- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarknessHope
senior tag
köszönöm mindenkinek mégegyszer a segítséget... azóta lassan kijelenthetem hogy sikerült testreszabni... mert bizony elég sokmindent lehetett álítani... de nagyon jó hogy szinte semmire se kényszerít rá a progi.. az és ott lehet olyan méretben ahogy nekem tetszik. nehezen tudok elképzelni job felületet, jelenleg.. max jobb hardvert.. mondjuk egy multitouch meg kapacitív kijelző
no most már csak a hálózati beállításokon kell átrágnom magam ugyanis az mms/wap stb beállítások azóta se jók. -
DarknessHope
senior tag
-
DarknessHope
senior tag
na konkrétan itt van.. de ahogy látom egyik sincs 64mega nemhogy 128
[link]
v nem jól gondolom hogy ezekről az adatokról írtál..
a hard resetet azért nem csináltam még meg... mert az általad is említett program nem hajlandó feltelepülni a gépemre....
esetleg más hasonló program van? bár még előbb holnap megpróbálom majd egy másik gépről is elvégezni a telepítést.. hátha itt van valami gáz az XP-vel..
de utánna valóban Hard reset lesz....
ha jól tudom jelenleg ez a manilla 2d van fenn..
[link]
igy nézett ki.. de fektette nézetet nem szerette meg az operával összeakadtak.. bár most egy nap próba után ez a pointui is ugyanúgy.
szóval egyenlőre az adatmentésnél tartok..
no meg bár betettem már másik fórumba... de ide is felteszem.. van egy rakat programom és hát nem nagyon akartam kísérletezni hogy mi micsoda....(pár kivétel van amit tudom mi)
az előző tulajtól kaptam őket....
[link]
jah egyébként még a másik kérdésedre válaszként: én nem végeztem még rajta semmit.. most gondoltam hogy bele kéne ásnom magam ebbe a témába... az előző tulaj viszont valami elektroműszerész volt v mi.. az mikor nekem adta ezt akkor is volt nálam szétszedve egy rakat holmi...tehát ő buherálhatta ezerrel.. pl nekem wm 6 van fenn de ha jól tudom ezeket a T-mobile-nál még 5össel adták ki eredetileg. legalábbis az utóbbi pár napi kutatásom eredménye ez.. de javíts ki ha tévedek
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Építő/felújító topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest