Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, megszokás kérdése, az biztos, én csak annyit mondtam, hogy más (és most mondhatom itt az iphone-t példának, de úgyanúgy az android-rendszert is) rendszereknek az a fő csábítóerejük, hogy kezelésükhöz nem szükségeltetik ceruza, ami hát valljuk be, egy mozgó járművön igen csak pozitívum. De megfelelő kieg.-gel term. ezt is használni lehet maximálisan, ahogyan azt te is mondtad.

-
plus44
veterán
Bár hosszú távon nem használtam WM alapú készüléket, ez a kis idő is elég volt, hogy rájöjjek, hogy nekem ez nem is tetszik és kezelni sem tudom cerka nélkül. Azt kijelenteni nem is tudom és nem is akarom, hogy használhatatlan, mert sok embernek bejön, de az tény, hogy cerka nélkül kezelni nem könnyű. Azonban ez a 2 graf. felület nemcsak szép, de gyors is és eléggé használhatónak tűnik. Szóval nem rosszak!

Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Autós topik
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest