Új hozzászólás Aktív témák
-
tuskooo
addikt
Láthattad, h 128 mega RAM-om van, szval erre nem igazán tudok mit írni, vmi nem stimmel vele, ha gyári ROM-mal így viselkedik.
Miért ne használnám a profot? Nem lehet rendesen testre szabni, ezért ne használjam, és akkor észre se veszem, h mi vele a gond? Nem tudom, miért fájt volna nekik berakni egy háttércsere opciót.
ThumbCalt használok én is, én arra értettem, h a prof. layouton hány találkozót lehet megjeleníteni. -
tuskooo
addikt
válasz
HUNNIA1920 #44 üzenetére
Fura, nálam WM6-tal is ment, az más kérdés, h kb 4 óra alatt nullára szívta az akksit. WM6.5 xda-developersről van.
-
tuskooo
addikt
Akinek esetleg gondja van a Home indításával, az próbálja meg úgy, hogy explorerben a program files-nál megkeresi, és ott elindítja az exe-t.
A cikkhez: Home-hoz a több száz applet kicsit túlzó, van kb 30. Spb: persze, hihetetlenül testreszabható meg blabla, ettől függetlenül sztem botrányos, h a prof. layouton nem lehet hátteret cserélni, ahogy az is elég idegesítő, h nem lehet beállítani, h a találkozókat meddig mutassa. 128 mega RAM-nál meg felzabálja az összes memóriát, szval akinek ennyi van, sztem maradjon a Pointuinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged