Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
trafo82
csendes tag
Sziasztok!
Én már egy hónapja használom a PointUI-t egy HTC Diamondon, és nagyon meg vagyok vele elégedve, bár nem tökéletes ez sem
Most raktam fel a Mobile Shell 3-mat, kíváncsi vagyok rá hogy mit tud. Elsőre nagyon tetszik, bár a görgető rutin nem sikerült túl jóra, a PointUI-é klasszisokkal jobb. Az SPB ráadásul kicsit lassúnak is tűnik, de ez nem zavaró annyira szerintem az animációk sebessége direkt ilyen. Ha valaki használja ezt az legyen szíves mondja el hogy hogy lehet bekapcsolni a full screen módot - már ha lehet, előre is köszönöm!
Bocha, te milyen gépen próbáltad a cuccokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Eladó MEE audio T1 CMA Bluetooth fejhallgató rendszer, gyakorlatilag új!
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Most raktam fel a Mobile Shell 3-mat, kíváncsi vagyok rá hogy mit tud. Elsőre nagyon tetszik, bár a görgető rutin nem sikerült túl jóra, a PointUI-é klasszisokkal jobb. Az SPB ráadásul kicsit lassúnak is tűnik, de ez nem zavaró annyira szerintem az animációk sebessége direkt ilyen. Ha valaki használja ezt az legyen szíves mondja el hogy hogy lehet bekapcsolni a full screen módot - már ha lehet, előre is köszönöm!