alakú kijelzője miatt a 3.0-nál pár képernyőnél alul kimarad ez-az, emiatt görgetni kell. Pedig az upgrade csak 15 dollár lenne...
-
DJ Shootman
csendes tag
-
erdoke
titán
A Lifestyle nevű widgetes lap(ok)ra bármely program ikonját ki tudod rakni. Ha nem telepített programról van szó, akkor be kell másolnod az .exe fájlt a Windows könyvtárba, és akkor meg fog jelenni a kiválasztható programok listájában (esetleg egy reboot kell, de nem biztos).
tuskooo,
Van egy fixált, nem paraméterhezhető oldalad, és van 3 (illetve registry módosítással legalább 4) oldalad, emit szabadon alakítasz. Ez a koncepció. Ezzel szemben te mindenáron az egyetlen fix oldalt szeretnéd alakítgatni. Most erre mit mondjak? -
tuskooo
addikt
Láthattad, h 128 mega RAM-om van, szval erre nem igazán tudok mit írni, vmi nem stimmel vele, ha gyári ROM-mal így viselkedik.
Miért ne használnám a profot? Nem lehet rendesen testre szabni, ezért ne használjam, és akkor észre se veszem, h mi vele a gond? Nem tudom, miért fájt volna nekik berakni egy háttércsere opciót.
ThumbCalt használok én is, én arra értettem, h a prof. layouton hány találkozót lehet megjeleníteni. -
erdoke
titán
A Mobile Shell 3 nálam egészen pontosan 3207 KB memóriát foglal ebben a pillanatban. Ha ez valakinél az "összes memória", tényleg nem való a gépszörnyére a MS3...
Miért használnád a Professional Home-ot, ha ugyanazt elhelyezheted a Lifestyle-on, illetve az utóbbit szabadon testre szabhatod?
Naptárra még mindig a ThumbCal-t ajánlom, ujjal vezérelhetőségben az egyik legjobb, mégis egyszerű.
-
erdoke
titán
válasz
Viktor0610 #36 üzenetére
Nálam tovább bírja a 3-as Mobile Shell-lel, mint bírta a 2-essel.
Egy másik (nonprofit, ezért merem megemlíteni) fórumon már a finomhangolással is egészen jól haladunk. Új widgetek, oldalszám állítások, registry tweak-ek, stb.
-
LonGleY
veterán
Igen, csakhogy a win-t nem érdemes megmenteni. Ugyanilyen, sőt jobb felületeket gyors alapra is rá lehet húzni, nem a proci sebességével és így a fogyasztás növekedésével kell kompenzálni azt, amit nem tud a rendszer. Pláne nem pénzért. (Ezt nem csak mobilra értem.)
-
Saccco
nagyúr
Gratula a cikkhez, szeretem az ilyen hiánypotló cikkeket! Főleg, ha ilyen hasznos dolgok szolgáltatják a témát hozzá.
-
tuskooo
addikt
válasz
HUNNIA1920 #44 üzenetére
Fura, nálam WM6-tal is ment, az más kérdés, h kb 4 óra alatt nullára szívta az akksit. WM6.5 xda-developersről van.
-
madarasz92
őstag
Én is feltettem az SPB de nekem nagyon bevált (Mitac Mio A501)
-
daninet
veterán
nagyon megtetszett az SPB feltettem egy HTC diamondra és az ikonok sok menüpontban nem látszanak
elég elkeserítő már írtam a hivatalos fórumba is -
Prof01
veterán
Jónak tűnik. Lassan utolérik talán az Apple-t.
-
Mazsika
őstag
nagyon jó cikk pont egy ilyesmire vágytam mostanába!!!
-
tuskooo
addikt
Akinek esetleg gondja van a Home indításával, az próbálja meg úgy, hogy explorerben a program files-nál megkeresi, és ott elindítja az exe-t.
A cikkhez: Home-hoz a több száz applet kicsit túlzó, van kb 30. Spb: persze, hihetetlenül testreszabható meg blabla, ettől függetlenül sztem botrányos, h a prof. layouton nem lehet hátteret cserélni, ahogy az is elég idegesítő, h nem lehet beállítani, h a találkozókat meddig mutassa. 128 mega RAM-nál meg felzabálja az összes memóriát, szval akinek ennyi van, sztem maradjon a Pointuinál. -
-
rankesz
veterán
-
BiP
nagyúr
Első oldal alján: van benne egy kis potenciál.
-
WD40
aktív tag
Végre egy ilyen cikk
Abban a Mobile shell 3-ban kicsit nem sok a fölösleges szemkápráztató effekt? Meg lehet, hogy gyors, de mire "beforog" a kockából egy almenü, addigra már a Pointui-ban 2 menüvel előrébb tartasz... Vagy?
-
Trub
tag
Én is fölraktam az spb3-t.
Iszonyat jó, gyors, átlátható, szép, és nem utolsó sorban felmegy classic-ra.
-
T0rnad0
addikt
Tényleg nagyon jó ez az SPB3, a régebbi verzió után tényleg mintha új mobilt kaptam volna vele
Ma néztem, hogy híváslistát nem lehet benne törölni, legalábbis én nem találtam benne. Csak úgy tűnik el, ha a wines híváslistában törölsz, aztán újraindítod a PDA-t -
plus44
veterán
válasz
Viktor0610 #21 üzenetére
Igen, megszokás kérdése, az biztos, én csak annyit mondtam, hogy más (és most mondhatom itt az iphone-t példának, de úgyanúgy az android-rendszert is) rendszereknek az a fő csábítóerejük, hogy kezelésükhöz nem szükségeltetik ceruza, ami hát valljuk be, egy mozgó járművön igen csak pozitívum. De megfelelő kieg.-gel term. ezt is használni lehet maximálisan, ahogyan azt te is mondtad.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
Viktor0610 #21 üzenetére
Mert neked van billentyűzeted!
-
-
WiZARD
addikt
wm 6.5 felülete egész jól használható imho...
-
aero.
veterán
win2003 verzió honnan szerezhető be?
-
blueMerle
veterán
válasz
HUNNIA1920 #17 üzenetére
Nekem fent van a Manilla 2D, azzal használom az Omniám, ezt csak kipróbáltam, de fent hagytam mert tetszik.
-
HUNNIA1920
őstag
Azt hiszem én is maradok az Spb Mobile Shell 3 - nál. Pedig ez a másik is biztos jó lehet, meg ugye ingyenes, ami szerintem az egyik legfontosabb érv.
-
kaller1
veterán
A Winerface is egyszerű,de jó kezelő felület(fizetős...).
-
blueMerle
veterán
válasz
HUNNIA1920 #7 üzenetére
Kiválasztom az Items alatt, visszamegyek az alapképernyore és ott van a PointUI felulet, amit a videón is látsz. A start menut is el lehet tuntetni, nagyon baró.
-
moonman
titán
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
amúgy tényleg.
egyszerű, sok információval, egy kattintás minden és még a háttérkép is látszik.
amúgy részemről TouchFLO 3D.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
HUNNIA1920 #10 üzenetére
Hát, elképzelhető, hogy a WM6 Classic-kal van a baj, elvégre az a rendszer leginkább csak ilyen "haxolt" verziókban létezik. Ugye az N520-on sem az volt alapból.
-
legiaap
félisten
Én az Spb Mobile Shell 3-at használom Samsung I780-on.
Tökéletesen működik.
Nagyon jó kis kezelő felület.
Ajánlom mindenkinek. -
HUNNIA1920
őstag
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
HUNNIA1920 #7 üzenetére
A többinél meg szedd ki a pipát.
WM2003-ra egyébként egy külön verziót kell letölteni, erre figyeljetek oda! -
Inarus
addikt
Király a cikk! Kitaláltátok a gondolatomat...
-
joey04
titán
jó kis cikk, jó kis programok!
-
blueMerle
veterán
A PonitUI ért hálás köszönet, nagyon jó, nagyon tetszik, és szvsz jobban használható mint az SPB3
Kösz srácok
-
plus44
veterán
Bár hosszú távon nem használtam WM alapú készüléket, ez a kis idő is elég volt, hogy rájöjjek, hogy nekem ez nem is tetszik és kezelni sem tudom cerka nélkül. Azt kijelenteni nem is tudom és nem is akarom, hogy használhatatlan, mert sok embernek bejön, de az tény, hogy cerka nélkül kezelni nem könnyű. Azonban ez a 2 graf. felület nemcsak szép, de gyors is és eléggé használhatónak tűnik. Szóval nem rosszak!
-
HUNNIA1920
őstag
Én a PointUI - t feltettem egy Fujitsu Siemens Pocket Loox N520 - asra, és nem működik.
Vagy ez csak mobil - PDA - khoz jó? -
Jó, jó, de az alap WM Today kinézetnél nincs jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged