Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
trafo82
csendes tag
Sziasztok!
Én már egy hónapja használom a PointUI-t egy HTC Diamondon, és nagyon meg vagyok vele elégedve, bár nem tökéletes ez sem
Most raktam fel a Mobile Shell 3-mat, kíváncsi vagyok rá hogy mit tud. Elsőre nagyon tetszik, bár a görgető rutin nem sikerült túl jóra, a PointUI-é klasszisokkal jobb. Az SPB ráadásul kicsit lassúnak is tűnik, de ez nem zavaró annyira szerintem az animációk sebessége direkt ilyen. Ha valaki használja ezt az legyen szíves mondja el hogy hogy lehet bekapcsolni a full screen módot - már ha lehet, előre is köszönöm!
Bocha, te milyen gépen próbáltad a cuccokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Delta Force (2024)
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- TP-Link EAP Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest