- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Set-Comment™ #131 üzenetére
Most szélsőséges példákkal fogunk dobálózni?
-
-
válasz
#19617792 #10 üzenetére
Sikerült úgy állítanom valamit a netplwiz-el, hogy most a fiókom vendégfiók lett, és nem írja, hogy van adminfiók, ebbe a netplwiz-be se tudok belépni, és megváltoztatni sem tudom a sajátom másikra, mert felugrik egy ablak, amiben jelszót kér, de nincs hova beírni... Majd még szendvedek vele otthon, mert ma reggel vettem észre és kb. 10 perc alatt nem tudtam sokat csinálni vele csak az agyam felhúzni.
-
Nem halálos problémáról beszélek részemről, csak olyan "idegesítő" apróság, ami az általános felhasználás közben zavar.
Képzeld magad azok helyébe, akik mondjuk XP, vagy rosszabb, 98 után esnek a Win8 elé, mert a gyerek/cég/stb. most ilyen gépekre cserélte le a régieket, és ott ül egy számára teljesen idegen felület előtt. És még start menü sincs. Naná, hogy olyat akar, ami a régi, hiszen azon talán még el-el tud igazodni.Viszont egyáltalán nem tartom rosszabbnak a 8-at, mint a 7-et. Más, ahogy írtad, és meg kell szokni, illetve olyanná tenni, ami nekem kényelmes
-
Ez szubjektív, sok mindent onnan érek el a mai napig. Munkatársak is, és nagyon zavar otthon a 8-asnak a csempés marhasága, illetve az, hogy az egeret mindig a sarkokba kell vinnem, keresgélni a vezérlőpultot, stb. Nekem felüdülés, hogy megint van.
Túl korai lépés volt kijönni a csempékkel, ami ugye kimondottan érintős felületre van tervezve, de a gépek 70-80%-a még mindig nem ilyen, persze a számuk egyre nő, de egy otthoni pc szerintem nem tapizásra készült...
-
Nekem egy olyan naív kérdésem lenne, hogy startnál be lehet-e azt állítani, hogy rögtön az asztalt töltse be a 8.1, és ne a csempés felületet?
A bejelentkezős jelszókérős részt majd valahogy kiölöm belőle, az sem tetszik túlzottan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crypto Trade
- Autós topik
- Gitáros topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest