- iPhone topik
- A lengyeleknél már polcon volt a Motorola Edge 70
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
A Professional nem testre szabható, de a Lifestyle nagyon. Utóbbit eléred a pörgettyűs menün, vagy még gyorsabban egy határozott lefelé húzással a kijelzőn.
Igazából a MS3-at a full érintőkijelzős készülékekre fejlesztették, ezért a gombok hazsnálata teljes mellékvágány. Én még egy Iconsoft PhoneEx-et tettem mellé, és a felvesz gombbal azt hazsnáláom híváslista, tárcsázó és névjegyzék gyanánt. Szerintem jól kiegészítik egymást, az utóbbi tulajdonságban sokkal jobb a PhoneEx mint a MS.Jim Tonic,
A Phone Suite nálam mindig is fent volt, elsősorban a verhetetlen profilozása és az egyszerű, de jól működő hívásszűrése miatt. Írtam róla egy rövid bemutatót, ha valakit érdekel. -
Zsolto
őstag
Érdekes, én is pont Samu i780-ra tettem fel azután, hogy a 2.1-et megvettem pár hónapja és boldogan használom is. De a 3.0 próbaverzióját levettem nem egészen egy nap után.
Két fő ok: sokat kell a képernyőt taperolni, húzogatni ide-oda. A 2.1-nél hozzá sem kell nyúlni, csak ha nagyon akarok. A 3.0-nál az egérrel kényelmetlen a mozgatás, a képernyőt meg nem szeretem taperolni (a cerkát taln még elő sem vettem soha).
A másik: nem lehet beállítani, hogy bekapcsoláskor a fő áttekintő képernyővel indítson, mindig oda megy vissza, ahol utoljára jártál. Ez hülyeség.
Ja, és hiányzik a kétsoros "kontext menü", ami a korábbi verzió reklámszövege szerint bonyolult algoritmussal számolta ki, hogy az utoljára használt 12 funkció közül melyik és milyen sorrendben legyen rajta, nagyon szeretem.
Ja, és a normál wines Today screen-re a 3.0-nál már nem is tudsz kitenni Today plugint, pedig néha azt is használom.
Szóval szép a sok mozgó felület, meg a Lifestyle menü, gyönyörűek a mozgások is, de nekem nem erre van szükségem, és a 2.1 is szépen lapoz, rajzolj a kockán pörgő ikonokat stb. Ráadásul a Samu négyzet alakú kijelzője miatt a 3.0-nál pár képernyőnél alul kimarad ez-az, emiatt görgetni kell. Pedig az upgrade csak 15 dollár lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A lengyeleknél már polcon volt a Motorola Edge 70
- Synology NAS
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Peugeot, Citroën topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Vivobook 15 E510KA-EJ562WS 15.6" FHD Celeron N4500 4GB 128GB magyar vbill új akku gar
- Apple Watch Ultra - garis 2026.01.17-ig
- Szép állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Kitűnő állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest