- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
DarknessHope #102 üzenetére
SPB Mobile Shell 3 tippek, trükkök
SPB Mobile Shell 3.5 Tippek és trükkökSzerintem itt magyarításokat is találsz.
-
erdoke
titán
válasz
Viktor0610 #88 üzenetére
Lehet, hogy csak akad a TF3D-vel. Az indulás tipikusan a készülék indításával együtt történik, olyankor nem feltűnő. Én legalábbis még sose vettem ki a MS-t az autostartból, ha fent volt.
A korábbi verziókhoz hasonlóan itt is érdemes lesz megvárni egy 3.51-3.52 frissítést, a 3-asból is a 3.01 lett megfelelően stabil és bugmentes.
-
erdoke
titán
A Professional nem testre szabható, de a Lifestyle nagyon. Utóbbit eléred a pörgettyűs menün, vagy még gyorsabban egy határozott lefelé húzással a kijelzőn.
Igazából a MS3-at a full érintőkijelzős készülékekre fejlesztették, ezért a gombok hazsnálata teljes mellékvágány. Én még egy Iconsoft PhoneEx-et tettem mellé, és a felvesz gombbal azt hazsnáláom híváslista, tárcsázó és névjegyzék gyanánt. Szerintem jól kiegészítik egymást, az utóbbi tulajdonságban sokkal jobb a PhoneEx mint a MS.Jim Tonic,
A Phone Suite nálam mindig is fent volt, elsősorban a verhetetlen profilozása és az egyszerű, de jól működő hívásszűrése miatt. Írtam róla egy rövid bemutatót, ha valakit érdekel. -
erdoke
titán
A Lifestyle nevű widgetes lap(ok)ra bármely program ikonját ki tudod rakni. Ha nem telepített programról van szó, akkor be kell másolnod az .exe fájlt a Windows könyvtárba, és akkor meg fog jelenni a kiválasztható programok listájában (esetleg egy reboot kell, de nem biztos).
tuskooo,
Van egy fixált, nem paraméterhezhető oldalad, és van 3 (illetve registry módosítással legalább 4) oldalad, emit szabadon alakítasz. Ez a koncepció. Ezzel szemben te mindenáron az egyetlen fix oldalt szeretnéd alakítgatni. Most erre mit mondjak? -
erdoke
titán
A Mobile Shell 3 nálam egészen pontosan 3207 KB memóriát foglal ebben a pillanatban. Ha ez valakinél az "összes memória", tényleg nem való a gépszörnyére a MS3...
Miért használnád a Professional Home-ot, ha ugyanazt elhelyezheted a Lifestyle-on, illetve az utóbbit szabadon testre szabhatod?
Naptárra még mindig a ThumbCal-t ajánlom, ujjal vezérelhetőségben az egyik legjobb, mégis egyszerű.
-
erdoke
titán
válasz
Viktor0610 #36 üzenetére
Nálam tovább bírja a 3-as Mobile Shell-lel, mint bírta a 2-essel.
Egy másik (nonprofit, ezért merem megemlíteni) fórumon már a finomhangolással is egészen jól haladunk. Új widgetek, oldalszám állítások, registry tweak-ek, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest