- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
Érdekes, én is pont Samu i780-ra tettem fel azután, hogy a 2.1-et megvettem pár hónapja és boldogan használom is. De a 3.0 próbaverzióját levettem nem egészen egy nap után.
Két fő ok: sokat kell a képernyőt taperolni, húzogatni ide-oda. A 2.1-nél hozzá sem kell nyúlni, csak ha nagyon akarok. A 3.0-nál az egérrel kényelmetlen a mozgatás, a képernyőt meg nem szeretem taperolni (a cerkát taln még elő sem vettem soha).
A másik: nem lehet beállítani, hogy bekapcsoláskor a fő áttekintő képernyővel indítson, mindig oda megy vissza, ahol utoljára jártál. Ez hülyeség.
Ja, és hiányzik a kétsoros "kontext menü", ami a korábbi verzió reklámszövege szerint bonyolult algoritmussal számolta ki, hogy az utoljára használt 12 funkció közül melyik és milyen sorrendben legyen rajta, nagyon szeretem.
Ja, és a normál wines Today screen-re a 3.0-nál már nem is tudsz kitenni Today plugint, pedig néha azt is használom.
Szóval szép a sok mozgó felület, meg a Lifestyle menü, gyönyörűek a mozgások is, de nekem nem erre van szükségem, és a 2.1 is szépen lapoz, rajzolj a kockán pörgő ikonokat stb. Ráadásul a Samu négyzet alakú kijelzője miatt a 3.0-nál pár képernyőnél alul kimarad ez-az, emiatt görgetni kell. Pedig az upgrade csak 15 dollár lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Óra topik
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- Fotók, videók mobillal
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile (ARPG)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged