Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarknessHope
senior tag
köszönöm mindenkinek mégegyszer a segítséget... azóta lassan kijelenthetem hogy sikerült testreszabni... mert bizony elég sokmindent lehetett álítani... de nagyon jó hogy szinte semmire se kényszerít rá a progi.. az és ott lehet olyan méretben ahogy nekem tetszik. nehezen tudok elképzelni job felületet, jelenleg.. max jobb hardvert.. mondjuk egy multitouch meg kapacitív kijelző

no most már csak a hálózati beállításokon kell átrágnom magam ugyanis az mms/wap stb beállítások azóta se jók. -
DarknessHope
senior tag
-
DarknessHope
senior tag
na konkrétan itt van.. de ahogy látom egyik sincs 64mega nemhogy 128
[link]
v nem jól gondolom hogy ezekről az adatokról írtál..
a hard resetet azért nem csináltam még meg... mert az általad is említett program nem hajlandó feltelepülni a gépemre....
esetleg más hasonló program van? bár még előbb holnap megpróbálom majd egy másik gépről is elvégezni a telepítést.. hátha itt van valami gáz az XP-vel..
de utánna valóban Hard reset lesz....
ha jól tudom jelenleg ez a manilla 2d van fenn..
[link]
igy nézett ki.. de fektette nézetet nem szerette meg az operával összeakadtak.. bár most egy nap próba után ez a pointui is ugyanúgy.
szóval egyenlőre az adatmentésnél tartok..
no meg bár betettem már másik fórumba... de ide is felteszem.. van egy rakat programom és hát nem nagyon akartam kísérletezni hogy mi micsoda....(pár kivétel van amit tudom mi)
az előző tulajtól kaptam őket....
[link]
jah egyébként még a másik kérdésedre válaszként: én nem végeztem még rajta semmit.. most gondoltam hogy bele kéne ásnom magam ebbe a témába... az előző tulaj viszont valami elektroműszerész volt v mi.. az mikor nekem adta ezt akkor is volt nálam szétszedve egy rakat holmi...tehát ő buherálhatta ezerrel.. pl nekem wm 6 van fenn de ha jól tudom ezeket a T-mobile-nál még 5össel adták ki eredetileg. legalábbis az utóbbi pár napi kutatásom eredménye ez.. de javíts ki ha tévedek

Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi