Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarknessHope

senior tag

válasz fairi #105 üzenetére

köszönöm mindenkinek mégegyszer a segítséget... azóta lassan kijelenthetem hogy sikerült testreszabni... mert bizony elég sokmindent lehetett álítani... de nagyon jó hogy szinte semmire se kényszerít rá a progi.. az és ott lehet olyan méretben ahogy nekem tetszik. nehezen tudok elképzelni job felületet, jelenleg.. max jobb hardvert.. mondjuk egy multitouch meg kapacitív kijelző:)
    no most már csak a hálózati beállításokon kell átrágnom magam ugyanis az mms/wap stb beállítások azóta se jók.

• DarknessHope

senior tag

válasz fairi #100 üzenetére

jah.. nah ezt nem tudtam.. én gépről próbáltam.. akkor ezért nem indult.. a pda-t pont egy éve vetem márciusban.. de az előző tulaj nem tudom mikor vette... most indulok vissza a koliból ott megpróbálom a mentést.. és utánna ha jól megy a többit...
    mégegyszer köszi

• DarknessHope

senior tag

válasz fairi #97 üzenetére

na konkrétan itt van.. de ahogy látom egyik sincs 64mega nemhogy 128
    [link]
    v nem jól gondolom hogy ezekről az adatokról írtál..
    a hard resetet azért nem csináltam még meg... mert az általad is említett program nem hajlandó feltelepülni a gépemre....
    esetleg más hasonló program van? bár még előbb holnap megpróbálom majd egy másik gépről is elvégezni a telepítést.. hátha itt van valami gáz az XP-vel..
    de utánna valóban Hard reset lesz....
    ha jól tudom jelenleg ez a manilla 2d van fenn..
    [link]
    igy nézett ki.. de fektette nézetet nem szerette meg az operával összeakadtak.. bár most egy nap próba után ez a pointui is ugyanúgy.
    szóval egyenlőre az adatmentésnél tartok..
    no meg bár betettem már másik fórumba... de ide is felteszem.. van egy rakat programom és hát nem nagyon akartam kísérletezni hogy mi micsoda....(pár kivétel van amit tudom mi)
    az előző tulajtól kaptam őket....
    [link]
    jah egyébként még a másik kérdésedre válaszként: én nem végeztem még rajta semmit.. most gondoltam hogy bele kéne ásnom magam ebbe a témába... az előző tulaj viszont valami elektroműszerész volt v mi.. az mikor nekem adta ezt akkor is volt nálam szétszedve egy rakat holmi...tehát ő buherálhatta ezerrel.. pl nekem wm 6 van fenn de ha jól tudom ezeket a T-mobile-nál még 5össel adták ki eredetileg. legalábbis az utóbbi pár napi kutatásom eredménye ez.. de javíts ki ha tévedek :D :)) :D

Új hozzászólás Aktív témák